Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pedagogi varētu būt izņēmums algu iesaldēšanas jautājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aidus
A
Ar skolotājiem ir tāpat kā ar ierēdņiem. Vienā ministrijā ierēdnis saņem 400 - 500 Ls uz papīra otrā tieši tādu pat amatu ieņemošs reizes divas vairāk un uz rokas. Tad lūdzu vai kāds no skolotāju arodbiedrības man nepaskaidrotu, kā tas nākas, ka vienā skolā skolotājs saņem ~ 1000 Ls turpretim citā ~ 300 Ls ?
kukainis
k
Vai kāds prasa un vērtē pedagogu darba kvalitāti? Nu, vismaz lūdz uzrādīt psihiatru atzinumus, ka viņi ir pieskaitāmi un drīkst strādāt ar bērniem. Liekas, par dažiem 'pedagogiem' šāds atzinums būtu obligāti pieprasāms... Paldies visiem, kas patiešām Skolotāji!!!
dfgdkb
d
Paskatoties, kas notiek Stockman Trakajās dienās, Latvijas iedzīvotājiem algas un pensijas ne tikai iesaldēt, bet samazināt vajag !
nu nu
n
Dārgie komentētāji, žēl, ka neesat spējīgi uztrvert informāciju, kas rakstā pausta! Skaidri uzrakstīts, ka katru gadu skolēnu skaits Latvijā samazinās, līdz ar to arī samazinās klašu komplektu skaits. Neiet runa par skolu masveida slēgšanu, bet gan par to skolu, kuru audzēkņi uzrāda mācību rezultātus zem vidējā līmeņa pastiprinātu kontrolēšanu.
Exxlib
E
un arī zinātnei neiedeva tieši šie paši IZM cilvēki...
aha
a
visi cilvēki ir vienlīdzīgi, bet daži ir vienlīdzīgāki par citiem!
ooo!
o
Vienā IZM gribēja nozūmēt MANUS un arī JŪSU Ls 20 samaksātos nodokļus!!! Un cik citur iekšējo rezervju??? Būs darbā jāpalūdz tomēr maksāt VIDam no minimālās.
elzza
e
Jā, Gruškevic, slēgsim skolas, lai valsts sekretāram netrūktu valsts naudas, par ko uz hoķi braukt! Savairojušies tie skolnieki uz nebēdu, prasa, lai skola tuvu mājām, učukiem algas arī jāmaksā... Bet ja nopietni, tad Koķei vajadzētu paņemt kārtīgu žagaru... Ja puisītis nesajādz, kādā amatā ielikts un kam īsti KALPO, patriekt vajadzētu tādu sekretāru no darba. Un BEZ kompensācijas !!!
l'avocate
l
pilnīgi piekritu mērglim! lai IZM atbild, no kurienes uzradas šie 37 miljoni??? tas nav kapeikas! esmu gandarīts par iespējāmo (jā-jā...iespējāmo) skolotāju uzvaru, bet šī situācija ir tik absūrda, ka gribas parliecināties, ka citu ministriju kabatās nepalika "LIEKIE MILJONI"!
V
V
Tātad policijai darba paliek vairāk, tāpēc par algu paaugstinājumu nevar būt ne runas, ļoti interesanta loģika, tātad arī IeM vienīgā iespēja kaut ko ieekonomēt ir darbinieku atlaišana, ne jau kārtējo pentagonu necelšana, dārgu a/m Subaru nepirkšana, elementāra darba sakārtošana un c., ļoti dīvaini arī, ka Lieljuksis izsakās, ka policisti necer, viņi ne tikai cer, bet arī rīkosies, lai cerības piepildītos
mērglis
m
interesanti gan , kaa taa var kautkaadaa ministrijaa meetaaties 37 miljoni??? un ja nu nebuutu Godmaņa kriize tad laikam šiem miljoniem i gailis pakaļ nedziedaatu ... un kaa ir ar citaam ministrijaam ? VK dereetu ieluukoties šajos stuuros un noskaidrot kaadam gadiijumam tie 37 miljoni taa meetaajaas , tie nav daži simti tuukstoši kas tika izzagti no KNABa seifa pie tam nebuudami izzagti no valsts kases.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas