Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pauls: Kongresu nama pārbūvi uzmanīšu brīvprātīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tieši tā,
T
“Mums ir tik daudz labu interjera dizaineru,” spriež R. Pauls. Un nevajag kārt tautai makaronus uz ausīm par bezmaksas konsultācijām, jo tā vienkārši nenotiek. Skaidrs, ka Paulam smuki samaksās.
Jēpītis
J
Neizdevās ar koncertzāli Daugavas vidū""nopelnīt"" daudzus desmitus miljonu, kādu brīdi jāsamierinās ar dažiem miljoniem. Kā saka : bada laikā velns arī mušas ēd. Protam, Pauls šai afērai ir tikai piesegs.
TO: Mr. Pauls
T
you should be ashamed of yourself. a. you went into politics and benifitted by getting paid to be a "locomotive" so you could head the party list and "pull" in your party members, who turned out to be crooks. b. you privatized the Vermane park building which you sold and it became a casino and a downright shamefull night klub instead of a concert hall that you proclaimed it would be. c. you have let down the latvian citizens, you are a disgrace to the latvian people.
ihaha
i
Paulam vajadzeetu nodarboties ar muuziku, kur, visu cienhu, vinhsh ir speciaalists, bet ne ar buuveem, paarbuuveem un reformaam, kur vinham jau realizeeti triis nepiedodami neveiksmiigi projekti: Jaunatnes teaatra izniicinaashana, Operetes teaatra 'paarbuuve', Vernisaazhas iebuuveeshana parkaa. Ir cilveeki, kas uz Paula ziimola izvelk savus ne visai tiiros biznesa plaanus.
ōmiš
ō
Pauls būs būvuzraugs???
ruksis
r
Ej tu gulēt, vecīt! Tur vajag speciālistus, nevis ziņģu meistarus.
What?
W
"Vēsturiski nams ir būvēts kā kongresu un konferenču centrs komunistiskās partijas vajadzībām. " "nama iekšējā apdarē bagātīgi izmantojuši granītu, marmoru un ozolkoku." I thought that communism was the ideal way of life and everyone was equal???????? I guess not- since some people were more equal than others. Those Russians in Latvia who want the "old regime" to return must of been part of the "more equal" crowd.
Sarma
S
Rīgas Domei vajadzētu apmaksāt R. Paula darbu, jāmāk novērtēt mūsu nacionālais lepnums.
Edite Gornova Rasmusena
E
R.Pauls rūpēsies lai " Jaunā viļņa" pasākums turpmāk notiktu katru nedēļas nogali Rīgas centrā. Vasarā vienu nedēļu Jūrmalā, tas taču ir par maz! Būs vairāk perversu tūristu un XL jahtas Rīgas ostā. Vairāk helio lidaparati virs Vecrīgas un privātās lidmašīnas lidostā! Eksportēsim skaistules no Krievijas ! Jāceļ jauna sala kur pietauvot dārgas jahtas kur rīkot afterpartijas iebraukušajiem viesiem jo Andrejsala ir par mazu! Panorāmas riteņus vajadzēs visos parkos. Bastejkalnā Pugačova rādīs striptīzu. UH! Būs vēl viens un pēc tam vēl un vēl Jaunais vilnis.!Būs uguņošana un plastmasas egles ar papira puķēm visu gadu! Celsim vairāk Bistro tipa bordeļus un spēļu zāles! Tā nemanot - Rīga parvērtisies par mazo Lasvegasu ( jau tas ir noticis) . R. Pauls uzrakstis vēl vienu šlāgerīti. Daži pelnīs miljonus bet pārejie riebumā pametīs Latviju.
de
d
Pirmo reizi dzirdēju, ka Kongresu nams ir kultūras piemineklis...? Kādas kultūras?
Icke Jodelsons fon Russobalts
I
Nu nesmīdiniet ar uzrunu: "Mēs latvieši!"
NAV VIENALGA
N
"martā tiek solīts tehniskais projekts, bet vasarā – jau konkursa uzvarētājs" kaa var uztaisiit tehnisko projektu un peec tam izsludinaat konkursu? varbuut tie ir tehniskie noteikumi? un jau peec 2 meeneshiem... aatri gan! izskataas, ka uzvareetaajs jau zinaams!
Ku-Kū
K
Es vernisaž arī pārtaisīj par rīdzeniek atpūt viet,un tad noprivatizēj ,pārdev par lab naud.Tagad es atkal ielīd iekš vien liel afēr.
ha..
h
"Otkatus" jau par samaksu neuzskata, tā tāda ienākumus nesoša shēmiņa....ameriks krievu teātra remontam bija "patrons"
Romāns
R
Prieks par R.Paula iesaistīšanos šajā pasākumā, jo tā taču galu galā bija tieši viņa ideja par Kongresu nama pārbūvi koncertzāles vajadzībām, atšķirībā no Demakovas dambja murgiem. Lai viss izdodas! Tad varbūt tur beigsies visādi apšaubāmas kvalitātes pasākumi, kā tas notiek pašlaik pašā pilsētas centrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas