Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pēdējais zvanītājs neesot saistāms ar Endija pazušanu

Četru mēnešu laikā kopš 26 gadus vecā Endija Dāldera mīklainās pazušanas policija pārbaudījusi virkni dažādu faktu un versiju, taču cerēto rezultātu nav - vīrietis nav atrasts. Pēc laikraksta Diena ziņām, policija ir nopratinājusi personu, ar kuru Endijs ir sazvanījies pazušanas rītā, taču minētā persona ar vīrieša pazušanu netiekot saistīta.

Arī pazudušā Endija brālis Mariuss Dālderis atzīst, ka neviena no izvirzītajām versijām nav apstiprinājusies un nepārbaudītu faktu ir palicis gaužām maz. Viņš spriež, ka, visticamāk, pazušana ir saistīta ar kādu muļķīgu kļūdu, situāciju, kad viņš neīstā laikā nonāca neīstā vietā. Ģimene jau sākusi samierināties ar Endija pazušanu, lai arī viņa meklēšanā rokas nav nolaiduši nedz radinieki, nedz draugi.

Jau ziņots, ka 26 gadus vecais Endijs Dālderis 23.decembra agrā rītā no mājām Imantā aizbrauca līdz tuvākajai aptiekai pēc zālēm apslimušajai draudzenei, taču tā arī neatgriezās.

Visu Anitas Āboliņas rakstu "Pēdējais zvanītājs ar Endija pazušanu neesot saistāms" lasiet trešdienas Dienā vai sadaļā Šodien laikrakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas