Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pensionārus mierina, ka pensiju indeksācija nākamgad viņiem nebūtu izdevīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sophia
S
Brīnos, kāpēc Satversmes tiesa uzskata pensiju neindeksāciju par pamatotu? Pensiju indeksācijas galvenais kritērijs taču ir pateriņa groza cena. Šogad patēriņa groza cena ir samazinājusies apmēram par 30%, līdz ar oi arī pensijas bija jāindeksē, proti - jāsamazina par 30%. Dīvaini. Būs laikam atkārtoti jāiesniedz ST pieteikumu, lai iem kas strādā nepasliktinātos apstākļi salīdzinājumā ar pensionāriem.
lulū
l
Smieklīgi skatīties, ka Verze JOPROJĀM vada šos nabagus! Pati parakstīja nāves spriedumu, bet joprojām aizstāv nesaprotami ko...Attopaties , pensionāri! Ievēliet vienu gaišu galvu, kas jūs nenodos ne par kādu naudu!
Čiko
Č
Tagad pensionāriem būs dots, godpilnais uzdevums,atmaksāt Parexa nākamos 100miljonus.Paldies,partijai un valdībai,par parādīto godu!
Vuarzazi
V
Neaizmirst, Ka bijusi koalicija (TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK ) Bija atbildiga par 51% inflaciju 4.5 gados
mierinājums
m
Pareizāk būtu ne mierinājums neuztraukties par neindeksēšanu, bet iepriecinājums, ka prettiesiski atņemtās pensijas tiks drīz atdotas atpakaļ.
Āpsis
Ā
Nu protams, ka indeksācija ir neizdevīga. Ar lielu naudu nepratīs rīkoties. Radīsies kaitīgi ieradumi - sāks klenderēt pa krogiem. Ko tad? Kā Staķis savāks uzdzīvotājus. Vai Staķiem ir ļoti nepieciešama LM?
zaglers
z
Jums neliešiem labāk patiktu ka pensionāriem vispār nebūtu izdevīgi turpināt dzīvot !
:):):)
:
bet starp citu viens laimīgs pensonārs noteikti ir-vecais slakters,nebūs jājautā dēlam kapēc tik daudz vecīšiem maksā,var mierīgi tagad gulēt,pensijas nogriestas,valsts glābta,pensijas ilgi vēl necelsies-laimīgais...
:):):)
:
nu bļin....nezināju,ka pensija kā bezīnu regulē te uz augšu,te uz leju-vienīgā atšķirība,ka benzīns pārsvarā iet uz augšu...jā ko tu gudriem padarīsi,ja tā paskaidro.....bet gribētos pat kādu .....
marcipans
m
Barča, - Aizver muti! Nudien šito bezkaunību vienreiz vajag beigt...prasās pēc viena mieta tesiena...
garsija
g
es domāju, vajag pabrīdināt ministreļus un deputāteļus, ka drīz vien iznākšana uz ielas var būt viņiem neizdevīga.
ma-ma
m
Ja jau nebija sagaidīti rezultāti,no pensionāru aplaupīšanas,tad lūdzu ar steigu atdodiet atpakaļ mūsu naudu!Rezultāti būs ja Jus, parskatīsiet to darbinieku algas,kuri saņem pāri par 1000.latiem!
Oskars
O
Man liekas , kad ļoti NEIZDEVĪGI ALGAS MAKSĀT ir MINISTRIEM,BAŅKIERIEM, SAEIMAI,DOMĒM,PARTIJĀM,jo šie DARBINIEKI darba vietās NESTRĀDA,bet GUĻ,ķērnā PAPĪRU kaudzes,izpārdo Latvijas labumus.........
?!
?
"Kā stāstīja Verze, pensionāri rīkoja reģionālās konferences, jo viņiem bija radušās bažas par nākotni un par to, vai nākamgad nebūs kādas izmaiņas arī saistībā ar piemaksām pie pensijas." Ak "vai nebūs kādas izmaiņas arī saistībā ar piemaksām pie pensijas"?! Pie piemaksām ķerties vajadzētu, tās ir mazas kā izsmiekls. Kad prasīsiet Satversmes tiesai, lai tā izvērtē vienlīdzības principa pārkāpšanu, kas tika pieļauta, 1995. gadā pieņemot likumu par pensijām. Vai Verzes kundzei nav zināms, ka vienā laikā vienādu gadu skaitu nostrādājušu cilvēku pensijas šīs nevienlīdzības dēļ var atšķiries desmitkārtīgi, dažos gadījumos pat divdesmitkārtīgi?
ZBL
Z
Izdevīgi ir būt arī par pensionāru aizstāvi Verzi, kuras LPP izšķieda pensionāru naudu!:( Attopieties pensionāri, kas jūs pārstāv!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas