Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Partiju sarkanās līnijas pamazām izzūd

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fashionista Eimeba
F
es vienmēr esmu teikusi,ka tā līnija,kuru šeit dēvē par sarkanu ir brūna
Dens
D
Liekulības kalngals. Vakar Āboltiņa pateica, ka sarkanās līnijas vajag nojaukt, bet ar SC tās ir spēkā. Iznāk tā, ka ar vienu roku es balsoju tā, bet ar otru savādāk. Un viss tas ir viens liels teātris, lai kaut cik spodrinātu Vienotības reitingus ...
DANKO
D
UZMANĪBU! GATAVĪBU! STARTS! 2013 gada skrējiens par vietu pie Siles sācies. Nav vairs ienaidnieku, nav arī draugu, nav nekādu sarkano līniju, tālumā tik vīd Siles krēslu līnija, kas ir arī FINISH!. Runā ka viens dēļ dopinga ir noņemts, neļauj šim skriet.
archivārs
a
Saprotu,kāpēc prezidents tik ieinteresēts atkal valdībā iekārtot Lembergu.Jocīgi tikai,ka arī Āboltiņai lielākā rūpe pašlaik ir,kā ZZS atrast vietu pie siles. Vai tad tieši Lemberga valdīšanas laikā mēs nesākām apskaust leišus un igauņus par viņu algām,pensijām,ceļiem?
Andris
A
Iespējams ,pēc nākamās saeimas vēlēšanām ,kāda SIKPARTIJA valdībā ievazās SC un Latvijai sāksies "Lielie izaugsmes gadi"........Latvijai nav NĀKOTNES ,tādēļ jau laikus jāmeklē CIVILIZĒTA vietiņa uz pasaules....Ar 40% naidīgas tautas, mēs nekur neizrausimies un netiksim ,ANTIŅI ..........
  • 1
  • 2
skats no malas
s
Izskatā, ka mēģina izspiest nacionāļus no valdības - tas arī viss
  • 1
  • 5
Lelle
L
Kā viens te pareizi teica "politisko nekrofilu saiets". Tautas acīs sen jau visi bankrotējuši. Riebjas, kā kompartijas čļenam radās izdevība hūtes bandu pie siles iebīdīt, tā viņš to fiksi izmantoja. Apsistos nobērēs, tuvnieki norausši asaras, pamazām viss noklusīs un viss turpināsies....līdz nākamajai traģēdijai.
fui
f
Tā nu izčib Dombrovska un RP sākotnējie pūliņi atslogot Latvijas politikas vidi no Lemberga, Šlesera, Šķēles un citiem gāzētājiem. Latvija atkal nostājusies uz kājām pēc krīzes, nu var atkal nākt taukumūļi... Pretīgi, ka Latvijas gremdētāji ar Bērziņa rokām tieši šobrīd acīmredzot ir izvilkuši kādus nevienam citam nezināmus trumpjus un vistīrākajā veidā šantažējuši Dombrovski. Bet paldies par izturību, Valdi!
Senais
S
Kā tad.Tā gan varena izturība - pamest kuģi, kad tam grūti laiki, ko pats, tiesa daļēji, sagādājis.
  • 1
  • 1
jurs
j
man jau lieka, ka te visi vienādi, cīņa par sili un pat cilvēku nelaime nekavē izmantot, lai aizmālētu acis. Nu pasaki = ar ko labāki banku laupītāji, investori, kas izlaupa valsti un visādas "rere" firmaas, no vietējiem sļeseriem un gāzētājiem?? Ne ar ko!
  • 1
  • 2
nu redzi
n
Jēga jaunajai valdībai ir TIKAI TAD< ja tā atteiksies no galējā neoliberālisma noziedzīgās ideoloģijas (ko ievazāja Godmanis, LC un turpina ZZS un Vienotība), banku patvaļas, ierēdņu bezatbildības un izbeigs valsts izpārdošanu ārzemniekiem! Ir jāizbeidz klanīties kā Maskavai, tā Briselei! Jāveido politika par labu SAVAI tautai!
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas