Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Pavļuts atvainojas Latvijas iedzīvotājiem par neveiklo izteicienu raidījumā Dienas rīts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gunārs
G
Labu un gudru politiķi raksturo arī spēja atvainoties par saviem nepilnīgi pārdomātiem izteicieniem( kas nav raksturīgs visādiem švoņģeriem). Lai veicas Danielam reformējot mūsu ekonomiku. Tai jākalpo patiesi mums visiem- ne tikai bagātajiem un izveicīgajiem Un vispirms pamatnācijai..
Gunārs
G
Labu un gudru politiķi raksturo arī spēja atvainoties par saviem nepilnīgi pārdomātiem izteicieniem( kas nav raksturīgs visādiem švoņģeriem). Lai veicas Danielam reformējot mūsu ekonomiku. Tai jākalpo patiesi mums visiem- ne tikai bagātajiem un izveicīgajiem Un vispirms pamatnācijai..
Rasmuss
R
Lai Dievs dod, ka mums ir tik vien par ko apvainoties, kā par Pavļuta izteicieniem...
mjā
m
... pensionāri un invalīdi aiz borta. Ko te vairs līdz atvainošanās?
Vārds
V
pilnigi piekriitu...
  • 1
  • 0
hm
h
Viņa teiktais jau nav nekāds jaunums.
Fui
F
Ekonomikas ministrs pārsteidz ar Hitlera cienīgu citātu un... atvainojas 12.septembris 2012 13:47 Latvijas paraolimpietis, lodes grūdējs Aigars Apinis no Londonas pārveda mājās zelta medaļu. Rihards Snikus jāšanas sacensībās ieguva ceturto vietu. Varam lepoties, bet – ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts ir citās domās un sarunājis muļķības. ....................................... Tas ir no Kasjauns. To pat gruuti nosaukt par muljkjiibaam, vispaar bez komentaariem.
Fui
F
Tas ir piemeers, kaa medijs var sagroziit un pasniegt informaaciju peec sava ieskata, simpaatijaam, angazheetiibas.
  • 1
  • 0
bliheram
b
Tu jau laikam tos "brīdinājumus" izsūti :), jo no ā Tev alga rēķinās
vēsā
v
Tādi mums eksprezidenti, tādi viņa partijas biedri un vispār sviests........Kā vispār kautko tādu var pateikt, noteikti ar atvainošanos nebūs līdzēts, šoreiz nē, ambicijas pār jēgu lielakas......
WWW
W
tad tieshaam jaasaak domaat, kuram ar to galvu un jeegas uztvershanu ir probleemas.
  • 3
  • 0
boze
b
kompleksainie piekasās!!! Nekā briesmīga Pavļuts nepateica...
ezob
e
Pateica gan, par tādu ideju Vācija sanāktu lielas nepatikšanas, jo tur šis domu gājiens saistās ar vienu konkrētu režīmu.
  • 2
  • 3
viesis
v
Aizvainojošs ir ne tikai šis izteikums par veselību. Arī 'tā doma, ka iedzīvotāji Latvijas valstij ir vajadzīgi tikai kā darbaspēks, ir aizvainojoša. Darbaspēkam priekšā vēl pilnai laimei varēja piebilst- lētais.... Atklāti sakot, šādi ministru izteicieni neveicina ne patriotismu, ne sevis identificēšanu ar valsti, tā, ka ja kādam nepatīk, ka iedzīvotāji saka, ka nemīl šo valsti, tad vajag paklausīties politiķu runas un izteikumus, un uzreiz radīsies jautājums- par ko tad viņu mīlēt... par to, ka mēs savai valstij esam tikai DARBASPĒKS???????????
////
/
Lielā izšķiršanās - ievērot Satversmi un pateikt, ka katrs cilvēks ir vērtība, attiecīgi ekonomika pielāgojas cilvēku prasmēm, kuras var arī paaugstināt, vai neievērot, pasakot, ka galvenais ir daži bagātie, kas ņem strādāt labi izglītotus vergus par nelielu samaksu.
viesis
v
Precīzi. Pie tam, godīgi jāatīst, ka Latvija jau ir izvēlējusies... otro ceļu...
  • 0
  • 0
Bender
B
Neveikli izteicās. Ātri un skaidri atvainojās. Ejam tālāk.
valid
v
koropļi apvainojās ? :)) invalīds jau arī tiešā tulkojumā ir nederīgais...
Murgs
M
LV cilveeks, diemzheel, visu saprot burtiski:) Labi, ka atvainojaas, savaadaak AAA, V fani buutu noeedushi bez saals:)
Astere
A
Tāpat noēdīs!
  • 0
  • 1
Tauta
T
Ja jūs paklausītos intervijas pilnu tekstu, tad kļūtu skaidrs, ka nevis Pavļuts ko baisu ne tā izteicās, bet žurnālists vai nu muļķības vai arī apzinātas kaitniecības dēļ bija ielicis virsrakstu pilnīgi bezkontekstā. Protams, laikam jau prātīgi, ka Pavļuts nevis žurnālistam pateica visu ko domāja, bet atvainojās. Patiesībā - tupā žurnālista vietā.
Tauta
T
Skatoties kā demoss un mediji cepas par pašu uzpūstiem/izrautiem vienu teikumu vai vienu vārdu, tai pat laikā totāli nemanot tiešām milzīgas un valstiski svarīgas lietas, toč pāriet jebkāda gribēšana iet kaut ko darīt valsts pārvaldē. Un rezultātā tur paliek vien tie, kuri neko citu darīt nespēj. Vai arī naivie ideālisti, kā Pavļuts, kādus noniecina visi tie, kuri paši paveikt nespēj neko. Rezultāts - impotenta valsts pārvalde. Un to panākuši esam mēs - vēlētāji un mediji.
  • 6
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas