Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Partijas nosoda vandālismu; Segliņš nekomentē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nīna
n
Segliņ,turies.Kādas bija Štokenberga attiecības ar Šķēles kungu.Kādus gadus viņš locījās Šķēles priekšā kā tāda padauza.Pretīgi bij skatīties.Atminos,ka Šķēle ,Štokenbergam esot ministra krēslā,aizrādīja ,ka tik briesmīgi nevar ņemt no valsts kases,ka jāprotas.Par to Štokenbergs draudēja Šķēlem atriebties.Segliņ,nebaidies,kaķa lāsti debesīs nekāpj.
i
i
Lai tas smerdelis Štokenbergs maksā gan par policijas nodarbināšanu,gan par izdemolēto.Viņam jau mūzikas pasūtītāji Stepanovs un Skoks piemetīs kara skādi.LEmberg ,piesakies brīvprātīgi iet cietumā viens bez kompanjoniem.Savādāk tevis dēļ ir tik daudz traču.Vai arī pārpērc Maizīti.Tas jau nekas,ka viņš Repšes,Stepanova un Skoka dēļ sen vairs nav Maizītis,bet Kukulīts.Lemberg,es neesmu tava fane,bet šitie jau mierā neliksies iekams šitā vai cita Saeima nepieņems Stykaču likumu.
viesis
v
Tāpat tu, Štokenberg, esi viesis Saeimā.
viesis
v
Ak, tāds viesis esi mītiņā, Ušakov, ne par ko neatbildi? Nu tad esi tikai viesis, bet ne saimnieks! Pats atzinies.
Sēlis
S
Pajutājiet sslakterim, ko pie finanšu ministrijas darīja jaunie TPisti
lasītājs
l
lai vai kā, saeima pati uz sevi to ir izprovocējusi un tas var turpināties.
Aga
A
Ja godīgi vienīgā cerība ir uz "nekā personīga" svētdien, šis viss bija TP inscinēts, liels foršs teātris...Žēl to cilvēku, kas tiešām protestēja un domāja rīt pamosties "citā valstī"...bet es jau zinu, kas būs rīt Štokijs būs vainīgs un Seglins ar Godmani "sildīs krēslus"! Smird...
Martins
M
Galvas nost!!!
DP
D
Segliņš bija un ir gļēvulis!
zebe.lv
z
Segliņam jademisionē! TP uzpirktajiem demonstrantiem labi izdevās:)
PleasePabriks
P
saki reiz viedus vaardus - SCP uznemieties atbildibu par visu pasakumu, gan par pozitivam gan negativaam sekaam, paraadiet aknas, taadaa veidaa paraadiisiet ka variet buut atbildigi gan par akciju gan naakotnee arii par valsts vadiishanu - SLABO? Tauta nolaida tvaiku, un pareizi darija, kautkur tvaiks jaanolaizh ja valdoshie nespeej tautu uzklausiit. Esosha valdiba ari ir atbildiga par to kur valsts ir nonakusi, nu un, vai tad viniem personigi kaads liek samaksaat par kaiteejumu? nee! tapeec uz priekshu uznemieties un tauta sekos!
TV
T
Pilns internets bija ar draudiem uzbrukt Saeimas namam un ja Segliņš nebija spējīgs tam sagatavoties, tas pierāda viņa un Tautas partijas pilnīgu impotenci un aizdomas uz provokācijas organizēšanu. Šis ir pierādījums, ka šī valdība nav spējīga ar savu iecelto iekšlietu ministru pat vienu ēku aizstāvēt. Kā gan viņa spējīga aizstāvēt visu valsti? Segliņam rīt ir jārakata demisija un prokuratūrai jāierosina lieta par bezdarbību. Ja prezidents neatlaiž šo pilnīgi degradējušos Saeimu, tad mēs esam Dieva pamesta tauta.
Ieva
I
SEGLIN, JA TU PEC SITAA NEATKĀPSIES, TU PAT NEBUSI VIIRA VARDA CIENIIGS!
lno
l
Ministram nav ko teikt? Tad jāatkāpjas, bet viņš nedarīs, izmantos izdevību, lai atbrīvotu Lieljuksi, ko manuprāt viņš arī pelnījis.
....
.
Marekam, jāmācas no Demakovas - bez komentāries & DEMISIJA :((((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Policija mēģina ierobežot protestētājus Vecrīgas ielās

FOTO: tauta 13.janvārī Doma laukumā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas