Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pauls Raudseps: Cirtēji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilis
V
Na asamblejah vistupat bez bumagi,stob dur bila vidna.
evil grin
e
"Un tūlīt jāsāk domāt par valdības sastāva revidēšanu" Fakts, bet tikpat skaidrs ir fakts, ka 90% visu šo institucionālo liekēžu ir smalkā saitītē savstarpēji un ar saviem naudas devējiem saistīti. Viens otram šādu pakalpojumu, tādu pakalpojumu saņemot pretī un tā tālāk. Tā grāmatvedība viņiem visiem ir tik mella un tik dubulta un trīskārša, ka tur vieglāk ir nošauties, nekā kļūst par pirmo krītošo kauliņu garajā kauliņu virknē, kas negrib krist!
vai presei?
v
Nodokli vajadzētu atcelt grāmatām, seviški, zinātiskajiem izdevumiem.
kamielis
k
Vai tad Gaodmanis un Co uzliks nodokļus arī dividentēm? Naivie, vispirms sadalīsim to, kas pieder Jums un tikai tad, ja pietrūks - arī to, kas pieder mums.
bet te ir problema..
b
Pagaidam nekadu valsts ekomikas glabsanas planu neredzu. Iet runa tikai par nodoklu paagstinasanu, astronomisku summu aiznemsanos LAI TIEM KAS PIE VARAS NODROSINATU KOMFORTABLU DZIVOSANU. Valsts ekonomikas glabsanas plans ir citadaks, SAMAZINAT NEVAJDZIGI UZPUSTO MINISTRIJU SKAITU, SAMAZINAT DAZADU RESORU, IESTAZU, NODALU, OFISU SKAITU, VISAS MINISTRIJAS ORGANIZACIJAS NOTEIKT VIENADU VISA VALSTI ALGU, AIZLIEGT PREMIJAS VAI ARI NOTEIKT PREMIJU MAKSIMALO LIELUMU UN CIK BIEZI DRIKST SANEMT MINISTRIJAS DARBONI, PARDOT VALSTS UZNEMUMUS KORUPMETIBAS PEREKLUS! IZSRADAT JAUNUS LIKUMUS BET TADUS LAI TIE KAS PIE VARAS NEVARETU CAUR LIKUMA NEPILNIBAM PIESAVINATIES VALSTS LIDZEKLUS. KNAB IEVELET TAUTAS VELESANAS!
Students
S
Cik ļoti žēl, ka nav Latvijā ne sakarīgas Saeimas, ne valdības.
to>>>Lasītājs
t
un lūdzu nopublicējiet arī Lasītāja IP
raimis
r
Paul, Paul, Paul, vai gan Tu neredzi, kam paredzēta tā SVF nauda? vai gan Tu neredzi, kas to apēdīs un kuram beigās nāksies norēķināties? Tik vien jums vajag, lai aizstāvētu atklātu, cinisku valsts nogremdēšanu: samaziniet, lūdzu, presei PVN!
Lasītājs
L
Gļēvais zvirbulēns kārtējo reizi visam runā pret. Dienas portāla vadītāji, lūdzu nopublicējiet interneta adresi, no kuras šis tips raksta. Vai tas ir kādas valdošās partijas birojs? Kaut kas Ventspilī? Nu nav šis cilvēks racionāls!
jūrmalniece
j
Valdošās koalīcijas vēlētājiem (it īpaši TP elektorātam) pirms nākošajām pašvaldību vēlēšanām būtu svētīgi pameklēt atbildes uz vairākiem jautājumiem, tostarp, - no kurienes (kuras partijas/kādēļ) vārda brīvības apdraudējumam LV varētu augt kājas - it īpaši laikā pēc pēdējām Saeimas vēlēšanām? (sākot jau ar Marijas vēstuli šobrīd izkūpējušajam Tpistu garantam)
a
a
Piemēram, Dienai, varētu arī samazināt PVN uz 0, un es, kā arī daudzi mn zināmi cilvēki, tāpat to nepirks.
jauki
j
ka presei ir tā retā iespēja sevi aizstāvēt tieši-presē. Drusku nejauks ir autora aicinājums pēdējā rindkopā-atceliet mums PVN un tad plāns ir pieņemams.Kur pārējie?
d'Andris
d
Valdības darbība ir pārliecinošs bardaks. Jautājums tikai - nekompetences bardaks vai sazvērestība? PVN pacelšana jebkurai grupai, kad visa Eropa domā par samazināšanu ir idiotisma kalngals. To var piedāvāt tikai kretīni, kuri ir kretīni vai tiem ir dots uzdevums pārliecināt par savu kretīnismu. Tautsaimniecības glābšanas plāns jābūvē nozaru vajadzību griezumā, bet pašlaik "tautsaimniecības glābšanas" plāns ir budžeta staipīšana kredīta saņemšanas kontekstā. Tas gan nav nekas jauns, it sevišķi Godmaņa izpildījumā. Un no viņa neko citu, ja netiek veikta smadzeņu transplantācija, sagaidīt arī nevar.
tagad
t
labs raksts
fgfgfgfgfgfg
f
Labs raksts. Godmanim un vina taboram jadodas pa skuju taku debesiis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas