Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pensionāru federācija bažījas par sirmgalvju masveidīgu saslimšanu ar jauno gripu rudenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tere
t
Šādi paziņojumi no Pensionāru federācijas vadītāja skaidri norāda, ka tā gripas lieta ir liela globāla manipulācija, kurā aktīvi ir iesaistījusies arī Latvijas valdība. Turpināsim vērot šis spēlītes mēdijos. Esiet modri!
keiko
k
Atkal jauns bubulis ar ko biedēt un Veselības ministrijai palīdzēt “izdīkt" līdzekļus. Liecieties taču vienreiz mierā! Pirms dažiem gadiem putnu gripas laikā pat mājputnus lika turēt kūtīs, kamēr atlido gājputni. Bet par saslimšanas gadījumiem Latvijā, nemaz nerunājot par letāliem gdaījumiem gan nekas netika dzirdēts. Kaut kāda gripa mitrajā un aukstajā laikā ir katru gadu...
niko
n
Lai dzīvo penši!
Tīklveida mārketings !
T
hard sell .....
Vuarzazi
V
Pēc Dienā julijā publicētiem « cīpariem », 80% no veselības budžeta paliek Rīgā, kur dzivo 40% no iedzivotājiem, atlikušā Latvijā paliek 20% no veselības budžeta.
Dace - DD1
D
Pensionāri ir izaudzinājuši savus bērnus un tiem tālāk jārūpējas un jāaudzina savējie, ne tā?Kāpēc gribi slaistīties, viegli padzīvot un savu bērnu audzināšanu uzgrūst vecākiem? Viss dzīvē nāk atpakaļ, piemini mani!
morgenstern
m
viss notiek tikai farmaacijas firmu interesees = Tas, ka kāds uzvārās uz problēmām, nebūt nenozīmē, ka šīs problēmas nepastāv ;) Pensionāriem, jātzīst, tomēr jau ir zināma imunitāte pret šo gripas paveidu. Kas attiecas uz panikas celšanu, tad 1918. gadā, kad Štatos no spāņu gripas atmetās pāri par 600 000 tūkstošiem, prese un varas iestādes arī aicināja necelt paniku. Kas attiecas uz piesaukto tamiflu - jau tagad ir sastopamas tamiflu rezistentās formas. Rudenī, kad gripa sāks izplatīties Latvijā, ar lielu varbūtību var teikt, ka divdesmitlatīgais tamiflu būs mazāk efektīvs kā desmitsantīmu ķiploki :) Ļoti ceru, ka kļūdos, bet ir nojauta, ka novembra komentāros būs pavisam citas noskaņas kā tagad.
Oma
O
Smiekli nāk par tiem dusmīgajiem komentāriem, kuri vērsi pret pensionāriem. Lai gan es tikko iebraucu pensionāru ostā, neesmu aizvainota un patiesi dusmojos uz tādiem klaigātājiem kā Verze. Tā brēkājot un domājot tikai par savu kabatu, šādi cilvēki sarīda sabiedrību, un tad nav jābrīnās, ka rodas tādi indīgi komentāri - kā šeit! Skumji!
Paija
P
Atkal farmaceiti izdomājuši fufeli naudas nokāšanai. Un federācija piebalso. Nožēlojami !
:):):)
:
mūsu vecīši ne to vien izturēs,viņi ir labi sagatavoti ekstrāmālām situācijām...
aradhana
a
Lai nu kas, bet pensionaari jau nu dziives laikaa ir piedziivojusi ne vienu vien gripas epideemiju un skaidri zina, ka sii kaite vienkaarsi "jaaizgul" - bez vakciinaam, zaaleem un dakteriem. Es uzskatu, ka vajadzeetu paredzeet kriminaalatbildiibu par panikas celsanu saistiibaa ar so gripu - jo ir skaidrs, ka sai panikai nav nekaada sakara ar realitaati un viss notiek tikai farmaacijas firmu interesees.
daunitis to dr.xy
d
Pilnīgi pareizi! Tas pats ir ar veselu kaudzi drapju, kuras ir saražotas tik daudz, ka pietiks arī peč atomkara. Tagad zāļu tirgū domminē nevis zinātnieki ar jaunu zāļu atklājumiem, bet menedžeri, kas neko labāku par draņķa iesmērēšanu klientiem nejēdz.
daunitis
d
Līdz šim gripas diagnozi drīkstēja rakstīt tikai ar VM pavēli. Gripa ir tikai viens no puņķu veidiem, kas gadās arī ārpus oficiāli pasludinātās epidēmijas. Vai nevienam nešķiet dīvaini 1) valstī nav naudas sirds slimnieku glābšanai un rutīnas medicīniskajai palīdzībai, bet atrodas nauda pārdesmit virusoloģiskajām izmeklēšanām, kas jaunai nozoloģijai varētu būt dārgas; 2) kaut kā nav gadījies dzirdēt par masveida nāvess gadījumiem, ir puņķi, tos izmeklēšanā pierāda kā cūku gripu, kas neārstēta ilgst 7 dienas. Vai patiesi nevienam nerodas jautājumi, piem., kam tas ir izdevīgi?
Jaunie,cik jūs esat ciniski,
J
Tas,ko jūs rakstat,un ņirgājaties par veciem cilvēkiem,norāda,ka jūs jau tagad esat kļuvuši par plānprātiņiem,un savas vecumdienas diez vai sagaidīsiet. Vai jums nevienam nav vectēva,vai vecmāmiņas.,ka esat spējīgi tā izteikties .
Tev
T
Tieši tu ,kas novēli ,lai vecie cilvēki nomirst, saslimsi ,un tevi piemeklēs tas ,ko tu novēli šiem vecajiem cilvēkiem. Tas ko tu tik cietsirdīgi novēli citiem,tevi pašu piemeklēs.Ko sēj ,to pļausi.Tā kā gatavojies,ja tu dzīviem cilvēkiem novēli nāvi,tā tev sekos,un tu no tās nevarēsi izbēgt. Tāpēc iesaku ,atvainoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas