Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

"Pasažieru vilciena" biļešu kontrolieris uzmācies jaunietei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IEVA
I
Es nu galīgi neticu šādām muļkibām.Tas ir galigs safabricējums.Viņa laikam gudrāku kautko nebija spējīga izdomāt.Es šo cilvēku mazliet pazīstu.Viņš ir ļoti forš puisis.Varu teikt pat ļoti zolīts.Sis puisis nu galīgi nau pelnījis šādu pazemojumu.Viņam taču ir skaita sievin,a un mazs bērniņš.Tas kas bija parādīts televizijā ir galīgās muļķības.Pateikšu tikai vienu=nesodīt cilvēku kuru Jūs nepazīstat.
ANDRS RIKA
A
zel ... , ka man neviens neuzmacas ...
zinu, kā tas ir
z
Man transportā ir bijuši vismaz 10 gadījumi, sākot ar autobusa šoferi, no kura pērkot biļeti, mēģināja aizskārt krūtis un beidzot ar debiliem bikšainiem pasažieriem, kas cenšas parīvēties pēc iespējas tuvāk trolejbusā. 15. trolejbuss vispār smags gadījums. Cilvēkus, kas tikai runā, nav vērts ņemt galvā, bet bučot un glāstīt otra ķermeni nevienam nav tiesību bez apbusējas piekrišanas. To es mācu arī savām meitām. Un jo jaunāka meitene, jo grūtāk ar to visu cīnīties. Bet dzīve norūda - tagad esmu gatav sist katram pa ģīmi, kurš ir nekauņa. Un piekasās arvien mazāk, jo gadi arī palīdz. Ak jā, un sabiedriskajā kāpju reti, parasti braucu ar auto. Malacis meitene, ka nenobijās, bet pacēla šo gadījumu publiski. Lai mācās nekauņas valdīt pār instinktiem.
defija
d
Arī ir bijis, kad pirms pāris gadiem 10.tramvajā viens konduktors sāka tur kaut ko veidot, baigi riebīgi bija, nevienam gan nezvanīju. Tāda mazo, šauro pierīšu visatļautība ar kuru nākas saskarties sabiedriskajā transportā.
Tā nav pirmā reize
T
Šī uzmākšanās, protams, nav pirmā "Pasažieru vilciena" vēsturē. Tā ir pirmā, kas pasažieres uzņēmības un LNT atsaucības dēļ nonāca atklātībā.
AF
A
visi zīmuļi reiz lūzt. Un tad viņus drāž :D
lēdija
l
nu es piekrītu meitenei. ja tiek atteikts, tad jāsaprot, ka tas ir nē. nav bijusi darīšanaar konduktoru, bet ar tādiem tipiņiem, kurus ''NĒ'' tikai uzkurina, gan. ir cilvēki, kas nesaprot atteikumu un domā, ka dāma tikai ''laužas''.
janka
j
situacija tomer ir divejada! un kas tur slikts, ka gribeja iepazities, nav jau nepilgadīgā - tas viss tak ir normāli. vienīgi, ka konduktors tapēc sanāca :D, bet ja meitene viņam būtu atbildējusi ar jā, tad strīda nebūtu vispār. domāju jaunā sieviete ir jauna un nepieredzējusi tapēc uzreiz ziņoja (mammai, draudzenēm), pieaugusi sieviete pasmaidītu, pateiktu stingru nē! bet neziņotu. neredzēju raidījumu, nezinu kontekstu, bet šitas iespārda: "Ja ir simpātijas, tad izrāda kaut kā savādāk, bet viņš brūk virsū ar skūpstīšanos, glaimiem visu pārējo" tas ir gada teksts vienkārši, skaidrs visa DZIVE viņai vēl priekšā.
e
e
beigu beigās vēl apprecēsies un dzīvos laimīgi un ome pēc gadiem 70 stāstīs,cik opis bija drosmīgs un vilcienā šo pirmo reizi uzrunājis
andis
a
varbūt tas cilvēks tajā dienā bija zaudējis savu morālo stāju kādu viņam vien zināmu apstākļu dēļ jo šāda uzvedība šim cilvēkam nav bijusi ikdienišķa
Amoriņš
A
Tā ir mīla no pirmā skatiena jeb dzimumtieksme :-P
!
!
Ja smuka, es ari drosi vien uzmaktos, tikai pratigak. Smukai meitenei gruti preti tureties. Dabas, dzunglu un kada tur vel balss. Un meitenem jau ari patik, kad vinam uzmanibu pievers. :) Vakars ar banketu un tada gara... Bet kontrolieri ir tada suga, nevienam netikama. Ta ir nolemtiba, tapec vecajam kontrolieru zenam gar jauniem zakiem spietot nav briv!
Lapsa
L
Vispār viens ļoti dīvains jauns vīrietis bija manāms. Bet viņi ir konduktori, nevis kontrolieri.
au
a
Malachi Tautas balss, par sitadiem kjemiem ir jazina visai Latvijai! Labs jums raidijums kljuvis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas