Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Par valsts karodziņu izmešanu miskastē TP aktīvistu pieprasa sodīt ar 100 stundām piespiedu darba

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dzerim
D
Bet par to Krievijas karoga paplivināšanu nevietā taču jaunietim iedeva 8 gadus! Šī valsts ir totalitāra valsts, ir!
ha ha
h
jaunlaicēnu komjaunieši varen sprēgā.Bet lai nu kā ,nav slikti pastrādāt sabiedriski derīgu darbu par karoga mešanu miskastē.Tikai nekā personīga ,kārtējo reizi demonstrē savu tendenciozo ,divkosīgo politiku.Pretīga kompānija.
deģenerāts
d
Saemai nāksies sūri strādāt pie likuma par valsts simbolu tikumīgu utilizāciju, ievērojot eiropas, pasaules, kā arī transgalaktiskos standartus.
Aina
A
pirmo reizi dzirdu, ka esmu Vairas Paegles palīdze, bet nu labi :) Jā, es jau arī nobrīnījos par to komentāru. Vaira Paegle tomēr ir viens no retajiem demokrātiem TP rindās, brīnums, ka vēl nav izslēgta no partijas. Diez vai viņai tik totalitāra palīdze būtu.
drakons
d
Pareizi, tiesāsim pēc politiskās pārliecības, nospļauties par sastāvu (kas pie velna, tas tāds, nospļauties). Galvenais, ka visur zied pūpoliņi.
klusais
k
Vainīgs, nevainīgs , bet sabiedriski lietderīgs darbs jaunietim ar nenāks pa ļaunu. Tas nav bļaustīties un vicināt karodziņus darba laikā.
bet
b
Atvainojos. Tad jau gan žilbinoša karjera, ne par velti tā kalpo.
NPPIP Viesturs
N
Māris nav vainīgs. Es to argumentēju ar subjektīvās puses neesamību noziedzīga nodarījuma izdarīšanā. Kādi ir argumenti pret to, ka viņš ir vainīgs? Vai tiesiskums valstī ir zudis un tiesa var pieņemt lēmumu, pat ignorējot Krimināltiesību pamatus - noziedzīga nodarījuma sastāvu?
dzeris
d
Bo vienas puses - nu, nepatīkami jau ir, kad karogu mīda ar kājām, un, savs prieciņš jau ir, ka TP pajoli;niem kaut kādas ziepes, no otras puses, varbūt, tomēr, pietiktu ar kādu simbolisku soda naudu, nu nav mums taču totalitāra valsts. Kaut arī, no trešās puses, totalitarā valstī b;ūtu aiz restēm.
pp
p
Nu tad sastādinām Alfu pie Arēnas Rīga pēc Dinamo hokeja spēles, un ņemam ciet visus, kuri papīra karodziņus miskastē met! NP idioti, un prokurors tāds pats! ps. - neesmu tp biedrs, bet šajā valstī dzīvoju un nodokļus vēl maksāju
Pēteris
P
Tad Smilgam vajadzēja nokritušo un saburzīto papīra karodziņu atstāt mētājamies pie Saeimas zemē? Turpmāk laikam par atkritumu pacelšanu liks strādāt piespiedu darbu... 2,5 nedēļas no vietas. Prokuratūra debīliķi! - Atdodiet tautai nozagto naudu, ko izķēzījāt uz šo "tisas procesu"!!!!
Sarmīte Kolāte
S
pirmo reizi dzirdu, ka esmu Vairas Paegles palīdze, bet nu labi :)
Dārznieks
D
Nav mums , latviešiem daudz vēsturisku svētlietu. Visā pasaulē pieņemts, ka uz valsts vārdā kritušā zārka tiek uzsegts valsts karogs. Ar tādu attieksmi pret valsts karogu TP savās bērēs to nesagaidīs.
Aina
A
Labrīt, Sarmīt!
interesents
i
Bet interesanti, ko viņiem vajadzētu darīt ar tiem karodziņiem. Nest mājās un turēt goda vietā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas