Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Partijas reitingu kritumā vaino budžeta konsolidēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Nevis budžeta konsolidācijā, bet oranžo kretīnu politikas turpināšanā. Nekas taču nav mainījies, tā pati partijušņiku caurbiru deputāteļu sastumšana pa glauniem amatiem ar algām tūkstošos, Rīgas parazītkantoru ar visu radu un draugu varzām nelikvidēšana, tautas apkāšana pēc pilnas prodrammas....ko var gribēt?! Drīz te būs Kremļa vara.
U2
U
tā NAV konsolidēšana..bet ''cipergalvu'' matemātisko ''spēju'' izrādīšana!!!! nožēlojama starp citu!!!
Ieva
I
Jā kāds būtu kaut ko konsolidējis .....Starp citu, kad tie valdītāji, reiz paskatīsies svešvārdu vārdnīcā ko vārds konsolidēt vispār nozīmē?
Bronx
B
A uz kā rēķina vēl var notikt konsolidācija??!! Uz marsiešu, pigmeju vai eskimosu rēķina? Uz ierēdņu laikam tu domā. Pareiz - tai skaitā arī uz viņu rēķina, bet tas ir jau noticis. Starp citu, arī ierēdņi ir tautas daļa. Tādi paši cilvēki ar divām rokām un divām kājām, kuriem, tāpat kā tev Kārli, ir savas stiprās puses un savas vājības, kuriem ir ģimenes un bērni, kuri mīl, piercājas un arī cieš. Visi esam cilvēki... un tauta.
ekharts
e
P olitiskā sistēma Latvijā ir kropla.
Hm
H
Ražošanas attīstības jautājumus partijas nerisina, tikai griež un ceļ nodokļus. Sev algu negrib mazināt ar progresīvo ienākuma nodokli. Tā vietā skatās pensionāra 145 Ls maciņā un bērnu 8 Ls pabalstos. Kauns! Tāpēc jau Vienotības reitings krīt.
Kārlis
K
Nepatīk veids, kā notiek budžeta konsolidācija - uz tautas rēķina. Paskaidrojumi te neko nepalīdzēs, tauta nav auni, tāpat viss skaidrs. Nemāniet sevi, Vienotība, vislielākā nepatika, jo īpaši pret jums, jo melojāt un liekuļojāt, ka jālikvidē padomes u.c. Bet paši liekat amatos savus pietuvinātos surogātus. Nu un protams izcili nekaunīgā Āboltiņas augstprātīgā frāžu pilnā muldēšana un ielikto ministru galēja nekompetence - Kristovskis, Kampars. Visam tam likumsakartīgs fināls - nespēja izvest valsti no ekonomiskās krīzes. Tāda tā bilance, " dārgā valdība".
KLM
K
''Būsim reālisti, nevienam nepatīk '' - un tālāk biedrs Brigmanis, iespējams, varēja turpināt - ''ka bijušie augsta ranga kompartijas funkcionāri (Lembergs, Brigmanis) atkal ir pie varas". Jābūt patiesi reālistam, biedri Brigmani, lai to saprastu !
pareizāk
p
būtu teikt ka neviens no tiem netīkajiem un pareizajiem darbiem vel nav izdarīts ,pagaidām dara tikai netīkamos ,nepareizos un vieglākos darbus.
zvirbulēns
z
Ja jau varētu izskaidrot, tad skaidrotu. Problēma nav skaidrošanā, problēma ir faktā, ka te tās lietas kārto analfabēti!
Bronx
B
Lielākā problēma ir nevis paši lēmumi, bet gan neparasme un arī laikam nevēlēšanās paskaidrot lēmumu pamatotību. Piemēram, par elektroenerģijas tarifu celšanu. No Kampara nāca pilnīgi nesakarīgi teksti, Dombrovskis vispār izvēlējās paklusēt. Bet tas taču ir tik svarīgs jautājums, kas skar ikvienu iedzīvōtāju! Kapa klusums vai arī kaut kāda batonu spraušana. Un neskatoties uz tiešām lielo sabiedrības spiedienu, tā arī nekas sakarīgs nav paskaidrots līdz šim brīdim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas