Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Pašvaldību savienība: Pabalstu reformas koncepcijas projekts - ļoti nenobriedis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Atis
A
Atgriezīsimies labāk pie pirmskara situācijas! Pie pirmskara 167 latu neapliekamā minimuma,pirmskara pārtikas cenām,pārtikas bez ķīmijas,slimokasēm visiem strādājošajiem un viņu ģimeņu locekļiem,iespējas aizbraukt ar vilcienu gan uz Ērgļiem,gan Berlīni!
"Uz aci"!
&
Labklājības ministrijai vispirms ir jāpārskata pēc 1991.gada normatīviem aprēķinātais iztikas minimums! Ar to tad arī jāsāk! "Pabalstus un pensijas Latvijā nosaka "uz aci",bez objektīviem iedzīvotāju dzīves līmeni apliecinošiem rādītājiem.Tas izriet no vairāku amatpersonu atbildēm uz jautājumiem par to,kā tiek aprēķināti pabalsti,raksta "Dienas Bizness" Izradās,neviens no rādītājiem,kas apliecinātu minimālās iedzīvotāju dzīves līmeņa prasības.normatīvajos aktos nav iekļauts. Brīžiem kā salīdzinošs rādītājs tiek piesaukts iztikas minimums,taču tā aprēķiniem vairs nav likumīga pamata,un rādītājs īsti neatbilst realitātei,jo metodoloģija iztikas minimuma groza aprēķināšanai nav mainīta kopš 1991.gada,vēsta laikraksts." Skat."Pabalstus un pensijas nosaka "uz aci","Apollo",[email protected] Ceturtdiena,14.jūnijs (2012) 09:22
Neputrosim!
N
Atgriešanās pie pirmskrīzes situācijas nav vis pabalstu un pensiju samazināšana,bet gan algu palielināšana un visu pensiju indeksācija!
Nenobriedis?
N
Pārāk maigi teikts! Runa taču ir par attālāko lauku reģionu atbrīvošanu no pašreizējiem iedzīvotājiem! Jājautā,kādā nolūkā tas tiks darīts?
Oskars
O
PABALSTUS NEIZMAKSĀ , jo atrod dažādus sīkumus....KAUNS un tagad kad EIROPAS TIESĀ daudz ŽĒLOJAS jo jāmirst BADĀ ,,,,,,..........MAITAS atkal DOMĀ jaunus VARIANTUS !!!!!
x
x
bet klientu var rosināt pārcelties no Alūksne suz Rīgu?:)
Dr.xy
D
Socialo pabalstu sistema Latvija ir diletantiska un pretvalstiska . 5.kolona,kuru skaita ir ari bijusie okupantu armijas parstavji ,cekisti un PSRS komunistiskas partijas locekli ,sanems "integracijas naudu",70,-LVL !!!! Vel vini sanem pensijas no Krievijas un Latvijas.Pilnigi drosi,ka si kopeja summa parsniedz noteikto minimumu.Bet,papildus vini ierodas vel socialas iestades,pieprasit socialo pabalstu !!! Ta ka socialas iestades atrodas SC ietekmes sfera,tad neviens no socialajiem darbiniekiem neparbauda,kadi ir so pabalstu pieprasitaju KOPEJIE IENAKUMI.
Viss ir tik vienkārši
V
Šai valdībā pārāk daudz nepieredzējušu, ambiciozu zalu gurķu. Tāpēc arī projekti un likumi top tik populistiski, pretrunīgi un reālajā praksē nelietojami. Un pat vēl vairāk - lielākajā gadījumu skaitā tie rada zaudējumus gan valstij gan pilsoņiem. Tāpēc arī esam "Failed State" kandidāti. Te ari pasaki gals...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas