Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pēc premjera iebildēm tomēr veidos sarakstu ar ārzonu valstīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Aizveries, loh-klon! Vismaz ierubījies par ko ir runa, izvēlēlies savu niku un komentē vesels!
Guntis
G
un tam vajadzeeja 20 gadus.
Šveiks
Š
Ofšoriem ar tautu tāds pats sakars kā zaķim ar triperi!
Žanis
Ž
"kāpēc jābūt tik lielam spiedienam" - domāju, ka labi saproti - jo ir vēl lielāks pretspiediens.
izbijis valsts patriots
i
Nebūs --pats Lemmbis to nepieļaus.
Jukums
J
Starp citu, kapēc vel nekas nekustās uz priekšu progresīvās nodokļu sistemas ieviešanas jautājumā? Visas valdībā ietilpstošās partijas, taču, to atbalsta un žēloties par TP iebildumiem nu vairs nav nekāda pamata. Vēlos dzirdēt tiešu atbildi no paša Dombrovska. Tad būs reiz vai nebūs??? Lai kāda arī būtu atbilde, vismaz būs skaidrība.
jurists
j
Tad jau Latvija arī ir ārzona, jo slēgto akciju sabiedrību akcionāri tāpat nav zināmi :)
Jukums
J
To jau sen bija jāizdara. Nesaprotu kāpēc jābūt tik lielam spiedienam lai izdarītu pašsaprotamas lietas. Ja vien paši apzināti nepiesedz nodokļu nemaksāšanu, izmantojot ārzonas.
izbijis valsts patriots
i
Zini Latvijā daudz ko vajadzētu izmeklēt. Tomēr jāsāk jau ir no viena gala., ----Aivars ,......Ainārs ,Andris.... ,..................... tad arī einītis. Tev taisnība ,bet nedomāju ka vajag uzreiz tā izteikties ,bet kāpāc tad viņu neizmeklē. Vajag , nav šaubu .
Vienotības triumfs
V
Vai tu nevarētu atbildēt no kurienes einītim tie miljoni parādījās it kā par sašeptētiem vērtspapīriem un kuru lietu tā arī neizmeklēja? Vai tas nebija ārzemju uzdevums, to neizmeklēt?
izbijis valsts patriots
i
Es domāju ka jānotiek kaut kādām izmaņām. Starptautiski Latvijai neviens par šīm lietām galvu neglauda.Protams cik mēs zinām par to vissu ir tikai sīkums---Jāveido ārzonu saraksts,bet tas faktiski izsaka daudz. Latvija mazliet ir sajaukusi jo mēs kā valsts neatrodamies ģeogrāfiski dienvidamerīkā vai dienvidaustrumāzijā.. Pamazam cik saprotu mums to liek saprast.Protams informācija par šiem procesiem būs ļoti skopa. Nākošais solis ---kādam no mūsu Oligarhiem vajadzēs uzlikt ROKUDZELŽUS.,neskatoties pat uz kādas sabiedrības daļas protestu.
!
!
ASV izdara spiedienu sakarā ar ērti izmantoto iespēju uzskatīt ārzonas par vietu, no kuras var finansēt iedomāto vai reālo terorismu? Tā laikam gan. Ārzonas mūsu valstij ir izdarījušas milzīgu ļaunumu. Kaut vai Šķēles un Lemberga piemēri vien pārliecina, ka atrašanās ārzonā nozīmē ekonomiski kaitēt jaunai un perspektīvai valstij tajos tiešākajos veidos, ar smagām sekām.
Boldrix
B
Grūti saprast, kam tas uztrauc. Andris skaidri pasaka, ka atzīst to ka Kikki ir Garsijā piederošs uzņēmums, kam pieder Kempmayer un visiem ir vienalga -Aš2 reitingi turpina kāpt. Ārprāc ar kādiem zemas morāles cilvēkiem mēs izmantojam vienus un tos pašus valsts līdzekļus.
izbijis valsts patriots
i
Bet vai pirmā šai sarakstā nebūs jāliek pati Latvija. Jādefinē arī tāda lieta kā Mafijvalsts,karteļvalsts. Izskatās ka ir kaut kāds spiediens no ārpuses, savādāk šādas lietas nenotiktu. Londonā atkal liels nesmukums Latvijai. jkAD beidzot mēs sāksim saprast elementāras lietas --ka pirmatnējā kapitāla uzkrāšana nav savienojama ar valsts un pašvaldību pārvaldi. Te nu nevienam nevajasdzētu a[pvainoties LEMBI lamā ,kā tā drīkst. Tad atkārtoju vēlreiz ka šim cilvēkam ir jāsēž ,fektiski mūža ieslodījums un ne tikai šim cilvēkam un tikai par to ka apvienoja bagātības uzkrāšanu ar savu ieņemamo amatu. Latvieši ja esat spējīgi mēģiniet to saprast.
Lelle
L
Ko vai nav taisnība? Atkal tautai uzgrūdīs papildu nodokļus, lai paši augšā tur barotos!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas