Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pēc saņemtajām sūdzībām LTV analizēs Streipa darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
kas kā mēslu mušu bari mūs apsēduši ................................................. .................................. mēslu mušas uz mēsliem nāk vajadzēja rakstīt savādāk - ap viņiem pašiem mēslu mušu bari no rīta pusdienā un vakari kad gari
latviete
l
Nezinaju, ka kads Eirovizijas konkursu vispar spej nemt nopietni!
Kas notiek Latvijā
K
Streips savulaik apmācija ne vienu vien Latvijas žurnālistu. Kāpēc viņi klusē un neiestājas pret šādu nomelnošanas kampaņu, kas pazemo vienu no profesionālākajiem šī brīža žurnālistiem. Vēl tikai jātiek galā ar Domburu, Tomsonu un vēl vienu otru neērtu personu un pīļu dīķī iestāsies kretīnisks miers! Uzraksta kāds jampampiņš sūdzību un nomelnošanas kampaņa iet vaļā! Tas viss sasaucas ar Maizīša izgāšanu, nemieriem KNAB, Muižnieces iefīrēšanu amatā un vēl vienu otru interesantu notikumu, kas gribot negribot saistās ar oranži kvadrātveidīgajiem "labajiem" ļaudīm, kas kā mēslu mušu bari mūs apsēduši!
Lietussargi un Co
L
Sorry, tauta, mēs te sēžam un drukājam atbalstu savas partijas ruporam LTV! Štrunts, ka viņs ir slikts žurnālists un nekur nederīgs komentētājs mūzikas jomā, galvenais, ka ir mūsu partijas slepenais ierocis pret mūsu politiskajiem konkurentiem! Tāpec mums ir jāsaka, ka streips ir labs!
streips ir garām
s
Lai sapulcējas vienkopus visi Streipa aizstāvji! tas būs jauki!:) Tad gan dabūsim vienkopus redzēt visus Latvijas vientiešus un muļķus un lūzerus! Būtu izklaide Streipa stilā:) Bet lai viņš nākošgad nelien un nebojā Eirovīziju ar savu plebeja valodu un vistas kompetenci.
streips ir garām
s
Streips ir pārāk angažēts viena politiskā spēka aizstāvis. Tik neobjektīvs nedrīkst būt žurnālists! Viņs jau sen būtu izmests no jebkuras Rietumu TV. Tikai muļķu zemē Latvijā viņš vēl brīnums spējis apčakarēt mūs un vientiešiem iestāstīt ka ir kāds spics žurnālists. Nav viņš tāds. Lūk Nagla ir tāda, jo prot parakties ar argumentiem, bet Streips ir lēts un neizglītos šovmens, kas prot tikai saukāties kā mazs bērns.
objektiivs
o
Kampaņa pret Streipu plaukst plaukumā. Turies Streip! Tu esi vislabākais!
ziņkārīgais
z
Varbūt uztaisām ''saulessargu '' mītiņu ,Kārļa aizstāvībai .Šajos komentāros -PAR Streipu ir milzīgs skaits ..Tad varbūt parautos līdzi arī citas problēmas ,ko uz vietas risināt .Sen nekas tāds nav bijis ?
ziņkārīgais
z
Turies Streipiņ! Ne Tu pirmais ,ne pēdējais šajā priekšvēlēšanu Farsā ,vai La Finita Komedia ! . Atradīs Zoo atkal kādu nīlzirdziņu ,kas glaudīs pa spalvai ,vai resniem vēderiņiem . Ka tik neiznāk ,kā ar god. Perzidenta kungu ,kuru vis nevar raustīt aiz pakaļkājām ,norādot virzienu .Nu jau arī viņam sāk kasīties klāt .Jānovēl žurnālistiem un mums visiem stingru mugurkaulu ,viesuļvētras ar lielām šmucēm vēl gaidāmas ,nevis no Atlantijas ,bet no mūsu pašu ''bāleliņiem ''!
OK
O
Lai viņs vada savu pļāpājamo raidījumu, bet lai nelien Eirovīzijā ar savu nekompetenci! Eirovīzijas šovs ir pelnījis labāku un kompetentāku vadītāju!
8 gadus
8
Streips Skatā no malas lamā TP ar vārdiem:banda,kliķe,mēsli,cūkas .....
Tīra politika ir mulķīibas!
T
Žurnālists nedrīkst izmantot dienesta stāvokli, lai reklamētu savu partiju, reliģiju, biznesu vai orientāciju
nu
n
Domaju,ka cits varetu so raidijumu,,skats no malas,, novadit daudz profesionaalak. Tads,kas vispar orientejas politika un neitrali diskute. Bet Streips so raidijumu parvertis apriesana un netaktiska klacu vazasanaa,Rezultata nekas netiek ne apspriests,ne komentets,jo raidijuma dalibnieki luur vina mute un norij krupjus. Vienu vardu sakot-aizseedejies un iedomajas sevi Dieva vietaa...
TanteSidra
T
Tā nu tas ir... 10:30 _Ja būtu jāizvēlas starp Gailīti, Kotu vai Streipu izvēlētos noteikti Streipu.Jāizvērtē būtu Kota un Gailīša atbilstība ieņemamajiem amatiem._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ TV raidijumu reitingus sabiedriba vispatiesak varetu izvertet interaktiva balsojuma, ta ka to dara pie Dombura KNL, - stabinja sarakstiti visi raidijumi pec nosaukumiem, tiem blakus publikas balsojums. lidzigi varetu tikt vertetas ari personalijas, te domaju nevis administraciju bet raidijumu vaditajus.
Teodora
T
Izteikšos vēlreiz- Kārļa Streipa raidījumi pilnīgi noteikti atšķiras no pārējiem, tāpēc arī viņu klausos, ja vien ir iespēja. Tas, ka citreiz viņam piekrītu, citreiz atkal nē- tā ir cita lieta. Balsoju PAR Kārli Streipu ēterā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

TAUTAS BALSS RAKSTĪJA

 

Lasītāja vēstuli Tautas balss kanāla varat lasīt šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas