Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PB: par sociālā budžeta izdevumu samazināšanu Latvijai jāizlemj pašai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jāievēro
J
Nedrīkst apgriezt pensijas ,kuras zemākas par iztikas minimumu! Cilvēki ,kuri strādāja Padomju Savienības laikā nav vainīgi,ka viņi bija dzimuši šajā laikā.Viņi godīgi strādāja tepat Latvijā un maksāja nodokļus valstij,bet viņu darba nodokļu iemaksas tika pārvērstas par nulli.Nedrīkst padarīt šos cilvēkus par iekārtas maiņas ķīlniekiem,un jau tā zemās pensijas vēl samazināt.Latvijas valdībai būtu jāpadomā kā palīdzēt šiem cilvēkiem uzlabot viņu dzīves kvalitāti,bet nevis domāt kā samazināt jau tā zemos ienākumus.
Jānis
J
Domājams,ka valdībai atliktu paziņot par izstāšanos no ES un NATO,LAI DABŪTU NO AMĪŠIEM NAUDU BEZ ATLĪDZĪBAS.
lapsa
l
TO DARBU TOMER IR JADARA VISIEM. Ja taupa tad taupa. Piemeram ja mums trukst nauda un gatavojamies pensionariem vel cirpt pensijas tad kapec mes terejam miljardus latu ,,ekskluzivo,, sportistu algam un sporta birokratu algam? Katru dienu avize DIENA mums pavesta par sportsmenu panakumiem aizmirsotot piebilst ka to visu apmaksa pensionari.. mums tas ir vajadzigs? Mes celam Gaismas pilis, mes iedodam Sleseram un Urbanovicam simts miljonus latu pensionaru naudu reklamai Live Riga, mes iedodam Gaismas pils celtniekiem 150 miljonus latu, mes iedodam Sanhajas gaisa trubas celtniekiem 100 miljonus, veja parki, digitalai TV ieviesanai 150 miljonus latu, bralu VINTERU naudas turbinai 15 miljoni, Urbanovicam-Usakovam-Sleseram ziemelu parvadam 1 miljadu latu, laikam Skelem veja parkam 1 miljardu, AirBaltic jaunu lidmasinu iegadei simtiem miljonus, un so sarakstu var turpinat bezgaligi, un lai visu so bezjedzibu apmaksatu vajag pensionariem vel cirpt pensijas?
He he...
H
Paskat, kā lembja cilvēku PA aši Vienotība ieceļ. Andele ar amatiņiem Vienotības gaumē... Privatizācijas aģentūras (PA) akcionāru ārkārtas sapulcē ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL), pildot PA valsts kapitāla daļas turētāja pārstāvja pienākumus, apstiprināja valdes locekļa amatā uz triju gadu pilnvaru termiņu mazpazīstamo finansistu Gintu Riekstiņu, informē Ekonomikas ministrija.
.....šrots..
.
.''...Jūs ls 100 saņemat dienā??""......:)))))))))))))))) jautāja kāds ''viszinis=padomdevējs''!!!
Revolt
R
Buržuāzistiskā prese ir vienkārši nepārspējami demagoģiska:) Rakstu var nelasīt jo virsraksta jau viss ir pateikts :"PB: par sociālā budžeta izdevumu samazināšanu Latvijai jāizlemj pašai"! Kāpēc gan nevarēja būt virsraksts:"PB: par sociālā budžeta palielinājumu Latvijai jāizlemj pašai"?Galvenais uzraksta izdevumu!!!!Varbūt tie nav izdevumi bet investīcijas un IKP pieaugums? Vakar arī kaut kas līdzīgs:"Arī PB rekomendē uzņēmumu privatizaciju"!?WTF kurš tad vēl bez PB ir kaut ko tādu rekomendējis? Jautri rakstām un dzīvojam:)
Pensionāra dēls
P
Vai tiešām neviens nevar pateikt Pasaules bankas "gudrajiem", ka pensijas Latvijā ir nabadzības maize, ka tās pat nesasniedz iztikas minimumu? Ja samazinās pensijas, vai pensionāri, kas dzīvo daudzdzīvokļu mājās nevis privātajās pilīs, varēs samaksāt augošos dzīvokļu īres rēķinus? Visiem taču zināms, ka ievērojami pieaugs apkures u.c. izmaksas. Kāpēc PB pārstāvji regulāri atgādina par sociālo budžetu kā par pensiju budžetu? Vai tiešām neviens nevar paskaidrot, ka no sociālā budžeta maksā pabalstus bezdarbniekiem (pie tam dažkārt milzīgus), bērnu māmiņām utt.? Sociālais budžets nav tikai pensiju budžets.
tarai - tuksajai tarai ...
t
Stulba tara ... tuksa tara (muca) talu skan ! Beidz tak tu varities ... stulba histerike !
He he...
H
LETA 13. augusts 2010 14:53 Nu ja Satversmes tiesa nobijusies.... Malači! Jāsniedz atkārtoti. Ir tomēr cilvēki , kuriem rūpa Latvijas valsts. --------- Satversmes tiesa (ST) atteikusies ierosināt lietu par Saeimas vēlēšanu likuma normu, kas vienīgi partijām ļauj iesniegt kandidātu sarakstus, liedzot bezpartejiskajiem pilsoņiem izvirzīt kandidātus, iesniegt kandidātu sarakstus un balotēties vēlēšanām. Šāds lēmums pieņemts, jo pieteikums nav bijis juridiski pietiekami pamatots, informēja ST priekšsēdētāja palīdze Līna Kovalevska. ST ar konstitucionālo sūdzību 13.jūlijā "Starptautiskās apvienības par cilvēka tiesībām Latvijas nodaļas" vārdā vērsās tās vadītājs Aivars Lazda. Lazda iepriekš informēja, ka sūdzībā lūgts izvērtēt Saeimas vēlēšanu likuma 9.panta normas atbilstību Satversmes 1., 2. un 9.pantam, kas noteic, ka Latvija ir neatkarīga demokrātiska republika, Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai un noteic, ka Saeimā var ievēlēt katru pilntiesīgu Latvijas pilsoni, kurš vēlēšanu pirmā dienā ir vecāks par 21 gadu. Pēc Lazdas domām, šāda pilsoņu diskriminācija ir pretrunā ar minētajiem Satversmes pantiem, jo Saeimas vēlēšanu likums pašreizējā redakcijā nodrošina tikai partijas kandidātu sarakstu iesniegšanu un balsošanu tikai par tiem. Viņš uzsver, ka šāds likums "atņem pilsoņiem vēlēšanu tiesības, rada partokrātiju, kas būtībā republiku padara par partiju diktatūras valsti un izslēdz demokrātiju, atņem bezpartejiskajiem vēlētājiem cilvēka pamattiesības brīvi izmantot vēlēšanu tiesības un piedalīties savas valsts pārvaldē". "Demokrātijas tīša demontāža uz partokrātiju ir sabiedrībā ļoti aktuāla problēma ar vispārsvarīgu sabiedrisku nozīmi, jo 15 līdz 20 gados Latvijā pierādījies, ka tieši partokrātija novedusi Latvijas tautu Eiropas nabadzīgāko valstu skaitā," uzskata Lazda.
Kas
K
R.Zēliks diplomātiskā viedā pateica, ka iekšējās devalvācijas kurss ir pilnīgs idiotisms. Rimšēvičam vajadzētu tautas tribunālu.
v
v
BANKA NAV BANKA PREZIDENTS NAV PREZIDENTS SVARIIGI NAV SVARIIGI
He he...
H
Redziet, tie kas spēj strādāt, izkulsies, jo daļa aizbrauc, daļa šeit strādās par tiem 100 ls dienā pardon mēnesī... Bet nepar to ir stāsts. Valdība nesamazina savus izdevumus, PREMJERS, PREZIDENTS , MINISTRI, DEPUTĀTI SAŅEM NEPAMATOTUS BONUSUS, bet slēdz skolas un slimnīcas, noņem pabalstus bērniem, tagad drauud slēgt kultūras un sporta iestādes, bet vienlaicīgi bankas par pagājušo gadu uzlabojušas savu situāciju par 300- 600 procentiem! kam strādā ši dumrovska valdība? Tautai? ārzemju bankām, kuras turpina no mājām izlikt pilsoņus un aptur ražošanas uzņēmus? Kur tainība? KĀPĒC MAN UN MANAI ĢIMENEI, KURI VISI STRĀDĀJAM, JĀALGO ŠIE NEJĒGAS VALDĪBĀ? KĀPĒC MAN TAMBORĒ SMADZENES, JA ES PAR VIENOTĪBU NEBALSOŠU, TAD ATBALSTU MASKAVU VAI AŠ2? BET KĀPĒC MAN J;ĀBALSO PAR VALDĪBU , KURAI TAUTA PIE PAKAĻAS?
ja samazina
j
sociālo budžetu, tad jāsamazina sociālais nodoklis. Vai nav ko saukt tyo par sociālo nodokli, bet PAREX nodokli.
tara> he he
t
Veel vakar klausiijos LV radio 1programmu. Raidiijumaa piedaliijaas divi jauni cilveeki, kuri atgriezushies LV peec straadaashanas Iirjaa un Kanadaa. Vinji ir dabuujushi darbu LV, pashlaik straadaa un nevaino kaadu politisko partiju savaas nelaimees. Taa kaa man nav jaabrauc uz LV, to jau dara citi - ieguust jaunu pieredzi un atgriezjas. Bet Juus vnk esat histeerikjis, kas uztraucas par naakosho gadu, lai gan shis veel ir tikai pusee... Nomierinieties un vairaak koncentreejiet speekus izaugsmei, kas vienmeer naak peec kriizeem. Taapat kaa peec ziemas iestaajas pavasaris. Labaak mekleejiet iedvesmu jaunaam idejaam savai uznjeemeejdarbiibai, taa ruupeejoties par pensionaariem, kultuuru un sportu. Domaajiet, kaa radiit un maksaat nodokljus, nevis tikai kaa njemt to, kaa nav...
He he...
H
Izskatās , ka TEV taisnība, jo šītais PB tipiņš atkal samelojās, ka kaut ko mēs ar tevi lemšot.... tur viss ir nolemts, bet pasludīnāšana atlikta uz 2.oktobra nakti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas