Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Par spīti aizliegumam turpinās aģitācija, politiķi vainu noliedz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sīkpartijietis
s
Prasība novākt visus plakātus vienas nakts laikā ir stulba. Mūs kā likums neatbalsta oligarhi. Vēlēšanu reklāmu apmaksājam paši no savām algām un pensijām.
leo
l
Vienotībai vajadzētu attīrīties no Olafa Pulka. Šis ne pārāk izglītotais cilvēks tur ir iemaldījies un met ēnu uz visiem. Svītrojiet viņu ārā.
vecais-2
v
Dombrovskis apzaga pensionārus un bija spiests atdot nozagto pēc Satversmes tiesas lēmuma. ATDEVA BEZ PROCENTIEM, kad daudzi pensionāri jau bija bez zālēm un maizes apmiruši. Pēc vēlēšanām dabūsiet jaunas apgriešanas pensijām un akcīzes nodokļu celšanu! Balsojiet, naivās tantiņas un lēmētie, par SVF pakalpiņiem. 700gadus jau bijāt paklausīgi, grūti sākt pašiem domāt un par sevi pastāvēt.
Ēriks
Ē
Vai šis aizliegums tomēr nav tāds pastulbs, turklāt neierobežo cilvēkus parādīt savu nostāju, īpaši privātpersonām? Visu vēlēšanu laiku partijām būtu jācenšas reklamēt, bet tagad vienā naktī jāzin, kur ir visas reklāmas un visas jānovāc, bet lai to panāktu, vai nu jāierobežo plakātu/reklāmu skaitu vai arī jānolīgst veselas armijas. Daudzās rietumu demokrātijās vēlētāji norāda uz savu izvēli uz sava īpašuma izvietojot partiju plakātus. Par to kur un kā tie izvietoti partijas atbildēt nevarētu, bet tagad visa neslava viņiem. (Te protams nerunāju par tādiem kā Ozoliņu mīļuliem). Domāju, ka pilnībā pietiktu, ja partijām būtu jāuzņmas atbildība tikai par tuvāko apkārtni at vēlēšanu iecirkni, kas reāli izdarāms. Un galu galā, kāda aizliegumam jēga? Ja cilvēku pēdējā brī'di, dodoties uz iecirkni var ietekmēt ''ada reklāma, tad acīmredzot viņš nopietni pie savas izvēles tāpat nav piedomājis. Vids reklāmas iespaidā pieņmtais lēmums tad nebūs "nepareizāks".
g
g
Tak Dominas tilta stabi aizvien centra virzienā ir nolīmēti ar PCTVL reklāmām.
Silīc
S
Šodien pac savām acīm redzēju pa visu Rīgu Sandis ozoliņš no milzi plakātiem aģitē par labu hokeju un 8. sarakstu
lūriķis
l
A man,šandien pastkastītē personiska vēstulīte no Edžiņa Zalāna,ka šamējie esot "nasing special",lai balsojot par viņiem,tad nebūs viņiem sliktāk!
---------------------------
-
bandas zin ko dara
latgaļs
l
Nu gan sasmīdināja! Partijai 800 latu sods par veselu lieku dienu aģitācijas... :)) Da jebkura partija ar prieku mēnesi maksās pa tūkstotim dienā lai tikai varētu aģitēt tad kad nav citu konkurentu!
bimbam
b
Turpretī Vienotības izvirzītais deputāta amata kandidāts, Rīgas domes deputāts Olafs Pulks (JL) 1.oktobrī no sava darba e-pasta bija izsūtījis aicinājumu balsot par viņu, kam pievienoja arī savu reklāmas bukletu. Viņš Diena.lv skaidroja, ka neuzskata, ka būtu pārkāpis aģitācijas aizliegumu, jo e-pastus esot sūtījis tikai sev pazīstamu cilvēku lokam, komunicēt ar cilvēkiem aizliegts jau neesot. Savukārt, runājot par vēstulei pievienoto bukletu, viņš norādīja, ka «ja es to būtu kādam iedevis uz ielas, jūs jau arī to nevarētu izkontrolēt». ------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------------------- Pulka kungs, vai nu Jūs esat muļķis, vai arī izliekaties par tādu! Cerams, ka pareizs ir otrais pieņēmums! Kādēļ Jūs diskreditējat pats savu partiju!? Repše taču jau tēloja stulbeni, vai Jums par katru cenu jāmērkaķojas pakaļ!?
Lonija
L
Pulkam gan laba atruna par bukleta izplatīšanu ar e-pastu - "ja es to būtu kādam iedevis uz ielas, jūs jau arī to nevarētu izkontrolēt». Nu forši, tātad Vienotiba sludina godīgumu tikai vārdos un prasa to tikai no citiem. Paši var pārkāpt likumu un melot - ja tik nepieķer. Liekulīgie divkoši!
fff
f
a tuko, esi par sliktu Dinamo?! :(
!
!
Patiesībā tas ir labs sliktas attieksmes rādītājs. Un netiešs paraugs, ka, ja vien tevi nepieķer un nesoda, tu drīksti visu. Arī tāpēc Latvijā daudzi turpina dzert un braukt pie auto stūres. Ja nu nepieķer. Kāds britu politiķis reiz teicis, ka tas, ko tu atļautos izdarīt, ja zinātu, ka citi par to neko neuzzina, tevi raksturo vislabāk. Daudzi būtu gatavi uz visu. Tas ir aiz maziskuma. Maziski cilvēki nevarēs uzbūvēt labu valsti un radīt ceļu uz gaišāku nākotni. No way - simply impossible, kā saka krievi.
WALA
W
Tāpēc ka tie blogi te neradās priekšvēlēšanu iespaidā, un nezudīs "pēcvēlēšanu" iespaidā, tāpat 'tweeti" un visas citas mūsdienu cilvēku saskarsmes vietnes !!!
WALA
W
Un tam kadram par darba e-pasta izmantošanu vēlēšanu aģitācijai, tāpat kā Repšem - "pa skaustu" !!! Vienotībnieki ar izlaidušies - nedomā līdzi ko dara !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas