Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Parasts jaunietis neparastā ministrijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kri
K
kādēļ tiek atstātā novārtā augstsākā izglītība, netiek iekļauta prioritātēs? Jo neesi ar to saskāries vai IZM lobijs ir pārāk spēcīgi jau iespaidojis tevi?
lays
l
iespējams ir jēga apdomāt kā padarīt augstāko izglītību bezmaksas? Protams, laikos, kad ir finanšu krīze neceļas roka valstij vēl vairāk samazināt ienākumus, tomēr ilgtermiņa procesu varētu sākt šodien. respektīvi, ir jāizpēta šis lauciņš, jārunā ar universitātēm, jāizstrādā atbilstoša sistēma, tomēr kopumā izglītības līmenis tikai celtos! Lai veicas!!!
vinnijs
v
Ir man bijusi darīšana ar IzM. Pēc tam gribējās mukt neatskatoties. :-) Tāpēc vēlu Ivaram veiksmi, neatlaidību un nezaudēt savu svaigo skatu uz dzīvi! IzM kā reiz ir tā vieta, kur svaigs gaiss un progresīvas domas ir vajadzīgi nekavējoties.
SigneM
S
Īpašs atbalst no IZM darbinieces Briselē. Trīs izvirzītās lietas labas un konkrētas un pēdējā pat liekas, ka ir izdarāma. Blogos rakstīt var arī ar kļūdām - galvenais, lai tie, kam interesē uztver domu! Jo nekad jau nav laika pārlasīt, kā mums skolā mācīja, jo nākamais darbs steidz iepriekšējo un tā visu laiku. Veiksmes
0701
0
Pirmais raksts jmk sakarā, kur tiešām ieteikti konkrēti 3 darbības virzieni. Teicami, tā turpināt!
ieva
i
nu Malacis ar lielo M.
Sandra
S
Ivar, Tu esi mans Jauniešu MK favorīts! Saki, kur var palasīt Tavus blogus? (meklējos te pa Dienas mājaslapu, bet neatradu)
es par!
e
Malacis, Ivar... šis cilvēks, lai arī varbūt kļūdu vairāk nekā pieklātos, ir pateicis šo to prātīgu. Dievs dod, lai tiešām jauniešiem, kas domā, ir iespēja kaut ko mainīt izglītības sistēmā un skolu jautājumā vispār...Ir jālauž stereotips, ka skolēni tiecas tikai pēc vieglāka papīra un ka viņiem nospļauties....Mums tur ir jāpavada pārāk daudz laika, lai būtu vienalga....un skolotāju bezspēcība bieži vien tiktiešām ir kaitinoša...
to
t
vai skolu busiņi būs arī Rīgā vai tikai rajonos?
Šveice
Š
Kāds ir mans instruments?
x
x
fočuks foršs - atraktīvs :) arī rakstības stils interesants. Re, jautājums - skolā teica, ka IZM katru gadu mainot mācību standartus - vai tad tā ir un vai tas nenozīmē papildus darbu mācību vielas sagatavošanai?
Kaspis
K
Jaunietis domā - tas labi! Iesaku jaunietim iekļaut savā programmā punktu par pareizrakstību, jo kļūdas sit cauri vairāk nekā vidējam blogerim. Ar'ī to droši vien var norakstīt uz izglītības kvalitātes problēmu, bet varbūt tā ir tikai jaunieša neuzmanība un slinkums pārlasīt savus uzrakstītos tekstus. Lai veicas! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas