Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Garlaicīgās vēlēšanas?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šerifa palīgs
Š
Tad vēl no Mežonīgajiem Rietumiem — no Liepājas — ar YouTube palīdzību atjāj "jaunais šerifs", viesnīcas Fontaine īpašnieks dānis Stens Lorencs (SCP), kurš ar pistoli vienā rokā un viskija glāzi otrā no pilsētas domes sola izdzīt visus "seskus".
Q
Q
Kur ta tādi kreisie ir? Kas viņi ir?
Q
Q
"... sadusmoja Vēja māti, tā nopūta reklāmiņu... " Labs! :)
meitene jautātāja
m
Vienu laiku "Diena" bija kļuvusi par ceļa rādītāju un virzītāju, tagad tā atkal ir bremzētāja. Vai neuzbrukšanas līgums ar Lembi jau noslēgts?
peteris
p
Varbut, lai negarlaikotos, Diena vareja uzorganizet paris diskusijas, nevis sudzeties par reklamu trukumu? Vai tad tas nav Jusu uzdevums, kaut ko darit sabiedribas laba, nevis kopa ar citiem medijiem kast naudu velesanu laika, radot reklamas, bet iztiekot bez debatem? Kur tad ta politiska kultura kuru jus proponejiet?
cezars
c
Aicinu balsto par kreisajiem. Pirmkārt - kā redzams, tad JL neko nav izdarījis, kā Nordea apskatā minēja kāds Norde analītiķis - tad dati par budžetu ir - ienākumu samazinājums vairāk kā -20%, izdevumu - tikai daži procenti, tātad visas samazināšanas, atlaišanas ir vēl tikai gaidāma. Pretīgi, ka JL&koalīcija vēlētājums maldina, atstājot jautājumu izlemšanu, kas patiešām ir svarīgi - pēc vēlēšanām. Netaisiet kļūdas - jau vasaras vidū varat nožēlot, ka nebalstojāt par kreisajiem - sociāldemokrātiem, saskaņas centru (kur ir arī LV lielinieku tradīciju turpinānātji - komunistiskās partijas pārmantotāji, piem. P. Stučka bija PSRS augstākās tiesas pirmais priekšsēdētājs un ievērojams boļēvismas tiesību teorētiķis, LV un latviešiem ir dziļas sociāldemokrātijas un lieliniecismas tradīcijas - nevajag tās zaudēt tikai tādēļ, ka oligarhiem un to pakalpiņiem ir izdevīgi, lai mēs tās zaudējam). Pretīgi skatīties, kā padomēs nonāk caurkrituši politiķi. Paskatieties jebkuru biržā tirgojama uzņēmuma pāŗskatus, un tur redzēsiet, ka padomes locekļa alga NEKDA nav domāta izdzīvošanais. Par piemēru varu minēt lielu tehnologiju un konsultāciju uzņēmumu ar vairāk kā 100.000 darbinieku (darbojas arī LV), apgrozījumu virs 16 miljardiem$ gadā. Pat tādā uzņēmumā padomes locekļa gada alga ir 60.000$, kas nereti ir mazāka par profesionāļa (ne-vadītāja) darbinieka atalgojumu šī uzņēmuma ASV, UK vai Francijas pārstāniecībās. Un šie 60.000$ tiek maksāti arī tādiem ievērojamiem padomes locekļiem, kā bijušam Vācijas pasta bankas vadītājam, bijušam Shell vadītājam (kurš savās jaunības dienās panāca Ziemeļjūras naftas atradņu komercializāciju) utt. Netaisiet lūdzu kļūdas, kuras var nākties nožēlot!!!
Zabriski
Z
Šlesera kampaņa ļoti labi pierāda, ka reklāmas tēriņu ierobežojumi ir fufelis pilnīgs. Ir miljons kanālu, caur kuriem uzrunāt sabiedrību, pie kam tā, ka cilvēki paši pavelkās un iesaistās. Godmaņa video bija labs piemērs, Apollo dienas bilde. Paši iestājāties par likumu – paši nograuzāt sev ieņēmumus. Politiķiem no tā ne silts ne auksts, tikai aģentūras vairāk uzvārās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas