Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Patriotisms nav klusēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nezinu gan...
N
Kurš bērns ir laimīgāks - kuru aprūpē, pabaro un samīļo vecāki vai tas, kuram jāiztiek ar to, ko var sagaidīt no dieva? Tad kam jāsaka paldies - vecākiem vai kaut kādam abstraktam radījumam?
haralds
h
diagnoze, ko nosaka ārsts, nevis Jūs. noteikt jau var katrs, kam nav slinkums, ja cērt zivtiņu. cik zolīdi izplatīties, cits jautājums. "psihiski nelīdzsvarota" gan vairāk velk uz daiļliteratūru / sadzīvisku lumudurēšanu, ne diagnozi. nu, Pujāta priekšā mices, bubļas, hūtes, pižikus, furažkas, papahas, keponus un bobrenes nost, bet patiesība man tomēr dārgāka!
Ieva
I
Piedod, taču Kristīgā baznīca ir ļoti vienpusīga- piemēram jau nez cik ilgi maļ, ka aborti ir slikti, taču kāpēc nesaka, ka slikts tas vīrietis, kas bērnu uztaisīt mācēja, bet audzināt negrib? Nemaz nerunājot par to, ka Baznīca varētu pacensties un krīzes centrus/patversmes atvērt!
Ieva
I
Īsti nesapratu, kas tev nepatika: gribi teikt, ka, ja bērns ir slims vai liekas slims, tieši pie dziedniekiem ir arī jāiet? Vai arī, to, ka plašsaziņas līdzekļi, popularizējot "dziedniekus" un "teorijas" rīkojas pareizi, jo galu galā, ja kāds uzķersies, pats vainīgs? Protams, jebkurš normāls cilvēks zina, ka rīsu pļura pret aizcietējumu nelīdzēs, turklāt ilgstoši ar to barot cilvēku, īpaši zīdainīti, nedrīkst, taču ne visi cilvēki ir normāli un, ja tādi palasās visu to, ko laikraksti un internetportāli sapublicē....
xxx
x
Pavājš rakstiņš. Biju gaidījusi ko vairāk.
jumors
j
Nupat vairs nav pat smieklīgi- ar likumu aizliegsim bērniem mācīt labas, cilvēcīgas lietas mācību iestādēs. Lai pēc tam vecāki lamājas, ka mācību iestādē nekas nav iemācīts. Un paskat- arī šeit aizbrauca uz to pašu- tomēr nav kaut kas pareizi, vai ne?
Pelēkais Vilks
P
Melnie pa tumsu tik zvejo Un slepeni bārdā sev smej
Ludis
L
Es pat dzirdējis nebiju par dieviem un baznīcām, bet mātei un tēvam paldies par ēdienu mācēju pateikt vēl pavisam mazs.
Ludis
L
Tai mātei NAV jāmeklē cits bērnudārzs, jo viņas pusē ir likums. 'Tie dievotiesgribētāji var baznīcā savas izdarības praktizēt.
Ēriks
Ē
"ja nepatīk, tad meklē citu bērnudārzu!" No Luda rakstītā nav īsti skaidrs, kam tad mācija patiekties? Vai Tu teiktu to pašu, ja tajā klasē tiktu mācīts, ka jāpasakas Alaham vai Višnu? Demokrātijai ir divi pamatprincipi. Otrs ir mazākuma aizsardzība no vairākuma (visai apšaubāms arī, ka vairums domātu līdzīgi Tev) viedokļa/gribas uzspiešanas personīgos jautājumos. Tas nav tikai vispārēji pieņemts princips, bet arī ar Satversmi garantētas tiesības. Ja vecāki grib bērnadārzu, kur tiek mācīts saskaņā ar viņu pārliību, lai ierosina savai baznīcai rīkot bērnudārzu ticīgajiem. Ja bērnudārzs ir sekulāras valsts dibināta, to apmeklēt, nejūtot spiedienu pielāgoties vai imitēt citu ticību, vienādas tiesības ir jābūt visiem!
Ieva
I
Starp citu, histēriķe un psihiski nelīdzsvarota, tā ir diagnoze, ko nosaka ārsts, nevis Jūs. Turklāt slimība nav kauns, tāpēc to nedrīkst izmantot, lai otru apsaukātu. Tāpēc ceru, ka tuvākajā grēsūdzē izstāstīsiet, ka bijāt nejauka....
Ieva
I
Bet vispār interesanti, kur ir sprediķi par pārēšanos? Un kāpēc nav neviena sprediķa par badošanos līdz nāvei skaistumkonkursu un modeļu karjeras vārdā?
Ieva
I
Varbūt sākt vajag nevis ar to, ka pateikties kaut kam izdomātam, bet ar to, ka mācīties to maizīti cienīt? Un ne tikai to maizīti, bet arī savu ķermeni! Nodrošinot to, ar visu, kas nepieciešams un tieši tik lielā apjomā, kā nepieciešams!
Ēriks
Ē
Tu neesi mani sapratusi. Nav runa par to, ka garīdznieki (vai jebkurš) nedrīkstētu runāt/stāstīt/slavēt savu pārliecību. Tomēr, kādam kas to dara nenaķtos censties apklusināt citus, kuri dara tieši to pašu. Vēl jo vairāk, smieklīgi, ja tāds kuru pārliecība balstīta tīri uz mītiem cenšas apklusināt tos, kuru pārliecība pamatota zinātniski! Tik tālu es Tev piekrītu, neviens nenoliegs, ka Pujātam ir tiesības runāt. Par to, vai viņa teiktā ir vērts ieklausīties un/vai tas ko viņš māca vispār butu kāds sakars ar kristus mācību vai patiesību ir kas cits, un tur mums kopējs viedoklis, visticamāk, nesanāks.
katole
k
Ludiņ, nebleizgā! Tur tajā bērnudārzā viena histēriķe un psihiski nelīdzsvarota skandāliste sacēlusi brēku un grib, lai visu pārējo bērnu vecāki un bērnudārza audzinātāji pakļautos viņas diktātam. Paskat tikai, viņai nepatīkot, ka bērnam tiek mācīts, ka pirms ēdienreizes vajag pateikties par "dienišķo maizīti". Pareizi pateica pārējie vecāki - ja nepatīk, tad meklē citu bērnudārzu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas