Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pauls nav pārreģistrējies TP; noguris no politiskajām intrigām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
FUI Paulam
F
Raimonds ir politikis- tikai naudu graba. Lai nodarbojas ar to ko tiesam prot ,ar tadiem politikiem valsts ari ir galiga dibenaa. Bet šim patiik groziities pa priekšu - kauns. nu bet tagad vecums, vairs neko nevajag,tad arī partiju nevajag. FUI!
latvietis
l
Man ari milzigs kauns par RP,pat negribas ne redzet ne dzirdet vina koncertus.Vina laika tik daudz skaistu teatru iznicinats. Mums jau ta ir visa ka maz,vel sledza tos pasus. Un par koncertzali lai kluse,kad cela Arenu Riga,tad visas malas rakstija un runaja,ka tur busot liela zale,lieli arzemju makslinieku koncerti utt. Tagad sis telpas vairs neder? Kapec? Vai tiesam sim cilvekam vel ir par maz? Ka cilveks ka politikis vins manas acis ir NULLE. Tiesi tads pats ir I.Kalnins.
Lana
L
R.Pauls ir jatiesa un jasapude cietuma par to, ka vins ir darbojies pret Latvijas valsts interesem un pret latviesu tautu, izmantojot savu popularitati Latvija. Sadi neliesi ka Pauls ir pelnijusi muza ieslodzijumu, tas ir labakaja gadijuma.
lauķe
l
RP ir tikai viens no konjunktūristu plejādes, kas prata kāst piķi un slavu pie abām politiskajām iekārtām.Atceramies kaut vai Peteru, Ziedoni, Dž.Skulmi un tjpr.,Tiesa, šie biedrkungi šobrīd politikā nezīmējas cienījamā vecuma dēļ, taču 90-tajos gados viņu viedoklisbija ļoti bieži bija izšķirošais kā balsot "vienkāršajai tautai". Piekrītu KLM 9:20 par Rubiku.
ssd
s
...vecs vīrs,kuram patīk nauda un iespēja prixvatizēt valsts dzīvokļus...tp vairs ne liela nauda,ne manta,ko tur vairs ar šiem....varbūt padomā kāds naudīgāks,kam pārdot savu vārdu,naudas nekad nav par daudz.......citādi tajā novaja volna jāizskatās kā tādam nabagam salīdzinājumā ar krieviem.....
Šampēteris
Š
Raimonds Pauls ir vienīgais cilvēks, kuram rūp akustiskā koncertzāle un tāpēc viņš ir izteicis no visiem viedokļiem sakarīgu, reālu ideju - rekonstruēt kongresu namu. Bet tad jau arī pašam jāsaprot, ka TAUTAS partijai tāds biedris, kas nesapņo par biedrenes Demakovas miljardu vērtām ūdens atrakcijām A'LA DAMBJA TUMBAS, nav vajadzīgs!
konstatacija
k
ka man riebjas si politiska prostituta Raimonds Pauls... es vinu ienistu par to, ka vins man ir sadirsis tas jutas, kas man bija pret komponistu Raimondu Paulu... es vinu ienistu par to, ka vins veselai paaudzei cilveku ir sadirsis ticibu godigai nesavtigai darbibai politika
jupis
j
R. Pauls: "Tādēļ esmu diezgan drošs, ka nākamajās vēlēšanās vairs nekandidēšu, bet par partiju vēl domāju." Tātad skaidrs, ka vecais zēns jūtas kā turīga vecmeita, kas tīko pēc jauna precinieka!
karātavu humors
k
Kas par ''fantastisku tautu'' ! Tagad lej R.P. MĒSLU SPAIŅUS PĀRI .Kad notiek nesakaitāmās Ziņģes ,Jāņu svinēšanas utt ,tad paši ,piedodiet par nepieklājību ,''apčurājušies '' piedalās ,lec līdzi ,tad gan neko neiebilst ,lai tik būtu vairāk ,kur iedzert aliņu un pagrauzt šašlikus , lai gan visi tik nabadzīgi ,tak krīze.
KLM
K
Pilnīgs stulbums - komentārs bija domāts citam rakstam un autorei! Atvainojos!
KLM
K
Latvieši tika izvesti uz Sibīriju, bet krievus izsūtīja uz gulaga nometni tieši nāvē ................................................... J ums taisnība - arī Hitlers izveda krievus uz Vāciju, bet vāciešus izsūtīja uz koncentrācijas nometni tieši nāvē. Vai Jums, pēc uzvārda spriežot, krievietei palika vieglāk?
Berta
B
Atbalstu Gundara Bērziņa pareizo lēmumu! Varēja jau pie viena arī citus aplipināt ar šo labo ideju.
m
m
mullion alix rož.....
DD1
D
Pauls aizklapēja arii Jaunatnes teātri.
DD1
D
Piekriitu Tev par Rubiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas