Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pensionēšanos 70 gadu vecumā vidusmēra vīrietis nepiedzīvos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
65 gadus --
6
Tas ir normāls pensionēšanās vecums. Un ja mazāk dzers, mazāk ēdīs taukus un vairāk kustēsies -- tad nodzīvos līdz 80.
zaķītis
z
Ja jau cilvēks ir varējis līdz pensijai iegādāties īpašumu, tad viņš ne tikai komunālos un remontus apmaksās (īre nav jāmaksā, jo viņš pats savā īpašumā dzīvo) bet arī katru vasaru Bahamu salās atpūtīsies. Bet tādu ir maz. Vidusmēra pensionāram savukārt nebūs to lielo īpašumu, par kuriem viņš nevar komunālos samaksāt. Un vecā paaudze arī ir ar citām vērtībām - viņi maksā, kaut arī viņiem visgrūtāk to izdarīt. Nemaksā tie, kas darba laikā komentos sēž.
zaķītis
z
Parādās vāji maskēti draudētāji, nu tik būs, nu tik ķers citādi domājošos :D Skaties, ka tevi pašu nenoķer (tiem, kam likums parez šo pienākumu) par draudēšanu.
zaķītis
z
Ģēnij, ja vairs nav ko teikt, nepiesārņo ēteru. Bet ja esi trollēns provokators, tā arī stādies priekšā. Tādiem kā tu arī nav jāzina, kas es esmu, un kamēr Latvijā pastāv vārda brīvība, tikmēr tā ir arī man. Par "lamāšanos" un "apsaukāšanos", biedrs melis ir gatavs uzrādīt faktiņus vai atzīties, ka samelojis un nav tādu?
zaķītis
z
Nekur Eiropā nav runas par to, ka "pensiju nebūs, jo bērnu par maz". Starp citu, iedzīvotāju skaits Eiropā joprojām pieaug. Un nekāda "patēriņa slavināšana" arī nepastāv, cik vari atļauties no algas, tik arī nopirksi, bet kas negrib strādāt, var parazitēt uz sociālās nodrošināšanas vai dzīvot parkā zem koka. Pensiju celšana par dažiem gadiem, tā gan tiek apspriesta - bet pie vidējā dzīves ilguma tuvu 80 cilvēks arī var atļauties strādāt pāri 60 - protams, ne jau tikpat intensīvi kā jaunie.
zaķītis
z
Savu aģitāciju vari publicēt citur. Te notiek saruna par pensiju reformu un tās iespējām.
ihaha
i
Labi buutu, ja valsts saaktu ar to, ka netiek diskrimineeti pensionaari, un pirmspensioneeshanaas vecuma cilveeki, - lai vinhi netiktu atstaadinaati pret pashu gribu, lai vinhiem pienaaktos visaadas apdroshinaashanas un iespeejas sanhemt krediitu. Biologhiskais vecums visiem nepienaak vienaads. Bet shobriid, pamatojoties uz tuviem pensijas gadiem, no darba tiek izsviesti cilveeki, kas grib un var straadaat, un tajaa pashaa laikaa celts pensijas vecums visiem, - lai buutu pavisam droshi, ka cilveeku no darbavietas iznestu ar kaajaam pa priekshu.
Ģēnijs ezis - zaķītim
Ģ
Zaķīt, lutausīt! Ko uztraucies? Vilks nāk --oi-oi-oi. Nu ko tad visu mūžu lēkā bailīgās actiņas bolīdams. Kapēc nemācies, kapēc nestrādā, bet visādas vainas uzvel -- "tiem tur". Lamāties un apsaukāties, ja nenoķer un pie kauna staba nepievelk, ir kaifs, vai ne?! Neviens taču nezin kas par fruktu patiesībā esi. Nu paņem tagad k
mans viedoklis
m
Lai nav daudz jadoma un jaanalize, varbut uzlieciet 100 gadus uzreiz un miers??!!- nebus nevienam (gandriz) jamaksa nekas. Nekauniba augstaka mera!
ita
i
38 gadu garumā esmu maksājusi sociālo nodokli 100-200 Ls katru mēnesi.Lai valsts atdod man to atpakaļ un man neko no valsts vairs nevajadzēs.
Jenoti jāpadzen!
J
!!!!!!!!! Anonīmais Šakālis 11:13 «Jenotu dzimtas (latīņu: Procyonidae) dzīvnieki pieder pie plēsēju kārtas suņveidīgo apakškārtas (Caniformia). Pie šīs dzimtas pieder jenoti, degunlācīši, kinkažu, olingi, kakomicliji un gredzenastes kaķi.» ------- >> Vai tik dažiem Jenotības deputātiem nepiestāvētu labāk kakomiclijs?
Nata
N
Tad uzlieciet PROGRESĪVO NODOKLI PENSIJĀM NO 250 Ls!!! Tieši saeimas deputātiem un citiem uzpūsto algu PENSIONĀRIEM TĀS VAR SAMAZINĀT, bet, tam, kur cilvēki godīgi 40 un vairāk gadus maksājuši nodokļus, ĶERTIES KLĀT NEDRĪKST!!! Nodokļi sacelti debesu augstumos, apkures, elektrības utt, tarifi aug pa stundām! KĀ VAR DOMĀT PAR "MAZO " CILVĒKU atkal "apcirpšanu"? KAD BEIGSIES ŠĪ PENSIONĀRU TRACINĀŠANA?! KALVĪTIS LAI ATGRIEŽ M I L J A R D U sociālajā budžetā, KO VIENPERSONISKI IZŠĶĒRDĒJA SAVĀ VALDĪŠANAS LAIKĀ!!! Kāpēc to neierosināt? Kāpēc neiekasējat partiju pārtērētos līdzekļus vēlēšanu kampaņā? Kur ir vispār progresīvais nodoklis, par kuru runājāt pirms vēlēšanām!?
students
s
Budžeta vietu Mākslas augstskolās ir tik maz, jo mums taču ir jāmaksā par NVO deleģējumiem kultūras jomā (karu Afganistānā) (Parex parādiem)
vells
v
Cionistu paģērētos miljonus atdos pilnīgi noteikti. "vienotības" ūsainais ķēms bija pie priekšniekiem Vašingtonskā (nezin kādēl vietējie latviešvalodas mediji tik skopi šo vizīti atspoguļoja) un Monika Le.. fu Klintone publiski trauku lupatai deva pavēli samaksāt pieprasītos šekeļus. Ko jenotiem nozīmē pavēle no Vašingtonskas, tev cerams nav jāskaidro? Māti nogalinās, ja pavēlēs
Īpašuma konfiskācija
Ī
Starp 60-70 gadiem lielāko tiesu pilsoni bus bezdarbneki. VAI VALDĪBA MAKSĀS PABALSTUS? Valdība taisās atņemt pilsoņiem "pensonāru gados" īpašumus jo nespēj NOMAKSĀSAT RĒKINUS UN KOMUNĀLOS IZDEVUMUS. Tas, ir kur vald'ba pelnš naudu un tad vienot'ba tos īpāsumus atdos ebrejiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas