Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PCTVL sarakstā arī kādreizējā skaistumkaraliene Leticija Pone

Leticija Pone, modele, kas 90.gadu beigās ieguva titulu "Misis Latvija"97" un startēja arī starptautiskajā precēto skaistuļu konkursā "Misis Globe '99", tagad nodomājusi pievērsties parlamenta darbam, startējot "PCTVL - Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" Vidzemes apgabalā ar 23.kārtas numuru.

Pone ir viena tiem retajiem deputātu kandidātiem šajā sarakstā, kura uzrādījusi tautību latviete. Viņai ir vidējā izglītība. Kā viņa atzinusi portālam kasjauns.lv, viņa gan neesot PCTVL biedre, bet šīs partijas listē ierakstījusies tādēļ, ka viņu tajā aicinājuši citi PCTVL biedri, kuri arī ir deputātu kandidāti. Kuri tieši, Pone neatklāja.

Viņu, gluži kā PCTVL listē esošo odiozo uzņēmēju Gintu Lazdiņu, piesaista tas, ka šī partija līdz šim nav bijusi iesaistīta skandālos. "PCTVL mani motivēja ar to, ka tur ir cilvēki, kuri noteikti iet uz savu mērķi, bez blakus vibrācijām. Viņi nav iesaistīti arī nekādos skandālos," atzīst daiļava. Viņa gan ne visos jautājumos atbalsta partijas programmu, bet Pone uzsver, ka "viņi pieļauj brīvību". Ponei, piemēram, esot cits viedoklis par valodas jautājumu. Jāpiebilst, ka PCTVL tieši latviešu un krievu valodas mijiedarbības jautājumi visu laiku ir bijuši vieni no būtiskākajiem.

Pēc pašas Pones iesniegtajiem datiem Centrālajā vēlēšanu komisijā, viņai nekas nepieder, nav nekādu skaidru un bezskaidru naudas uzkrājumu, kā arī viņa nevienam nav aizdevusi naudu un nav arī pati ne no viena aizņēmusies.

Šādas iesniegtās ziņas šķiet nedaudz dīvainas, jo šogad Pone kļuva arī par Latvijas uzņēmēju biedrības valdes locekli. Medijos minēts, ka viņa tur ievēlēta kā SIA "Boutique Hotel Ainavas" pārstāve, lai arī oficiāli viņa nav ne šī uzņēmuma īpašniece, ne arī nodarbojas ar uzņēmuma pārvaldi. Kā vienīgais uzņēmuma valdes loceklis ir reģistrēts Pones vīrs - Kaspars Pone, kuram pieder arī tādi uzņēmumi kā "Skandi motors", "Aviation Resource Group International Baltic" un "K4".

Pone gan ir savulaik bijusi "Boutique Hotel Ainavas" 50% īpašniece. Tas ilga tikai nepilnus divus mēnešus un bija tālajā 2004.gadā. Tālāk viņas daļas ir uzpircis kāds ASV Delavēras štatā reģistrēts uzņēmums "MLK Commerce LLC". Delavēra pēc Latvijas likumdošanas tiek uzskatīta par ārzonu un Latvijā darbojas ļoti daudzi šajā štatā reģistrēti uzņēmumi.

Ponei savulaik ir arī piederējis dārgais un ekskluzīvais "Aston Martin DB7" - tā vismaz 2006.gadā apgalvo izdevums "ŽZL", kas publicējis ekskluzīvāko auto īpašniekus Latvijā, kuru vidū nonākusi arī Pone. "Aston Martin DB7" vērtība tolaik tika lēsta aptuveni 140 000 eiro, lai gan jauna auto cena varot sasniegt pat 300 tūkstošus. Ponei šo auto esot uzdāvinājis vīrs. Patlaban Pones iesniegtajā deklarācijā CVK šis auto netiek pieminēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas