Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pasaules Banka apstiprina aizdevumu Latvijai 100 miljonu eiro apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kenneth dyson
k
Hello every one, I am Kenneth Dyson loceklis šajā forumā. Zemāk ir nedaudz par sevi un ko es daru. Ja esat šajā forumā, un Jums ir grūtības šo jautājumu, lūdzu, rakstiet mums, mēs varētu palīdzēt jums. Mēs koncentrējamies sniedzot komerciālo nekustamo īpašumu finansēšanas risinājumiem aizņēmējiem un hipotekāro kredītu brokeriem. Tas ir, lai informētu Jūs, ka, Mēs strādājam privātu aizdevumu kreditēšanas un investīciju kompānija, kas sniedz finansējumu Small-cap, uzņēmumi, pārvaldes struktūrām un privātām personām. Mūsu kontakti: [email protected] Mans Regard.
kenneth smith
k
AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS BEZ UPFRONT MAKSAS Mēs strādājam privāto ieguldījumu un aizdevumu fondos, kas nodrošina finansējumu compan Small-cap, publiskas akciju sabiedrības, privātpersonas Mūsu misija ir pievienot vērtību, ne tikai finanšu līdzekļus un nozares zināšanas, bet praktisku M & stratēģija un izpildi. Vēl svarīgāk, finanšu līdzekļus uzņēmumam augt gan iekšēji, gan ārēji, izmantojot iegādes. Mēs esam hardworking, radoša, ļoti pieredzējis un veiksmīgs komandas, kas ir viens no uzņēmējdarbības nākamo līmeni. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā mēs varētu palīdzēt jūsu biznesam augt finansiāli. Mūsu intereses ir pieejamas, un mūsu apstākļos ir viegli ievērot. Atkarībā no jūsu atbilstību darīt pieejamu prasībām, Jūsu līdzekļi tiks nodoti jūsu mājām kontā 48 stundu laikā atvērt līnijas saziņai ar mums. Zemāk ir citās īpašās jomās, kas mums ir pieredze Personal Loans Start-up finansējums Kopuzņēmumi / partnerības ilgtermiņa biznesa r / kuģis Capital Seed / agrīnā posma finansējumu Corporate Finance Debt Consolidation Secured / nenodrošinātas Kredīti Nekustamais īpašums Mēs apkalpojam jūsu finansiālās vajadzības labāk, un dara to ērtu jūsu uzņēmumam. Aizņēmēja INFORMĀCIJA Pilns vārds un uzvārds: ADRESE: Kredīta summa vajadzīgas: AIZDEVUMA ILGUMS: VALSTS: VALSTS: Nodarbošanās: Mobilā telefona numurs: Mēnešalgu: Dzimums: VECUMS: Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pastu: [email protected] Sveicieni.
Oskars
O
Bet pieprasa ,lai ar r'itdienu neb'utu neviena TR"UC"IG"A pilso'na.
!
!
Turpinās Latvijas grūšana atkarības bedrē. Tikmēr treknie runči valsts iestādēs un pārvaldē turpina dzīrot - jo izglābšanās perspektīvas, nepārdodot valsts uzņēmumus, vairs nav. Par to ir jāliek pie sienas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas