Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls Raudseps: Vitamīni un stabilizatori

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vainīgā
V
Pareizais nosaukums ir Strasbūra. Ļoti atvainojos par radīto kļūdu gan autoram, gan lasītājiem.
Šampēteris
Š
Būtu nepieņemami, ja atbalsts demokrātijas pamatvērtībām padarītu kādu politiķi par nepiemērotu demokrātisku valstu alianses vadītāja amatam. Precīzi.
?
?
kopš kura laika Strasbūra ir tapusi par Strasbergu?
J
citur ir finanšu krīze. Bet pie mums ir iztirgoti ražošanas līdzekļi un pie tam par sviestmaizi. Daži kļuvuši par miljonāriem, bet citiem no bezdarba jānosprāgst un kopā ar viņiem arī valstij.
Zancis Grīnbergs (a)
Z
Vitamīni nepalīdz, ja organisms ir slims...tas varbūt drusku uzlabo, bet jātaisa organisma attīrīšana...tad tik vitamīni derēs...
dzeris
d
Nevis devalvāciju, bet juaņa nostiprināšanu, dabīgi.
dzeris
d
G - 20 galvenais rezultāts bija arī tas, ka ASV un Ķīna - divas lielvalstis, kas pārsvarā arī noteiks pasaules kārtību, vienojas, ka Ķīna neprasīs jaunas valūtas ieviešanu, bet ASV neprasīs juaņa devalvāciju. Obama tomēr ir romantiķis, jo viņš nesaprot, ka pasaule nekad neatteiksies no kodolieročiem, jo tā ir mazo valsto garantija pret lielvalstīm. Un Eiropa Obamam aplaudēja gan, bet parādīja pigu un savu tizlumu, apsolot Afganistānai tikai 5000 karavīru. Pie kam tie nekaro, kur šauj, vācieši karo līdz 18.00, spāņi nekaro siestā utt., izklausās pēc anekdotes, bet tā ir aptaukojusies vecā Eiropa. Izņemot Latviju un citas austrumeiropas valstis, un britus - tie karo visur, un kā pienākās.
Lasītājs
L
Interesanti, kopš kura laika Strasbūra ir sevi pārdēvējusi un nosaukusi par Strasbērgu??! Franči savas pilsētas vārdu izrunā Strasbūr. Loģiski, tā joprojām ir Strasbūra. Vai arī mūsu valsts piekasīgie valodnieki atkal ir samurgojuši kaut ko jaunu tā, kā viņi to izdarīja ar Islandi?
jāpiebilst
j
Tomēr jāpiebilst,ka ir patīkami lasīt P.Raudsepa komentārus. Nebliež ar sarkasmu,neapsaukājas,nekliedz uz "viņiem,tiem tur", bet korekti un saprātīgi analizē un sintezē. Jauki.Pavasaris klāt.
Cabis
C
Kāda būs nākamā latviešu valodniecības pērle: Īslande jau ir, nu ir arī Strasbērga.
>peks
&
Latvija ir garīgi slima un tāpēc globālā krīze, kura liek šķaudīt stiprākām valstīm, Latviju notriec no kājam.
Ērglis
Ē
Jāpiezīmē, ka bez nopietnām reformām pasaules ekonomika tā arī neatveseļosies. Tāpēc nodokļu paradīžu apkarošana varētu būt daudz nopietnāks solis nekā varētu šķist (nabaga austrumu oligarhi). Vēl noteikti prom ir vecās dienas, ka bankas varēja darīt ar kredītņēmējiem kas ienāk prātā, kā arī kredītus nevarēs tik viegli dabūt. Savs labums no tā ir. Jāizspieš maksimāli iespējamais no šīs situācijas.
Peks
P
Pēc mēneša ceļojuma pa Ameriku, apciemojot arī radus Ņujorkā un Hjūstonā, nākas secināt, ka ASV Z pusē jūtama nervozāka atmosfēra krīzes sakarā, bet , jo tālām uz leju, jo arvien mērenāks dzīves ritms un miers! Cenas zemākas kā Latvijā, arī paēst var lētāk, auto iespējams noīrēt par l5 dolāriem diennaktī utt .Kas noticis un notiek Latvijā, nav īsti saprotams?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas