Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pēc Mūrniecei adresētiem vīterojumiem zemnieka saimniecībā ierodas robežsargi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fuka
F
ak, Kungs, cik daudziem ir jāskaidrojas ar vienu psihopātu, kurš sevi sen pozicionējis, ka dzīvnieku nedraugu. Tas tips taču saistīts ar dažādiem skandāliem vēl no pilsoņu kongresa puses.
pagātne
p
Te nav krievija,lai tik viegli atbrīvotos no cilvēka.Viņa pārvalda iekšlietas,drošība skar katru un mēs ik viens varam kļūt par pārkāpējiem,tā ir ļoti plaša sfēra!!!Policija pārbaudīja migrantus,tas ir slikti?!Es kratītu vēl vairāk,latvieši ir pieraduši piesegt dažādus kretīnus,sākot no prezidenta,beidzot ar tiem pašiem migrantiem!
jautājums
j
1871-1955? Nū...Nacistu zinātnieki bija nopietni pievērsušies cilvēku nogalināšanai gāzes kamerās . Rases tīrības teorijai... Ap to pašu laiku... Pasaule ir mainījusies....
jautājums
j
Nū...Kur nav atļauta Halal kaušana ? No civilizētajām valstīm ? Šveicē, Zviedrijā, Norvēģijā un Īslandē... Bet Tu nelasi manus komentārus, slaktētāj...Un kādi tad ir Tavi argumenti ? Ka nauda nesmird? Stāvi viss tāds skaists un varonīgs .... ar asinīm notašķīts ...
one
o
Lai Tu nedomātu, ka latviešu aitkopji ir pasūtījuši minētos rakstus, piebildīšu, ka Lords Horders (Tomass Džīvss Horders) (1871-1955) - bija angļu ārsts, MD (Medicīnas doktors), sava laika vadošais speciālists klīniskajā medicīnā un diagnostikā, daudzu zinātnisku publikāciju autors. Bijis medicīnas žurnāla Annals vecākais redkolēģijas loceklis, Impērijas reimatisma koncila priekšsēdētājs (1936-1953), Heberdena biedrības prezidents. Apbalvots ar Karalienes Viktorijas ordeni.
one
o
Iepriekšējais koments tāds pusgatavs "aizgāja". Pirms citāta gribēju pierakstīt - Arī bez Jemeļjanova ir daudzi, kas nopietni pievērsušies šai tēmai.
one
o
Ar Lūk, ko par halal kaušanas metodi (bez apdullināšanas) saka Lords Horders: „Dzīvnieks zaudē samaņu uzreiz. Ir grūti iedomāties nesāpīgāku un ātrāku nāvi. Dažas sekundes pēc griezuma dzīvnieks vispār nekustas, pēc tam tā ķermenis sāk raustīties. Konvulsijas ilgst apmēram minūti un tad izbeidzas. Izskaidrojums tam ir vienkāršs: ja grieziens ir izdarīts ar pietiekami asu nazi un pareizajā vietā, ģībonis un to pavadošā bezsamaņa iestājas uzreiz, līdzko sāk kristies asinsspiediens. Dzīvnieka ķermeņa kustības, kuras sākas apmēram pēc 90 sekundēm, pēc dabas ir epileptiskas un to cēlonis ir smadzeņu bezasiņu stāvoklis (cerebrālā išēmija ar pilnīgu anoksēmiju). Spēja sajust sāpes ir zaudēta, jau dzīvniekam noģībstot.” Arī citi ievērojami zinātnieki ir nonākuši pie līdzīgiem secinājumiem un snieguši savus skaidrojumus, piemēram, dr. Leonards Hils, Sers Lovats Evanss, prof. Harolds Burovs, I.M. Levingens, prof. F.R. Bels, Openšovs, Heihersts u.c.
Q
Q
"Izvērtējām informācijas patiesumu ... un tikai tad devāmies pārbaudīt " --------------------------------------------------------- --------------------------------- Laikam stipri pieklibo tā "izvērtēšanas" māksla.
Jaunākās ziņas
J
Gribu lasīt rītdienas lielāko avižu virsraxtos " Made in Latvia" , " Vienkāršs aitkopis polemikā publiski uzvar Iekšlietu ministri" " Latvija aitkopības lielvalsts'' " Jaunākā Latvijas aitu škirne sauksies NEO" " Latvijas aitas iestājas cīņā par demokratiju Latvija" "Latvijas aitas iespējams versīsies strasburgas tiesā par 1miljarda dolāru piedziņu no iekšlietu ministres Mūrnieka kundzes par sava naktsmiera traucesanu"
one
o
Par tām "visām civilizētām valstīm" gan laikam sakāmais aizkrita, ko? Ja vari ko gudru uzrakstīt, lūdzu, bet Tavi bezargumentu murgi jau apnika.
Proselīts
P
Par to kaušanu ir tā....Halal ir rituāla kaušana un tas ir upuris Dievam. Bībelē,kas ir svēta gan Mozusticīgajie, gan Kristus sekotajiem , gan Muhameda ticībā esošajiem ir aprakstīta kārtiba kā to dara. Tagad Kristieši šo seno un lopinam nesāpīgo tradīciju ir piemirsušī. Bet halal kaušana ir process kura lopiņam tiek izradīta vislielākā bijiba un nodarits vismazak stresa un sapju, jo tad un tikai tad gaļa būs svētīga tas ir veselībai nekaitīga stresa hormonus nesaturoša un tapēc asinis ko uskata par dzīvības neseju nedrikst palikt nevienas piles. Upurētājs, ti kavējs lūdzot Dievu upurē Dievam un pateicas par iespēju dzīvot uz šis zemes, Luk kas ir halals. pats neesmu muhamedanis, bet ēdu tikai jera gaļu un tikai halal. Tai ir cita daudz labaka garša un nekaitīga iedarbība uz organismu. Mūsu senči zinaja ko u kā darīt, jo stavēja dabai daudz tuvāk.
jautājums
j
Nū....Varbūt Jums ne viss ir zināms ? Un kā kaušana vispār var būt estētiski pievilcīga ?
who cares
w
"arī, kā redzams, ar Halal kaušanu nodarbojas..." === Cik man zināms, latviešu "tradicionālā" kaušanas metode varētu būt būtiski sāpīgāka... un diez vai ir īpaši estētiski pievilcīgāka...
who cares
w
"pieņēmuši rakstiskus paskaidrojumus" == WTF? Kas jāskaidro?
atbilde
a
Māciet bērniem, ka gaļa aug kokos un zemnieki aitas tur tikai smukumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas