Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pārprastā liberālisma sekas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jodiņš
J
Q 14.12.2010 08:51 Vispirms izbeidziet slepkavot Afganistānā un Irākā! --------------------------------------------------- ------------------ Nu sakiet, kur rodās idioti, kas raksta šādus komentus? Kā gan Ēģiptes kopti var būt atbildīgi par karu Irakā vai Afganistānā?
no taalienes
n
Paldies par rakstu! Piebilde, - ir slikti runāt tikai par vienu šauru virzienu visatļautības politikā (liberālismā), nepieminot tikumības normu atcelšanas ietekmi uz ekonomiku, uz dzīves labumu kopumā. Tikai tad, kad ir atrasts visu cilvēku vienojošais, var runāt - par atšķirīgo (piem. reliģiju) Zander, veiksmi tev domāšanā!
Radzis
R
Zander, padomā vispirms, ko mums darīt ar krievu imigrantiem-kolonistiem, pirms uztraucies par zviedru un dāņu identitāti!
Hrens Hrenovijs
H
Paldies dievam, ka Godmanis soc budžetu iemeta PAREX bankā. Ja Latvijā būtu tāda soc sistēma kā Zviedrijā , tad muslīši šeit būtu kā biezs Tā kā savs labums, paldies Godmanim, no sliktuma mums ir! Un secinu , ka soc budžets nav Jāpalielina. Jāinvestē bērnos, to skaitā Ja būsi izaudzinājis krietnus trīs bērni un vairāk , tad vecumdienās jumts virs galvas būs un iztika, tad nevajadzēs gaidīt pensiju no valsts!. Ja bērnu nav - nabagmāja! Un Dieva dēļ ir jāaizmirst tie pensiju līmeņi, jo caur tiem mēs barojam banku sistēmu!
Kaut vai tā
K
pati Afganistāna. Ko tur kāds pazaudējis. Kāpēc?
Vai tiešām
V
"...un Eiropā dzīvojošajiem musulmaņiem nepārprotami jāatgādina, ka viņiem ir jārespektē mītnes zemes likumi un tradīcijas..." Māri1 Māri! Tikai Eiropā kopumā? Tikai musulmaņiem?
Kuka
K
Kā tad, piemēram Miķelsons Nīderlandē.
One
O
Pāri visam un visiem ir tikai idioti!
Ieva
I
Kāds pie joda pamatojums? Vienkārši vēsture, kaut vai tas pats Ādolfs, ir parādījusi, ka krīzes laikos idejas par to, ka kaut kādi tie tur ir slikti, aiziet uz urrā. Jo tās var vienkārši sadzejot un ērti izprast. Turklāt, ja idejas par patērētāju sabiedrību, alkatīgo cilvēku, kas iznīcina zemeslodi, alkatīgo Rietumu cilvēku, kas gatavs iet pāri līķiem utt. var izrādīties nepatīkamas, tad, meklējot sliktos, atliek tikai uziet pamatojumu- to nelielo un jebkurai sociālajai grupai raksturīgo negatīvo daļu.
Ieva
I
..Piedod, ka es tik rupji, taču, ja Zanders īsti nav formulējis savu attieksmi, tad tādi...., kā tu, vienkārši ir sliktāki par jebkuru islama teroristu, jo šamējie tomēr bīda savu politiku, bet aicinājumi vienkārši slaktēt visus nost tāpat vien....
Ieva
I
Jā, piemēram, vienkārši sapako transportlīdzekļos un izmet tālāk no acīm....Tikai, piemēram, kas notiktu, ja musulmaņi sāktu zīmēt visādas tur karikatūras? Tas nebūtu tik vienkārši, jo galu galā viņi pat Jēzu atzīst. Tiesa ne par Dieva dēlu, bet apskaidroto, taču ja kārtīgi padomātu, gan jau iespēju atrastu....Eiropā diženie un civilizētie europieši vēl arvien grautiņus rīko mazāku iemeslu dēļ...
Juhans
J
Zveidri, iespējams, paši uzlaida gaisā spridzekļus, lai būtu ko piešūt muslimiem un novērst uzmanību gaidāmajām ekonomikas problēmiņām. Pazīstama prakse. Un, ja kāds kaut ko grib teikt par labu zviedriem, ta - tikai nevajag! Kurš izdeva latviešu virsniekus PSRS saplosīšanai, kurš nogremdēja Estonia prāmi?
lauķe
l
Cien.Edīte, vai tad Jūs nezināt, ka mozusticīgajiem ir nerakstīts likums - visādos veidos mānīt un krāpt kristiešus.....Tas esot labs darbiņš priekš viņu pravieša..... Tā, lūk, ir ar to mūsu zemes mīlēšanu.....
ivs
i
Cik musulmaņu pārgājuši kristietībā?.Dažas valstis domāja ,ka var kautko mainīt Afganistānā ,Irākā .Bet viņi ieņems eiropu un pakļaus savai gribai.Viņi nav degenerējušies alkoholiķi ,narkomāni .Viņi uzsēdināja uz adatas visu eiropas zelta jaunatni.
Edīte Gornova Rasmusena
E
Piekrītu Mārim - bīstama situācija kad ieceļotāji Eiropā diktē savus noteikumus. Pirmkārt, šie ieceļotāju miljoni te ieceļojuši labākas materiālas dzīves meklējumos, aizmirstot pienākumu pret savu zemi, reliģiju un kultūru.Daudzi no viņiem pirmajā paaudzē ir analfabēti un pirmā valoda kurā viņi mācās lasīt un rakstīt piem. ir dāņu ja viņi ir tur apmetušies uz dzīvi. Viņiem vēlāk pievienojas sievas ( Dānijā var būt tikai viena sieva) un vecāki kas arī ir analfabēti un viņu vienīgā garīgā bāze ir reliģija.Uz šāda veidojas iebraucēju sabiedrība. Otrkārt, ir nācijas klejotājas ar izteiktu savas kopienas izjūtu. Mājā kura es dzīvoju, dzivo ortodoksāli ēbreji - Izraēlas vēstniecības pārstāvji.Viņi nedrīkst sveicināt kristiešu un sievietes... Viņu sievietes un daudzie bērni arī nesveicinās.Man tas liekas aizvainojoši, jo mēs latvieši sveicinām viens otru. Es uzskatu, ka viņiem nav tiesibu Latvijā tā izturēties. Uz manu sveicienu ēbreju valodā vīrietis atbildēja... Un liels bija mans pārsteigums kad viņs man kaut ko jautāja krieviski.Kā jūs domājat, vai šie cilvēki mīl mūsu zemi un mūs. Ko mums darīt ar šādiem cilvēkiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas