Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pēc negadījuma no ragavām atlikusi vien skalu čupa, bērnam bijušas divas operācijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nudien
N
Dzērājs izdara noziegumu, bet mātei ar bērnu ir ar to iespēju jārēķinās. Skumji, bet toreiz, kad Ādažos uzbrauca ratiņiem , bērni bija atstāti šosejas malā, un ne uz ietves, kā rakstīja. Es aizbraucu un pārliecinātos, ka jābūt trakam,. lai bērnus atstātu tādā vietā, un pašai doties pāri ceļam paogot. Protams līdzjūtību, bet reizē tas io briesmīgs brīdinājums visām, tām mātēm, kas nav pietiekoši uzmanīgas pret mazajiem. Vai nepietiek tie drausmīgie nelaimes gadījumi, kas laiku pa laikam presē parādās, bet cik ir tādu, kas neparādās?
KP
K
vienkarši apbrīnojami, nosoda mamti, bet dzērāju pat nesoda :((
un
u
Pa kuriem grāviem valkājās tava mamma, ja neiemācīja Grīvu runāt?
Grīva
G
Neizglītots čalis esi, nevis tante
Grīva
G
Ja ir mazi bērni, tad no daudz kā jāatsakās. Tāda ir dzīve. Ja māte nerūpējas, bet valkājas gar šoseju nakts laikā, kad tāda vecuma bērnam jābūt mājās, tad rezultāts ir šāds. Var svinēt mājās !!!!
Sola
S
Es pati pat nedzeeraaja un viirs nedzeeraajs nekur neblandos ne kaajaam, ne ar mashiinu sveetku laikaa. Maatei vajag paredzeet to. Ir arii vinjas atbildiiba, sakiet, ko gribat. Bet vajag,redz ,ciemoties un tuseeties. Nezinu konkreeti par sho gadiijumu, bet apkaartnee daudz ir beztbildiigu mammu, ir vnk jaapabriinaas reizeem.
Lauku tante
L
kājāmgājēji vs autobraucēji aizbraucēji vs palicēji budžeta iestādēs strādājošie vs privātos uzņēmumos strādājošie veģetārieši vs gaļēdāji utt. Kā tik kādus komentus palasi, tā nesamierināma šķiru cīņa.
Grīva
G
Kājāmstaigājošie Sūnu ciema tusētāji tikuši pie interneta
sniedze
s
varbut cien. ES varetu ziemā nevis braukt ar savu nevadāmo dzelžu kaudzi, bet iet kājām. Jo kāda velna pēc tad tu un apbraudi gājējus, ja ceļš ir netirīts un ziemas riepām naudas nav ? Sēdi mājās līdz pavasarim ! Nepatīk ? Tad ko citus mācii, kā jādzīvo ? Tev ar savu smirdekli uz ceļa nav vairāk tiesibu ne par gramu, kā gājējam
sniedze
s
uz ielas laikam nemaz negāji ar bērniem un vienus arī nelaidi līdz pilngadībai ?
Dūda
D
Novēlu mazulītei izveseļoties pilnībā! Turies, Zanīte! Un mammai arī - atgūt sirdsmieru un dzīvesprieku! Lai Jums abām veicas. Lai pēc laiciņa varat tikai teikt- viss ir labs, kas labi beidzas!
123
1
kur ir redzama mātes bezatbildība ?! Ka iedrošinājās maisīties citiem CILVĒKIEM ar bērnu pa kājām ? Bet ko tu teiktu, ka bērna nebūtu un uzbrauktu vienkārši pieagušajiem (kas arī ir noticis) ? Ka nevajag vecgada vakarā kājām pa ceļa malu iet ciemos ? Nu padomā pats, cilvēk, vai tu esi pie pilna prāta ? Varbut kādreiz vajag vienkārši paklusēt, ja patiesībā nav nekā sakarīga ko teikt. Vai vajag visus un vienmēr nosodiit ? Varbūt vajag pajust līdzi mātei (un varbūt arī šoferim, varbūt vienkārši tā bija nelaimīga apstākļu sakritība) ? Katrā ziņā laimīgi te nav nedz cietušie nedz vainīgais, kāpēc uzreiz ir jātiesā ?
Lauku tante
L
Ziemā tumšs ir jau četros vakarā. Tad ko- visu ziemu tupēt mājās ? No bērnudaārza taču arī kaut kā butu janokļūst mājās.Nu jau gan Tu drusku aizlaidi šķērsām.Tikpat labi pēc Tavas loģikas autobraucēji ari varētu ziema nebraukāt.
P
P
beidzot kaut ko uzzinaju par meiteni,paldie un piepsriediet taisnigu sodu.
es
e
Bet protams,ka jālien grāvī, ja brauc auto, jo pat nedzēris šoferis uz šīs ziemas netīrītajiem ceļiem var uzbraukt virsū. Auto vienkārši slīd. Varēja taču pa dienu iet, kad gaišs. Vai nu arī aicināt draudzeni ciemos, aizies pie viņas uz Jauno gadu, kad mazā Zane izaugs. Minētais šoferis ir dunduks un viņam jāsēž cietumā, un tik tun tā - vecāki, vairāk domājiet par saviem mazajiem! Es esmu gan mazu bērnu mamma, gan autovadītāja. Braucot uz Mārupi ik vakaru mazajās ieliņās ir kāds, kurš staigā neredzams, vai arī, ja ir atstarotājs, tad nelec grāvī, kad brauc auto. Bet nu man vienkārši nav, kur likties, jo uz celiņiem nav ietves, malās tikai milzu sniega čupas. Bērni izaug ātri. VAR DAŽUS GADUS MĀJĀS PASĒDĒT TUMŠOS ZIEMAS VAKAROS, nav pa nakti jāvazājas pa neapgaismotiem, netīrītiem lauku ceļiem. Lai Dievs stāv klāt Zanītei...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Plašāk par negadījumu, kā arī autovadītāja mātes viedoklis šodien laikrakstā Diena!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas