Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PB ierosinājumi nelabvēlīgi arī topošajām māmiņām un trūcīgajām mājsaimniecībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Agulis
A
šai valstij bērni nav vajadzīgi.
Tuksis
T
Gluži manas domas. To tautu var pat 100-kārtīgi apcirpt. Bet ja nesāks rakt no šī gala, tad tāpat miljonu miljonus nesadzīt rokā. Varbūt gudrā valdība izbeigs vienreiz šos projektiņus bīdīt - un samazgāt sev naudiņu, lai tīru sabāztu pa savām kabatām. Reta kura valsts ceļ zelta bibliotēkas, ja valstij ir citas prioritātes vai arī pēc tam maza atdeve. Un šmucīgos konkursus visus pēc kārtas pārskatīt un pieņemt attiecīgus mērus.
ishs
i
Ka tik atkal nesanāk tā, ka PB nākas atvainoties, ka nebija pietiekami iepazinušies- kā ar sporta finansējumu. Tāda sajūta, ka visi tie ieteikumi ir vērsti uz to, lai nebūtu bērnu, konkurētspējas, izaugsmes. Visur citur tieši māmiņalgām saka, ka jāpieliek, bet ums- ka jānoņem. Un vēl interesanti- kāds no tiem "gudrajiem" ieteicējiem ir bijis stāvoklī un mēģinājis strādāt 7.-8. mēnesī? viņi saprot, cik grūti vispār ir nosēdēt, piemēram, pie kompja? nemaz nerunājot par līkāšanos pie veikalu plauktiem, skolotājai stāvot kājās u. tml.? viens ir cilvēka inddividuāla plēšanās pēc naudas un strādāšana līdz pēdējam, otrs- ne visi to spēj.
.
.
es, piemēram, esmu pret to, ka nauda jāņem no biezajiem, ja viņi ir godīgi biznesmeņi, paši šo naudu nopelna un nomaksā nodokļus malači, ja tu spēj šajos laikos uzbūvēt labu biznesu, tu esi pelnījis arī lielu algu. cita lieta, protams, ir valstij piederošo akciju sabiedrību vadības, kuras ielikušas partija, un kurām, pēc deputāta kraukļa domām algas 3000 latu apmērā ir par mazu un vēl jāpalielina. valsts šobrīd ir baknrotējusi, un nav neviena iemesla, kāpēc lai kādam, kas strādā valsts aparātā maksātu milzu naudas summas.
Jukums
J
Nauda ir jāņem no biezajiem! Un jāprasa atbildība no tiem, kuri pieņēma nepareizos lemumus, nepildīja savus pienākumus, no visu kalibru nasigspešalistiem, politiķiem un ierēdņiem.
es
e
..būtībā jau kādus 60 un cik gadus atpakaļ jau bija Ādolfam precedents ietaupīšanai jeb valsts kases palielināšanai, kur zelta zobi tika sakalti zelta klučos un tagad glabājas bankās
dingo
d
sasodīts. Neo jau publiskoja datus par jaukajām algām visādos kantoros piedevām krīzes laikā. nu tad cērpiet TUR. ieekonomētu visādus pazaudētos miljonus. šobrīd izskatās, ka Latvija ir geto teritorija, kur pietrūkst vēl gāzes kameru. iznīcināt izglītību[garīgo attīstību], sportu[fizisko attīstību] ,jaunās ģimenes[nākotni] un vecāko paaudzi[pieredzi un gudrību] un slimnīcas[veselību], pārvērst visu atmatā un tad pārdot Krievijai par trim rubļiem kā zemi noliktavu vajadzībām. varētu teikt, ka tas ir joks, taču šoreiz man nav smieklīgi.
Zagļu valdība
Z
Kaut ko vēl nelabvēlīgāku topošajām māmiņām, nekā ir izdarijusi šī valdība, kas jau šobrīd apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, ir grūti iedomāties.
tetris
t
Kampars runā, citi arī runā, ka nodokļu slogs jāpārliek no nodarbinātā uz patēriņu, bet vai kāds kaut ko arī dara? Cik te tālu līdz šo anekdoti PB ieteiks visā nopietnībā? Klapējiet ciet savu valsti un izīrējiet to igauņiem?
tetris
t
Vajadzētu piekāst to PB ar visiem tās idiotiskajiem ieteikumiem, ne jau nu sporta likvidēšana, dekrēta atvaļinājuma samazināšana dos kaut kādus jūtamus rezultātus, viņi tur paņem tabulas un paskatās, kur ir kāda iespēja ko nogriezt, no tā arī veido savus ieteikumus Ēnu ekonomikā slēpjas tas iztrūkstošais. Nemaksātos nodokļos paliek tas, kas pietrūkst tām sporta skolām un māmiņu algām. Uztaisīja jau ātri to konkursu, bet diez vai Jezdakova tagad ir īstajā vietā
x
x
Pareizi!!!! Nopirksim FLIKAM jaunas lidmasinas, Kampars lai buve par miljardiem biogezes elektrostaciju kas sadardzinas elektribu 4 reizes, usakovs ar sleseru rigas dome miljardus izgazis aystrumu parvada buvei, reklamai Live Riga tautas partija turpinas celt noladeto biblioteku, kaut kadi mergli par miljardiem ieviesa digitalo tv un ta turpinat bez gala bez jegas, SO NAUDU VAREJA IEDOT MAMINAM AE BERNIEM, TRUCIGAJIEM, PENSONARIEM. Valsti nauda ir tik daudz ka ja apstadinatu LIELAS BUVES katram pensionaram valsts varetu ZELTA PODU ka Karginam ateja ielikt! Nevajag velt vainu uz Pasaules Banku!
Zanis Pleve
Z
Kapec PB priekslikumus klasifice ka ierobezotu info? Ta jau mums var iebarot, ka no pensijam vispar vajadzetu atteikties, ieredniem algas palielinat lidz kipras birokratijas limenim, ka zeme ir kantaina un vel daudzas citas lietas
Revolt
R
Stipri šaubos ka tu esi kādu buržuju padzinis.
Didzis
D
Ar Dievu, "Vienotība" un pašreizējā valdība :)
valters
v
ko nozīmē IETEIKUMI?? Kāds valsts vīrs varētu kādreiz izskaidrot. Man ož pēc stingrām pavēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas