Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PCTVL sarakstā arī kādreizējā skaistumkaraliene Leticija Pone

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Bet vai tad nav patīkami skatīties uz SAEIMU kur mudžēt mudž tādi kuriem politika ir tikai skaistuma konkurss.Un galvenais tādus arī vajag vēlēt un tad dzīve kļūst tik gaiša,paskatās uz SAEIMAS sastāvu no nodomā ,,VAI TAD SKAISTAS SIEVIETES NAV TĀ VĒRTAS LAI VIŅAM PIEDOTU VISU STULBUMU''.
heh
h
Nu, nu.... "Latvieshi".... :/ 1940. gada ari bija tadi, kas brauca uz Maskavu tautasterpos un "ludza uznemt" PSRS.
Jūras Mandarīns
J
Paga-paga, var izbijuši MIS-eņu kloppis sanākt: Inese Šlesere tai bomondā jau priekšā un pulku augstākos listes numuros...
Terorists
T
Bet vai tad SAEIMAI gaišumu un skaistumu nevajag?Nu pelēcīga tā māja ar to saturu,bet kā tur parādīsies izbijusi skaistuma karaliene tā viss atplauks un ziedēs. Un tad arī mūšu deputāši varēs skatīties no augšas uz visādiem monarhiem,jo tad viņiem būs sava karaliene. Un visiem nopēlējiem vajag pateikt skaidri-NAV SVARĪGS PRĀTS,BET GAN TAS KAS ŠO PRĀTU VEIDO.UN VAI PACELTS PIRKSTS NAV LABĀKAI GARANTS KĀ BALSOT UN KĀ PRASA PARTIJA.
Zane
Z
Stulba kā zābaks. Nožēlojama, neizglītota mājsaimniece.
TanteSidra
T
_...šīs partijas listē ierakstījusies tādēļ, ka viņu tajā aicinājuši citi PCTVL biedri, kuri arī ir deputātu kandidāti. Kuri tieši, Pone neatklāja. Viņu, gluži kā PCTVL listē esošo odiozo uzņēmēju Gintu Lazdiņu, piesaista tas, ka šī partija līdz šim nav bijusi iesaistīta skandālos... ...Pēc pašas Pones iesniegtajiem datiem Centrālajā vēlēšanu komisijā, viņai nekas nepieder..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ re ka, - abiem skandali nepatik, nu tad jau droshi ka Lazdinsh uzaicinaja. PCTVL ar vinjiem un tie ar PCTVL vares lepoties, - Kononovu neizdeva, shos ari neizdos.
TanteSidra
T
liekas ka tas bija Leticijas Pones vīrs Kaspars Pone kas 90-tajos gados samaksajot 1 latu kljuva par Makslinieku Savienibai piederosha 4-stavu nama ipashnieku Rigas Jurmalas Dzintaros.
Kozlodujev
K
kaapeec nee ??/ Koziols taču soliija rakstiit arii par to , ja Šlesers buus noparkojies neatļautaa vietaa , tad zinaams , ka šii aviiziite taads "Vakara viesis " vien ir...
Whatever
W
Who?
vilis
v
nepatīkama bāba tā Letīcija.
Triggerūras Mandarīns
T
Nevērtē par zemu! Izrādās, tieši plikie, arī paldies, un vēl daudz kas pliks ir Pones k-dzes trumpji.
Trigger
T
90.-to gadu beigās, kādā no gada lielākajiem modes pasākumiem viesnīcā Latvija, aizkulisēs, kur tobrīd strādāja pārsimt cilvēku un bija savāktas visas atrodamās modeles, brīdī starp 2 iznācieniem tolaik pašuzzvaigžņojusies/sazvezdējusies Letīcija nometa visu iepriekšējā izgājiena apģērbu, skates dispečera, modes mākslinieka Ginta Budes priekšā, visiem apkārtējiem redzot, nostājās absolūti plika, vien katrā rokā pa tupelītei, bauroja un pārmaiņus spiedza nezvēru balsīs, ka nākamā izgājienā ūdeļādas kažoku izrādīs viņa nevis kāda cita tur... Šai histēriķei ar kādreiz glīto miesu PCTVL ļoti piestāv: nekā viņai nebija toreiz un nekā viņai nav arī tagad?!
ha..ha
h
....un tā ir ''baigā ziņa'' ..ka kāda tur persona startē vēlēšanās ar 23 kārtas nummuru???(un vēl sarakstā kuram izredzes iekļūt Saeimā..ir tuvu 0!!)..Tas tāds PR ..sev uzmanību piesaistošs rakstelis..vairāk izskat;as!!!:)))..(un vai nu par ''pliku paldies''???:)))) )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas