Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Vājā vara

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Tukša pļurkstēšana.Komentāros izteikta tautas attieksme pret šāda vieda murgiem.Atradis autoritāti - Bondars.
zvirbulēns
z
Īsi un precīzi, tā nu tas mums te ir! Latslāvija.
zvirbulēns
z
Malacis, man patīk tavas domas! Tos komjauniešus jāmāca! Raudseps vispār nav apjēdzis ko dara, darījis, kas viņš tāds, kam īstenībā kalpo. Te ar sarakstījis muļķības kvadrātā! Ušakovs - divi.
Šampēteris
Š
Kurmītis man asociējas ar Rīgas centrālo graustu Marijas un Elizabetes ielu stūrī. Liels un varens apdraud katru garāmgājēju, bet tukšu vidu.
Kurmītis
K
Nu bet tieši tā. Tikai tad, ja nodarbojies ar citu apmelošanu un apliešanu ar dubļiem, nevajag vienlaikus tēlot svēto un stāstīt, ka esi Patiesības Ministrija, tiesiskuma un godīguma etalons un augstu morāli ētisko normu paudējs ...
RēgaināsVirsotnes
R
Un kurš ta ir tas svētais, kas ''nemuld'' ? - ikvienu var ap-muldēt, apliet un apriet - kādas problēmas, kurmīt ?
Kurmītis
K
O ! Un no Delfiem šī ziņa (par repšes mīnu kuģu afēru) arī pazudusi ! Visādi citi vēl aizvakardienas teksti stāv, a informācijas par šo skandālu vairs nav !!! Kā tev šķiet, kā tas sapas ar Dienas un Delfu (abi divi sorozītu pārvaldītie mediji) "godīgo" muldēšanu par atklātību un cīņu ar korupciju, ko ? ... :)))
Kurmītis
K
Čalīt, man tevi jāapbēdina. Lieta tāda, ka nav tāda „labākā un gudrākā tautas daļa” ... Katrs cilvēks ir vērtība pats par sevi un katrs ir cienīgs saukties par labāko kādā jomā vai sfērā ... kaut vai alus pudeļu korķīšu kolekcinēšanā. Tieši tā jau arī ir jūsu - šo širmīšveidīgo – kaite un šaize vienlaikus, ka esat iedomājušies sevi par citiem labāki esam. Kautrīgākiem vajag būt. Un nenodarboties ar tautas šķirošanu labajos un sliktajos, baltajos un melnajos, zagļos un godīgajos ... tāpēc, ka, kā pierāda prakse, ļoti liela daļa no tiem „godīgajiem” ir spējīga vecajiem acis no pieres izzagt ... lai gan patiesībā vienīgā viņu atšķirība ir pilnīga un absolūta nekaunība, sevi lielot un citus apķēzot ... Katram cilvēkam ir savs viedoklis un šo viedokli vajag cienīt. Nevis līmēt birkas. Un tieši no šī viedokļa vecie zagļi un vecie zaldāti ir godīgāki, atklātāki un labāki par jaunajiem zagļiem. Jo atšķirībā no pēdējiem, tiem vismaz pietiek kauna apzināties savus trūkumus un to, ka ne vienmēr savā dzīvē ir rīkojušies tā, kā mama bērnībā mācījusi un Baznīcas grāmatās rakstīts. Un tieši tāpēc gan Latvijas Avīze, gan NRA ir godīgākas, atklātākas un labākas par Dienu ...
Kurmītis
K
Nu re ! Politprostitūcijas sensāciju mašīnai un korupcijas skandālu uzpūtējai Dienai gadījums ar 40 miljonu iegrūšanu metāllūžņos nešķiet pietiekami interesants. Ziņa jau pazudusi !! Pie tam ne tikai no pirmās lapas, bet vispār no lapas !! Vai tikai pats repše personīgi nebūs piezvanījis un Diena, kā jau vienmēr, priecīga piesegt jēlā fīreriņa pakaļu ! Lūk jums „atklātība”, lūk jums „godīgums”, lūk jums „viena taisnība visiem ”... :)))
dzeris - Kurmītis
d
Nu tad pasaki skaidri un gaiši, kuras partijas tad mums pārstāv tās labākās un gudrākās tautas daļas viedokļi?
Kurmītis
K
Kas attiecas uz noskaņojumu – mani ņirga rauj skatoties, kā sorozītie mēdiji tagad plēš pakaļas, cenšoties orientēt tautu uz „pozitīvo” domāšanu .. pēc visa tā, kad gadiņus desmit to čakarēja un visu pasniedz negatīvisma mērcē. Tagad taču pie šprices ir „savējie”, kuri tagad saņem tiem pašiem s.ū.d.a maisiņiem, ar kuriem līdz šim tika apmētāti konkurenti ... neroc bedri citam ... :) Kas attiecas uz to, kurš vainīgs pie tā, ka valsts šobrīd ir tādā pakaļā, es nepārspīlētu gan bijušo valdošo lomu. Visi esam pie tā rociņas pielikuši un briestošais korupcijas skandāls mīnu kuģu sakarā apliecina, ka jaunie zagļi sūdu vārīšanā ir bijuši daudz talantīgāki un ražīgāki par vecajiem. Manā uztverē galvenais mūsu problēmu cēlonis ir valsts varas nekompetence un mazspēja. Pirmām un galvenām kārtām. Un nevis kaut kādas sadomātas pseidovērtības, kuras tiek izmantotas tikai kā politiskās cīņas ierocis, un kuras paši šie „cīnītāji” pārkāpj pie pirmās izdevības ... „tiesiskums” un Aksenoka zvans pusnaktī tiesnesim, „godīgums” un visu pensionāru uzmešana un aplaupīšana nākamajā rītā pēc pašvaldību vēlēšanām, „atklātība” un pilnīgais valdības budžeta plānošanas slepenības režīms ... Tās ir pasaciņas priekš muļķiem.
Kurmītis
K
Es arī priecājos, ka esmu atgriezies, tikai man tevi jāapbēdina. Mana atgriešanās vai neatygriešanās ne mazākajā mērā nav saistīta ar treknajiem vai kādiem citiem gadiem, bet gan tikai un vienīgi tādu lietiņu, kā „Patiesības Ministrijas” piekopto cenzūru un mutes aizbāšanu tiem, kuri nepiekrīt oficiālajam Dienas „redakcijas” viedoklim. Mainījies tiešām ir daudz kas. Tikai ne saistībā ar repši, bet gan pašu Dienu. Kura man par lielu prieku strauji tuvojas bankrotam un ceru, itin drīz atradīs savu īsto vietu - miskastē. Tad jautājums par to, kurš duļķo ūdeni un sarīda letiņus savā starpā atrisināsies pats no sevis. Un arī tādi jēdzieni kā „pozitīvisms”, „patriotisms”, „pragmatisms” varbūt beidzot pārstās būt par piedauzības akmeni. Kas attiecas uz repši, nupatās visas avīzes kā reize raksta par mīnu kuģu iepirkuma afēru 40 mio vērtībā. Un, lai gan runa iet par pavisam nesenu afēru, kaut kā mistiski tiek noklusēts, kuras tad bija tās „vainīgās amatpersonas”, kuras pārkāpa likuma prasības, neorganizēja iepirkumu tā, kā nākas, nepiesaistīja vajadzīgos ekspertus u.t.t. t.jpr. ... stiliņš neko neatgādina ?? Pateikt priekšā ? Tas ir tas pats slavenais „iepirkums”, kuru noorganizēja repše ar savu kārtējo „personīgo lēmumu”, būdams Aizsardzības minstra amatā. Un KNAB šo „negadījumu” „izmeklē” jau vairākus gadus un joprojām neviena amatpersona netiek ne tikai saukta pie atbildības, bet pat publiski izpausts iespējamo vaininieku vārds. Kāda noslēpumainība, vai ne ? Un kāda apbrīnojama konfidenciālās informācijas disciplīnas ievērošana – nakādas informācijas „noplūdes” nedz no Prokuratūras, nedz Knab .. visi klusē kā partizāni ... :) Un tā, protams ir tikai sagadīšanās, ka burtiski tikai pāris mēnešus pēc šī iepirkuma einītis nopirka savu slaveno jahtu ... un kā reize par pusmiljonu eiro ...
Kurmītis
K
:)))).... vaiiiiii –iiii-ii .. ilgi un gardi smējos .... man gan liekas, ka JL pārstāv tikai paši sevi plus vēl tautas mazohistiskākās, kašķīgākās un infantīlākās tautas viedokli. Taču tam nav nekāda sakara nedz ar liberālismu, nedz demokrātiju. Es atklāti sakot nemaz arī necerēju, ka spēsi uz manis doto jautājumu atbildēt tā vienkāršā iemesla dēļ, ka atbildēt nav iespējams principā... :)))
jautājums
j
Mums ir Marsietis un Lācītis ! Un uz Lācīša fona pat prezidents izskatās kā Lāčplēsis... Un vēl ir kampēji, kas tagad ir nostājušies kā siena Futbolistam priekšā. Un vēl kristietis Šlesers, kas sapņo Rīgu pārtaisīt par spēļu elli. Jo krievi, lūk, aizliedz pie sevis šo postu. Pārī ar Ušakovu...Saldi... Un valstī viss iet uz postu... Pilnīgs čau !
dzeris - gm
d
Procentu barjeras pacelšana, domāju, nebūtu pareizais variants, 7 - 10 "% barjera ir, cik zinu, Krievijā, Kazahstānā, neatceros, ka kādā no Rietumu demokrātijām būtu tāda barjera. Domāju, vēl nav sabiedrības briedums, un nav īstas partijas, mēs vēl dzīvojam posttolitārā sabiedrībā, tur tā nelaime.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas