Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Parakstu skaits par pensiju likuma grozījumiem, visticamāk, savākts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Roberts
R
Atcerieties,ka rit ir pedeja parakstisanas diena un tikai pec tam vares vertet rezultatus, nepalaujaties uz cimdara kantora informaciju,ta var but tisi sagrozita,lai kaitetu tautas vairakuma interesem.Izmantosim visu atlauto laika limitu un tikai tada treiksim -Ja111
Berta
B
Es, nudien, lepojos ar "Citai politikai" aktīvo darbību. Pa šo pusgadu daudz ir padarījuši. Pie tam cilvēki strādā bez atlīdzības un no brīvas gribas. Un paraksti - BŪS !!!
Stokijam
S
Gribētos cerēt, ka savāks vismaz 200 - 300 000 parakstus!
jurists
j
Šajā lietā "spiedienu"uz valdību uztaisīja Štokenberga nauda, par kuru, iespējams, Liepnieks bija uztaisījis vientiešu muļķošanai šīs reklāmas. 1:1 ar pozitīvisma kampaņu, tādi paši paņēmieni. Nedibina partiju, kur par iztērētiem līdzekļiem jāatskaitās, bet dragā ar politisko darbību zem biedrības nosaukuma. Žetons Jums par aprobežotību.
da ko Jūs ticat DIENAI...
d
TURPINĀM IET PARAKSTĪTIES! BRĪDĪ, KAD BŪS SAVĀKTI 200000, TIKAI TAD VARĒSIM UZSKATĪT, KA, VISTICAMĀK, PARAKSTI IR SAVĀKTI!
ABC
A
Vētras laikā nav ieteicams laist strūklu pret vēju - parasti viss labums nonāk pašam ģīmī, kā tas ir gadījies maziglītotajiem valdošās koalīcijas PR amatieriem. Bez tam Bībelē ir teikts, ka gudrs vīrs slēpj pasaulei to, ka ir apkaunots, bet ģeķis izkliedz savu vilšanos visai pasaulei. Taisni kā par Tevi rakstīts, vai ne?
reālists
r
Tev taisnība! Bet tie histēriskie parakstu vācēji jau tālāk par savu degunu neredz. Viņi domā, ka līdz ar šo parakstu veiksmīgu savākšanu tūlīt nauda kritīs makā. Nekā nebija! Vispirms ievēliet Štokenbergu, Pabriku, Kokinu, Štelmaheru un & par Saeimas deputātiem un tad gaidiet un ceriet, ka viņi pieņems jums labvēlīgus lēmumus. Tas var notikt ne ātrāk kā pēc 2 - 3 gadiem. Līdz tam laikam jau būsiet ne vienu reizi vien no šiem kungiem apšmaukti.
@
@
Vispār jau cilvēki šajā gadījumā balso par SEVI, viedais, bet neredzīgais! Par SEVI!
Ha - ha !
H
Naivie un pamuļķie! Nu savāksiet to vajadzīgo parakstu skaitu un, kas būs tālāk? Saeima grozījumus nepieņems. Tātad, referendums. Lai tas apstiprinātu jūsu iecerētos grozījumus, gandrīz pusmiljonam vēlētāju būs jānobalso par jūsu priekšlikumu. Cerat, ka tik daudz saskries balsot par jums? Veltas cerības. Lielākā daļa strādājošo un arī daļa pensionāru negribēs, lai viņus aplaupa slaisti, klaidoņi un nodokļu nemaksātāji. Arī Štokenbergs un &, diezin vai ziedos vēl pāris 100000 Ls reklāmas kampaņai. Tā, ka čiks vien iznāks! Būsiet izgāzuši žulti, pabendējuši nervus un uz citu rēķina iedzīvoties nevarēsiet.
skeptiķis
s
Neparakstos un arī citus aicinu neparakstīties! Parakstu vācēju piedāvātie koeficienti par stāžu ir daudz netaisnīgāki nekā pašlaik esošie. Pavērtēsim aģitatoru piedāvāto variantu: Izteikt pārejas noteikumu 34.punktu šādā redakcijā: “34. Līdz 2009.gada 31.decembrim vecuma pensijas minimālais apmērs nevar būt mazāks par valsts sociālā nodrošinājuma pabalstu, kuram piemērots šāds koeficients: 1) personām, kuru apdrošināšanas stāžs ir līdz 20 gadiem, — 3,0; 2) personām, kuru apdrošināšanas stāžs ir no 21 gada līdz 30 gadiem, — 3,5; 3) personām, kuru apdrošināšanas stāžs ir no 31 gada līdz 40 gadiem, — 4,0; 4) personām, kuru apdrošināšanas stāžs ir 41 gads un vairāk gadu, — 4,5.” Ar 2 gadu stāžu - 135 Ls! Lai būtu taisnīgi, tad ar stāžu no 21 – 30 gadiem koeficientam vajadzētu būt 4,5, jo stāžs ir uz pusi lielāks nekā pirmajai grupai. Sekojoši – ar stāžu virs 41 gada koeficientam vajadzētu būt 7,5. Lūk, tad varētu būt runa par sociālu taisnīgumu! Piedāvātas izmaiņas ir izdevīgas tikai zekiem, no ārvalstīm iebraukušajiem un blēžiem (nodokļu nemaksātājiem).
anglosaxis
a
Cepuri nost Štokenberga priekšā. Viņš atklājis ģeniālu metodi, kā atrisināt visas problēmas - parakstāmies, un lieta darīta. Kā neviens agrāk to neiedomājās? Lai gan, bija tāds Zīgerists...
ABC
A
Zini, man nav laika, es te portālā vienkārši iemetu aci un uzrakstu, kas ienāk prātā, bet pamatīgi izdomāt, ko un kā rakstīt, nesanāk - darba diena vidēji ilgst 14 stundas:(( Katrā ziņā es Tevi pilnīgi atbalstu.
human nature
h
izskatās, ka visu viņas ķermeni klāj bieza spalvu kārta...
Trojas Ķēve =
T
kā dzied grupa Ļeņingrad
Leningrad
L
Visforšākais, ka Kalnietes vikipēdijas lapā augšā ir rakstīts, ka "šīs lapas neitralitāte ir apšaubāma". Skaidrs, ka viltīgā žurka, pati par sevi ir to gabaliņu uzcepusi. Paskat vien kaut uz sadaļu virsrakstiem - "panākumi ārpolitikā", "atkāpās par labu Endziņam". Murgs kaut kāds. Kādi viņai panākumi? Kādā ārpolitikā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas