Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pasniedzējs Smirnovs par aizturēšanu prasa 50 000 latu un atvainošanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
šļamax
š
Šitais ķēms jau pieriebies, cik veikli uz krīzes rēkiana sev popularitati uztaisīja + vēl no valsts grib nesliktu naudu piedzīt.
Latu nedevalvēja.
L
Bet Latvijas ekonomika vienalga ir d.....ā.
Ro
R
Nu ko teikt... atkal būs jāmaksā vai arī demokrātija te nav un nebūs
Tauta
T
Nabaga apskādētais ZZS kandidāts Smirnovs!... :D Divus gadus gaida un tieši divas nedēļas pirms vēlēšanām šis citādi neatpazīstamais kandidāts nolemj uzpumpēt savu atpazīstamību ar pieprasījumu pret valsti... Kamdēļ nepagaidīja divas nedēļas pēc vēlēšanām? Vismaz šādā kontekstā šī prasība izskatās ne mazāk kā smieklīga!
Ku-Kū
K
Paļaujies turpmāk uz savu balto kakji un nelasji ko saka citi baumotāji.Tavu kakji es turpmāk vēlētos redzēt par finansu ministrju.Komentārs nau jā nau adresēts personīgi tev ,tādēlj varji savus noguldījumus uzticēt arjī savam baltajam kakjim noglabāt zem astes.
antidemagogs
a
Kad Smirnovam vajag pamelot, tad peeksnji uzrodas vaarda briiviiba un demokraatija, bet paareejaa laikaa komunisti bljauj par "nacisma atdzimsanu". Liekulju bars.
antidemagogs
a
Sis tips, kurs driizaak izskataas peec "bratana" nekaa pasniedzeeja, jau sen ir paraadiijis, kas vins ir un kaada veertiiba vinja "ieteikumiem". Liidzjuutiiba studentiem, kas pie sii sarlataana apguust ekonomiku.
njā
n
hmh
antidemagogs
a
Jaa, sarlataans un komunistu agitators. Neskatoties uz devalvatoru sheemotaaju trakosanu, ar "seshnieku" taadu kaa Smirnovs paliidziibu, shema izgaazaas un panikai, izraadiijaas, nav pamata. Klachaam par "iespeejamo devalvaaciju" ir tiesi tikpat ilgs muuzs kaa pasam latam, bet uz Smirnovam un Kukuu liidziigu histeerikju klaigaasanu pat mans baltais kakjis reagjee ar sminiju. Bet kas iesaacis bljaut, tas apstaaties vairs nevar, jaabljauj taalaak. Sarlataanam, komunistu agjitatoram Smirnovam tas nav vieniigais panikas celsanas gadiijums, un arii paareejie bija bez pamata. Par uzkraajumiem nekaadas konsultaacijas tev, nejeega, neesmu luudzis; paarsleedz meliigo mutiiti poziicijaa aizveerta.
Ku-Kū
K
Šarlatāns,komunistu aģitators u.t.t. Atmiņa jums vāja bet izteikties dikti gribas.Smirnova paziņojums izskanēja pirms sākās krīze un Parex afēra.Valdošie kungi pat publiski ir paziņojuši,ka pastāvēja variants par lata devalvāciju.Kungi izdomāja nedevalvēt savus miljonu ietaupījumus,bet paaugstināja nodokļus ,nogrieza pabalstus,pensijas un praktiski realizēja iekšējo devalvāciju lai neciestu pašu miljoni.Papētiet amatvīru deklarācijas ,kādās valūtās tiek glabāti viņu uzkrājumi,un tad sapratīsit cik stabils ir lats un kādās valūtās jāglabā jūsu uzkrājumi.Zārkanauda un pārējā sīknauda nebija jāmaina,lai pēc mēneša mainītu atpakaļ savu nabadzību.Par ilgtermiņa brīvo līdzekļu uzglabāšanu vajadzētu padomāt.Smirnovam bija taisnība un viņš uzdrošinājās brīdināt arī citus par iespējamām briesmām.Tagad viņš runā par nesaprātīgo aizņemtās naudas tērēšanu un kā to varēs atdot.Tākā jautrība vēl tikai būs.
antidemagogs
a
Viltus pasniedzeejam, komunistu agjitatoram Smirnovam pigu, nevis kompensaaciju. Bet policijai neizlaist so panikas ceelaaju un kuudiitaaju no redzes loka.
Vitauts
V
Smirnovam taisnība!!! Lai samaksā par to, ko dara, jo reāli mums te ir demokrātija un katrs var izteikt savu viedokli! Tā, kā izskatās, ka bus jāmaksā, un daudz, jo tas nav nekāds joks, bet nopietna apsūdzība, es ar Tevi Dmitrij!
Mata Hara
M
Kā Tiesa vispār pieņēma - šādus SUŅA MURGUS?
Serj
S
Ka krievi saka- OTVECAJ ZA BAZAR , Djimka ! a ne prasi naudu par saviem mulkjibam ~
tomēr
t
Tā kā neloģiski - cilvēks, kurš sludina Latvijas lata vērtības maiņu pret citām valūtām (lai neteiktu devalvāciju un nenonāktu kāda redzeslokā) pieprasa latus. Mans subjektīvais viedoklis - cilvēks cenšas ierakstīt sevi vēsturē ar lielo burtu, bet pagaidām tālāk par tirgus tantu (tas tāds izteiciens, nekas personīgs pret tirgus iemītniekiem) līmeni nav ticis. Kaut kas līdzīgs Dobelim - runā jau viņš forši un dažreiz pat izklaidējoši, bet labums mjā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas