Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PB prezidentam latvāņu pļavas malā rodas jautājums, vai 100 latu stipendiju maksā par dienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Čiko
Č
Visus tos murmuļus,kuri smalkos uzvalkos bija atbraukuši uz Siguldu,vajadzēja ietērpt tajos kombinezonos,kuros strādnieki pļāva latvāņus un iedzīt pļavā.Un tad pajautāt,vai ar 100ls dienā būs pietiekoši?Šausmas,mums ir idiots idiota galā.Un vēl atļaujas mums noteikt,vai dzīvot,vai nomirt badā.
Renārs
R
Tu zini, kādus pabalstus Austrālijas valdība maksā aborigēniem?
.........
.
īsta krēslas zona ja šis cilvēks kurš nepārzin latvijas situāciju ne tik cik melns aiz naga brauc dot mums padomus kā jādzīvo !
.........
.
un šis latvāņu karalis dot latvijai padomus kā ''izvest'' valsti no krīzes absolūti neparzinot situāciju latvijā ???? krēslas zona ...
Renārs
R
Kā cilvēks var zināt cik papuasiem maksā?
Birra
B
Būtu pie vadīšanas TP/LPP tā alga noteikti jau būtu gadā. Mums ir kur vēl tiekties...
piekritējs
p
pajoliņš Zēliks aizdod naudu Latvijai un nezina reālo stāvokli par izpeļņu mēnesī kaut vidējo.NU GAN IR IZGLĪTOTS ŠIS EKSPERTS, tāpēc esam tur kur esam.
Trigger
T
Sarunās Latvijas pusi pārstāv Rimševics, kam angļu valoda laba, bet kurš par lepnu, lai runātu par tādiem nenozīmīgiem sīkumiem. Finministrs Repše, kam sadzīves mēle kaut cik, bet speciālā terminoloģija = katastrofa, Repšes mīļākais jurists Jacino, kurš, Tvaicenes klienta stutēts, var un drīkst apstrīdēt veselu profesionāļu baru, pat bakalauru nav sagrabinājis. Dombrovskis, kurš visbiežāk aizņemts un dara citus darbus? Savukārt Andri Vilku, SEB ekonomistu, nelaiž lielajiem PB vīriem tuvu, bet mazie viņu neievēro maznozīmības dēļ. Kādēļ brīnīties, ja PB prezidents Latvijas pilsoņu finansu mēnesi neatšķir no eiropiešu 1 dienas?
zemnieks
z
kaščejs » zemnieks 19:38.Tupaks esi TU.Jo simtlatnieku programma ir Briseles programma .Un to FINANSĒ Eiropas Savienība .Pat PB naudas tur nav .Un tagad atļauju buksītes izmazgāt ,plū......ājs
kaščejs
k
PB naudu nedod, bet gan aizdot, bet padomju laiku zemniekam to nesaprast!
I.B.
I
Mums ir RŪGTĀ ŠOKOLĀDE .
pro
p
Tas ir labi, ka viņš šādu jautājumu uzdeva, neatkarīgi no tā, vai tas kādam liekas smieklīgi vai nožēlojami. Jo tas parāda daudzas problēmas: gan PB informētības līmeni, gan arī liek meklēt un domāt, KĀDĒĻ tas ir tāds. Kas nav paveicis savu darbu vai kas speciāli samudžinājis un sapiņķerējis ziņošanas veidus, sistēmas, visu komunikāciju. Nav taču tas prezidents tik dumjš, ka uzdotu šādu jautājumu, ja viņam nebūtu par to kaut kāda informācija, ko viņš gribēja precizēt. Un vēl - tas parāda, ka ir savs labums no visiem šiem komisiju, komiteju, sekciju līdzstrādnieku plūdiem, kas ierodas Latvijā - pēkšņi virspusē izpeld kaut kas tāds, kas mums pašiem tik pašsaprotams, bet daudziem TUR, otrā pusē, ne zināms, ne saprotams.
ui
u
Robčik ,Andrītim Tu esi sviestmaize,vi'nš jūsmo par kretīniem!
pārsteigums
p
Vai foto redzams īstais LV prezidents? Ja tā, tad jāteic, ka varēja būt fotogēniskāks!
zemnieks
z
Pats interesantākais ir tas ,ka PB ir IEDEVUSI naudu priekš 100 ls DIENĀ un KUNGS bija SMAGI pārsteigts ,kā viņus ir APJĀJUŠI no valdības puses .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas