Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Patiesības zinātāju nogurdinātie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Tas, ka varoņi - Buldozers, Kampējs, Hūte vienmēr bīdījuši lietas savā kabatā jau nepārsteidz. Pārsteidz Hūtes uzpirkšanas vēriens partiju, politiķu , informatoru tiesībsargu vidū, kā arī naivo balsotāju pārliecība, ka turpmāk viņi darīs savādāk. Bet vajadzētu . ar s..... koku!
Guntis
G
labi, savaac faktus, veido sev informaaciju. un ko tev dod shie fakti? taapat nevari saprast, tas ir labi vai slikti. Mees Ventspilii tikaam Ginesa graamataa, Muusu pilseeta ir vissakaartotaakaa, utt. - tas ir labi. visiem labi, peec statistikas, kaa nu kuras, 32 liidz 52 % veeleetaaju ir labi, un neviens no shiem nevar saprast kaapeec kaut kam nav labi. spriezhot peec komentaariem, daudzi nemaz i neveelas neko zinaat, publiceeto uzskata kaa konkreetu cilveeku aizvainojumu, kaa taa vareeja publiceet TIK personiigu informaaciju? kaadas shausmas!!! truukst informaacijas un izskaidrojuma, kaapeec tas ir slikti, kaadu postu mineetajaa graamataa aprakstiitaas darbiibas rada tautsaimnieciibai, naakamajai paaudzei, vismaz 32% truukst.
Dainis
D
Lato atsēdies, cik var? Jau sen apnikusi tēma, kad būs kaut kas jauns? Ko Tu ar to gribi pateikt? To, ka Tevi var nopirkt pirms vēlēšanām, lai būtu safabricējums. Kad būs Šlesera grāmata?
Sniper'sEye
S
Kāda starpība, vai zog un komninē Lembergs sev un Ventspiliji, vai nezog, toties, melo, kombinē, reketē zviedru un zviedru banku labad valsti tukšu un pilsoņus plikus Dombrovskis ar Repši, stumjot pa priekš Kamparu, kam mūs jāpārliecina, ka kārtosim ekonomiku, kārtosim, kārtosim...? Lemberga izkombinētais paliek Latvijā un Ventspilī, mūžam nedzīvos, bet zviedri pat pēc Roņa aicinājumiem neko atpakaļ netaisās vest. Un ne man vienam šī starpība starp Lembergu un Dombrovski ir uzjautrinoši loģiska.
Dainis
D
Izlasīju rakstu, un tiešām nesapratu par ko tas ir? Man šķiet, ka Lato uznākusi radošā krīzē. nesaprotu, kāpēc ir jātaisa šādas "grāmatas"? Kāda tam jēga, ja tā pat visiem skaidrs, ka tas ir safarbricējums! Un kur tad solītais Šlesera bestsellers?
Bleķis
B
Nu smagi Lapsam iet ar to savu daiļradi. Kārtējais murgainais raksts par kaut ko tā īsti nezin ko. Izlasīju divas reizes, bet tā arī netapa skaidrs par ko īsti ir runa. Vis tā, kā krievi saka - vokrug da okolo. Kā jau parasti...
WALA
W
NU mazliet jau tā kā autors glaimo pats sev, bet nu kādām arī droši vien nenāk par sliktu mazliet "aukstas dušas". Visiem pārējiem jau tāpat vairāk vai mazāk "aina" bija skaidra. Slikti ir tas ka ir nopludināti dati kas nedrīkstētu normāli iziet ārpus tiesas zāles, līdz brīdim kamēr kāda vaina nav pierādīta !!! Un tā kā sadaļā par multimiljonāru man nav nekā jaunā tad man ļoti nepatīk sadaļa par informācijas noplūdi no tiesībsargājošām iestādēm - protams ja vien to nav paveicis kāds cits "labdaris" !!!
jānītis
j
Es vēlētos lai tas Loto Lapsa uzraksta romāna par vienu kārtīgu un supergodīgu Latvijas multimiljonāru, kurš sākot ar 1090. gadu godōigā ceļā ticis pie bagātības. Bet manas cerības, laikam, ir veltas.- Tā āža kāja tomēr spraucas ārā., jo vēlēšanas un zīmēšanās, jeb kā saka, kā "kā maizi ēd, tā dziesmu dziedi!" acīm redzama.
Didzis Meļķis
D
Kārtējo faktu nogurdinātā nopūtu par jauno grāmatu es dzirdēju ne tuvu ne no aitas, bet no tāda kā Rodēna "Domātāja" tipa. Viņš tāds nav vienīgais, un es pats arī, protams, gan ar to komentu, gan vispār pieslienos ļaudīm, kas saka kopā ar "padomju Šerloku Holmsu" Ļivanovu: mana galva nav bēniņi, ko piebāzt ar visādu drazu. Katram jau gadās visādi, tomēr skaidrība un konkrētība žurnālistikā ir veicināmi tikumi. Man līdz šim ekstrēmākais piemērs ir, ka aiz viena 3000 zīmju komentāra par ārpolitiku "stāv" ap 80 A4 lpp. dokumentu blāķis. Tās sauc par fona zināšanām, un, kaut gan tie, manuprāt, bija ārkārtīgi interesanti materiāli, man pat prātā nenāca tai konkrēti apcerētās nianses, parādības vai kas nu tas bija gadījumā bāzties lasītājiem virsū: bet re, kas man vēl ir! Principā, protams, L. Lapsas & Co rosība ir laba, jo kaut kādu mundrumu uztur gan apcerēto gauži darītāju vidē, gan plašākā sabiedrībā. Es vienkārši pukstu kā patērētājs: vai tiešām, ja gribas maizīti, pašam jāsāk nodarboties ar graudkopību u.c. tehnoloģiskajiem cikliem? Jā, man kā patērētājam patīk, ka man mutē ieliek gatavu, un tad es pēc garšas un aša acs uzmetiena iepakojumam (grāmatā - avotiem, indeksiem u.tml.) varu pateikt, cik tas labs. Varētu vēl un vēl, bet šeit pasakāmajam būs gana.
Abet
A
Šitie maksas skribenti vai jūgenda censoņi nāk un aiziet, bet īstie paliek ;)
Eva Braun
E
Lapsa ,Dzimtene Jūs neaizmirsīs ... ! Piektdien nopirksu grāmatu ... Jūs ar Māri Ruku un Baibu Šāberti esat nenovērtējami cilvēki mums visiem .... Ļoti pateicos ... Ticu Jums un Temīdai ...
Cilvēks
C
Bet nu jāatzīst, ka analīze nav Lapsas stipra puse. Viņa grāmatas un raksti sarakstīti pavirši un pa kaklu pa galvu. Šitais no Lapsas puses bija nepareizs raksts, un Lapsa to zina, ka viņam nav taisnības. Bet no PR viedokļa tas ir OK: jo vairāk raksta, jo labāk.
tara >Visiem!
t
Pēc visa šī safabricējuma, ko veidojis uzpirktais Lato Lapsa - Lembergs turpina strādāt un ar saviem darbiem pierādīs, ka var savest valsti kārtībā! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Cuku runj, salduminj! Pats jau lasiijis neesi. Ja buutu lasiijis, tad saprastu, ka lembergs tuvaakajos gados kaartiibu ievediis tikai savaa cietuma cellee.
Visiem!
V
Pēc visa šī safabricējuma, ko veidojis uzpirktais Lato Lapsa - Lembergs turpina strādāt un ar saviem darbiem pierādīs, ka var savest valsti kārtībā!
Sociāldemokrāts
S
"Viņam vajag nevis kādu solītāju vai vienīgās patiesības zinātāju sniegtu «analīzi» un «ļaundaru iedzīšanu stūrī», bet gan iespējami daudz skaidras informācijas un faktu..." ------------------------------------------------- ----------------------------------------------- Daudziem ikdienas steigas nogurdinātiem cilvēkiem vajag galvenokārt "skaidru un īsu" patiesību, kuru var ērti uztvert pie vakariņu galda. Ko lai iesāku ar "faktu okeānu"? Iet pa pēdām, lasīt - ko un kā "tie sliktie" darījuši pirms 8 -10 gadiem? Kamēr es to lasīšu, viņi šodien un nākamgad turpinās darīt jaunas "sliktās lietas", kuras es varēšu pētīt visu atlikušo mūžu. Tā var bezjēdzīgi paiet visa dzīve - svešus "sū..us" skatot ar palielināmo stiklu. Kāda vērtība ir stāstiem par to, kādā veidā un kāpēc Latvijas valsts "neizdodas"? Ļoti daudziem šie stāsti ir apnikuši, jo VAJADZĪGS RISINĀJUMS, (siltums dzīvoklī ziemā, ārstēšanās, pensija, darbs un alga) nevis stāsti par to, kāpēc tā visa nav un kas ir vainīgis... Protams, arī faktiem ir savs pielietojums - redzam, ka faktu kaudze top aizvien lielāka, ka gala un malas šim procesam nav... Vērtība Jūsu grāmatai tomēr ir: kad vadzis pilns, tas vienmēr lūzt. Būs attaisnojums spontāniem notikumiem - "atkal notika tas un tas, jo, redz, ilgāk ciesties nebija spēka un jēgas..." (Biškeka???) Tragikomiskākais tomēr ir tas, ka gramatas "nevaronis" ir daudzu mīlēts, cienīts, apjūsmots un tiek uzskatīts par veiksmes paraugu, par labāko premjerministra kandidātu. Nu, kur tad ir tas "sliktums", ja cilvēks ir jauks, mīļš un uzņēmīgs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

D.Meļķa komentārs:

Faktu nogurdinātie

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas