Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Partijas nepārliecina Almunju par mazāku samazinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaifs
k
Kā vecos PSRS laikos
Raimonds
R
Kāpēc vispār vajadzīgas liekas diskusijas. Vienreiz viss jau izrunāts un apstiprināts. Tad atliek tikai solījumu turpināt. Bet, ja nezin kā, tad jāiet skolā. Latvijā, šobrīd, nav redzams NEVIENS, kurš varētu rīkoties profesionāli valsts attīstības jomā.
Zane Grīnberga
Z
Konkrētus pasākumus budžeta deficīta samazināšanai Almunja nekomentēja, uzsverot, ka tie ir valdības ziņā, taču piebilda, ka aizstāvēs pozīciju, ka kopējais ietaupījums panākums gan uz izdevumu samazināšanas, gan ieņēmumu palielināšanas rēķina. Te jau nav runas par pabalstiem vai par ko citu....?? Eiropa dod naudu visādiem projektiem nepārtraukti, vai šos projektus kāds lietderīgi virza ?? Padomājiet, kādas tur naudas nāk iekšā...? Kādas naudas cilvēki maksā nodokļos...?? Man nelabi paliek, kā valsts aparāts nesaimnieciski dzīvo un visu izšķērdē pa labi, pa kreisi, manu grūti pelnīto naudiņu !!!
rufo
r
Latvijai piedraud, teikuši ka būs ekanomiskas sankcijas, blokāde, izolēs, tāds ir reālais drauds mums, ja nepildīsim viņu nosacījumus !!!!!!!
vēl Almunja teica
v
"Es zinu, ka konsolidācijas process vienmēr ir ļoti sāpīgs. Jau kopš programmas sākuma Komisija ir aicinājusi Latvijas valdību lemt par taisnīgu un adekvātu sloga sadali sabiedrībā,"
XXX
X
Diena: "H.Almunja nekomentēja lata devalvācijas jautājumu," Raudseps (citadiena.lv) izsakās daudz precīzāk: "Visas alternatīvas budžeta samazināšanai par 500 miljoniem ir “nepareizas, dzīvotnespējīgas un vairāk sāpīgas”, bet devalvācija ir hipotēze, kuru Almunja pat neizskata." Diena: "Kā ziņo aģentūra LETA, šodien pēc tikšanās ar H.Almunju TP Saeimas frakcijas vadītāja Vineta Muižniece žurnālistiem sacīja, ka liela kļūda bijusi Repši sūtīt kā sarunu vedēju, jo aizvadītajā nedēļā, kamēr ministrs bijis ārzemēs, nav panākta neviena Latvijai izdevīga pozīcija." Raudseps (citadiena.lv): "Šodien TP bija iespēja rādīt savu argumentācijas māku, kad partiju pārstāvji tikās ar Almunju. Vaicāts, vai viņi spējuši eirokomisāru pārliecināt, ka Latvijai nav nepieciešams samazināt deficītu par visiem 500 miljoniem, Almunja atbildēja ar vienu strupu vārdu: “Nē”." Kāda komentētāja piebilde: "Par 2. punktu: Tautas Partijai nav argumentu Tiek runats, ka kadam ministram peksni pietruka dushas runat. Dikti esot bijis sagatavojies, bet kautrejies angliski izteikties un argumentet."
Maijiņa
M
Ahahahahahaha!:)) Krauklis uzlaistu kādu dziesmiņu....
U
U
Muižniece žurnālistiem sacīja, ka liela kļūda bijusi Repši sūtīt kā sarunu vedēju, jo aizvadītajā nedēļā, kamēr ministrs bijis ārzemēs, nav panākta neviena Latvijai izdevīga pozīcija. Kraukli vajadzēja sūtīt!!! O tad būtu viss ok! :)))
stratēģis
s
Paldies! Tāpēc jau komenti ir pārdomāti, ka jāreģistrējās! Lasīsim visi: Apsveicu Askoldu - godīgs kopš Atmodas līdz "kaulu smadzenēm"!
un
u
Nevis budžets jāsamazina, bet budžeta deficīts.
un
u
Izlasīju, tiešām sakarīgs Paula Raudsepa raksts. Un komentēšanas iespējas, tikai reģistrējoties.
Lelle
L
Lai tik TP djebilas vēl padir$ās pret aizdevējiem...atgriezīsies viņu kretīns, bet zagt vairs nebūs ko, jo aizdevēji naudu būs atņēmuši, bet tad gan tauta TP zarazas ar kājām nospārdīs kā trakus suņus.
stratēģis
s
Nelūri un neskaiti naudu cita makos! Dažreiz ielūkojies arī savējā! Labi? Palasi labāk Citu Dienu - Paula Raudsepa teikto pēc sarunām ar Almunju un ko vņš domā par TP! Turpat arī vari palasīt lasītāju komentārus! Tur Tu vari pamācīties, kā civilizēti un ar pietāti jāraksta komenti, nevis jāvāvuļo! Ja vēl nezini adresi atgādināsu to! Ar labu nakti!
gaida
g
citādienā daudz sakarīgāks komentārs par šo tēmu
ciniķis
c
Tikai kaut kā visi ir piemirsuši, ka 2011.gadā saskaņā ar LV ekonomikas "glābšanas" plānu budžets ir jāsamazina vēl par 500 miljoniem. Un tas uz tā fona, ka 2010.gadā IKP turpinās gāzties lejā viennozīmīgi, jo nav jau nekādu ieņēmumu palielināšanas izņemot nodokļu pacelšanu, kas krīzes laikā priekš jebkuras ekonomikas ir iznīcinošs pasākums. Interesanti, ka Almunju "uztrauc" sociālā situācija, tāpēc valdībai esot jādomā par ieņēmumu palielināšanu, bet Almunja "nezina" un "nenojauš", ka "ieņēmumu palielināšana" tiek plānota nevis ar ekonomikas atbalstīšanas pasākumiem, bet tieši nodokļu palielināšanu, kas kopā ar algu, pensiju un pabalstu samazināšanu, pie aritmētiskā progresijā augoša bezdarba ir dubultsitiens pa "sociālo situāciju". Eiropas banku lobijs melo tā, ka ausis kust un izliekas neredzam sociālā sprādziena draudus. Bet tas ir dabiski, neviens no šiem banku lobijiem iepriekš neredzēja arī finanšu burbuļa pārplīšanas draudus, bankas nespēj prognozēt ilgtermiņā. Viņi lieto izteicienus tipa "kad atsāksies ekonomikas izaugsme.........", uz kā rēķina un kāpēc tai būtu jāatsākas neviens nezina pateikt, visi šie gudrīši tikai zina, ka kaut kad ""noteikti" atsāksies. Tas izklausās pēc muļķu mierināšanas. Tikai objektīvie procesi ekonomikā liecina par ko citu - globālo ekonomisko depresiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas