Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Vai būs pavasaris?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aija
a
Ķīnas spēks slēpjas arī tās pašpietiekamībā dēļ universālas ražošanas, kura apgādā gan ārējo, gan iekšējo tirgu. Un tas pateicoties tam, ka pensionējošie Rietumi neražo, bet turas, galvenokārt, uz intelektuālā produkta pārdošanas. Bet arī šīs iespējas drīz issīks. Jaunā mazskaitlīgā baltā paaudze aug neizglītota, slinka un izvirtīga. Pēdējais laiks atgriezties pie ekonomiskās ražošanas pašu spēkiem.
Kaspers
K
Ķīnu ir radījuši Rietumeiropas banķieri, grūžot Ķīnas ekonomikā milzu līdzekļus. Pat mūsu biznesmeņi savu niecīgo biznesu pārceļ uz Ķīnu. Vai kāds brīnums, ka mums vairs nav ne līdzekļu, ne darba. Ja netiks ierobežota kapitāla aizplūšana uz trešo pasauli, tad gan ASV, gan Eirosavienība kļūs par bezdarbnieku zemēm ar nožēlojamu dzīves līmeni. Banķieru intereses, kā arī biznesmeņu intereses nesakrīt ar valsts interesēm, brīvais bizness ir pierādījis savu kaitīgumu.
dzeris
d
Pagaidām izskatās, ka gan ASV, gan sevišķi ES zaudē savas pozīcija Ķīnai, it sevišķi jau ES, kas guļas apakšā visiem - Krievijai, arābiem, musulmaņiem, pat hamazam. Kur palika tie eiropieši, kas iekaroja Ameriku un pusi Āzijas?
->
-
Izskatās gan, ka tu pats esi nedaudz slims, jo aiz sovjetiski viltotās vēstures neredzi pasaules notikumus XX gadsimtā un aiz krievu ieaudzinātā naida pret Hitleru neredzi ekonomisko situāciju, kas viņu noveda pie varas.
Lasiitaajs
L
Nu nevajag runat stulbibas un mulkibas kamdelj radaas otrais pasaules kars - nevis Pasaules ekonomikas problemu delj bet gan tamdelj ka Vaciesi pacelaa uz varas slieksna slimo slepkavu - hitleru, tamdelj ka veel viens slimais diktators - stalins dzivojaas pa padumjo savienibu, un delj Anglju varas galvu nepardomato ricibu, jo kaa man vesturniece viena skaidroja, ka Hitleru jau pasaa sakumaa vareja apturet, arii hilters gaidija savadaku stingraku attieksmi pret Sevi no Anglijas, bet taa Miljaa miera labat klusejot kluseje.. Kopigiem spekiem jebkuru diktatoru var piebeikt! Jebkuru! tikai vesture atkartojas un pat lielaas valstis miljaa "miera" labat piever uz daudz ko acis!
zvirbulēns
z
Vai tad viņi vienosies par karu pēc kura sekotu ekonomikas strauja izaugsme?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas