Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Parakstu par krievu valodas nostiprināšanu Satversmē vācējiem trūkst naudas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Interesanti
I
Ja viņi savāks nepieciešamo balsu skaitu, vai tad latvieši arī varēs vākt pretēji balsis - lai valsts valoda būtu tikai un vienīgi latviešu? Tāda kūdīšanās vien sanāk.
Ministry of Truth
M
Iedzēli? Vai nepietiek ka Tu jau uzdodies par to, kas neesi? Nu vēl tu arī domā ka dari to, ko nevari. Pagaidām, vienīgais, ko tu dari, ir uzjautrini mani un citus ar savām idejām.
arturs
a
vienkaarshi vajag shai lietai atveert ziedoshanas kontu, gan jau nauda atradiisies.
Elamo
E
Radikāļiem par Maskava vairs nepalīdz, ak vai! Plus roģinā šos paņem aiz škvarņika un ieliek būrī. Lindermaniem un neļķu Alīnām jāārdās tepat un bez naudiņas, ko nu!? Ždanoka vismaz kabatā sev iebāza par pūlēm un tad sačakarējās pieklājīgā stilā ar padomdevējiem no Maskavas. Šamējiem nu nemaz nevedas ar tēla spodrināšanu.
Janka
J
gan jau Saskaņas centrs izdalīs.....
Arta
A
Nevar būt????!!! Neticami!!!??? Kur tad brāļu tautas kaimiņzemes palīdzība?
Ministry of Truth
M
Šķiet, es atkal tev iedzēlu, Čelovek. :D Labāk ej strādāt, lai tev būtu tie 2 lati, ko samaksāt. Neesi jau nemaz TIK stulbs. 2 latus var nopelnīt katrs. Neesi stulbs - nopelni 2 latus. Nopelni šodien un izglāb ''nodokļus protestā nemaksājošo jaunieti'' Lindermanu. Lindermanam nav 2 latu, tā ir problēma.
Ministry of Truth
M
Sveiks man mīļais draugs. Es biju tik saskumis bez tevis, man nebija apetītes, man sāpēja galva, man sāpēja sirds, es tevi tā meklēju, bet parādījās šis virsraksts, un es par 100 % biju pārliecināts ka tevi te satikšu. Šādi virsraksti ir kā sūdu čupas tādām sūdu mušām kā tu. Klau, es kļūdos, vai tavos vārdos sāk ieperināties tāds kā pesimisms - ak mans nabaga aprobežotais proletariāts, ak mans Dons kihots, ak žanna darka, ak latvju pavļiks morozovs, ak pēdējais mohikāni.
palicējs
p
ILGAS PĒC DZIMTENES IR SVĒTAS JŪTAS, CILVĒKI ATRAUTI NO SAVAS DZIMTENES SKUMST, TĀPĒC GRIB TO VALODU LATVIJĀ, GRIB JURA LENTĪTES, KRIEVIJAS KAROGU PIE MAŠĪNAS, SKUMST PĒC KRIEVIJAS PLAŠAJĀM ĀRĒM.
Ministry of Truth
M
Ja ''jaunietis'' Lindermans, kurš atreferē ASV tīrā angļu valodā noklausītu saukli par nodokļu nemaksāšanu (no tax without representation), kaut vienu gadu savā mūžā būtu strādājis, nevis slēpies no rēgiem un policijas konspiratīvās ''maļinās'', varbūt, ka viņš varētu nosponsorēt dažiem sāpju un problēmu brāļiem parakstu naudu. Arī slikti zināmais Čeloveks nespēj piemest naudiņu vajadzībnieku apmierināšanai, jo savas darba dienas šis gaudu lācis pavada te, drukājot naida teksta palagus. Man ir aizdomas, ka te neviens nespēs palīdzēt, jo 20 gadus pēc valstiskuma atjaunošanas pret latviešu valodu - arī ES un EP darba valodu, var iestāties tikai nabadzīgs, aprobežots proletaritāts, kam, loģiski, naudas NAV un NEBŪS. Pat ne lieku 2 Ls.
Juta
J
Sabiedrības integrācijas fondam, domāju, vajag palīdzēt. Nils Muižnieks apstiprinās - jo vairāk mēs Latvijā runāsim krieviski, jo labāka integrācija būs.
E-vilciens
E
Tiem vācējiem ne tikai naudas trūkst, prāta un pieklājīgas audzināšanas ari.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas