Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pērn Latvijā mazāk mira, mazāk dzima un mazāk precējās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jebsu
j
Pērn Latvijā mazāk mira, mazāk dzima un mazāk precējās jo dzīve apstājās uz ilgiem laikiem :-)
gvido
g
viss kas bija mazaak... . Nu skaidrs tacu... kriize bija... . :o) Un... nevar tacu bezgaliigi mirt... kaut kad pietruuksies... . Vienkaarsa aritmeetika.
a
a
Piekrītu Līvai
zeltene
z
žetons Livai!
Liva
L
Kāds vispār sakars dzimstībai ar valdību? Jūs ko, izvēlaties vai dzemdēt bērnu atkarībā no valdošās partijas? Vai arī izlemjat precēties tikai tad, kad esat izstudējuši Labklājības ministrijas piecgades stratēģiju? Cilvēki neprecas un nedzemdē bērnus tieši tā paša iemesla dēļ, kāpēc pirka mājas un mašīnas uz kredīta, kuras jau tajā laikā nevarēja atļauties. Un neviens Godmanis, Šķēle vai Dombrovskis nav vainīgs pie tā, ko tu dari vai nedari piektdienas vakarā.
Zagļu valdība
Z
Dombrovska valdība nolikvidēja Bērnu ministriju, nodeva bērnu lietas bērnus nīstošajai ministrijai un sāka apzagt zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes.
žoržs
ž
un cik ta tev pašam malacim to bērnu, demogrāfijas speciālist?
žoržs
ž
Katru gadu par kādiem 10 vai padsmit tūkstošiem mazāk - tas ir apmēram tik daudz kā, ja katru gadu pazustu viena tāda pilsēta kā Limabaži vai Cēsis vai Bauska vai Dobele vai Talsi vai Kuldīga... 10 gados par apmēram 10 tādām pilsētām mazāk. Tāpēc ar nav iespējams vairs uzturēt visa stās slimnīcas, skolas utt.
Lelle
L
Vai tu atsiesies no mana nika?! Kāds te sakars ar Vienotību? Vienotība nupat tikai nodibinājās, bet statistika ir par pērno gadu, kad taukmūļainie kretīni rullēja šo valsti?!
Lelle
L
Kā gan savādāk?! Nabagie un penši tiek apmērdēti badā un bez medicīnas pieejamības, spraunākie, gudrākie mūk prom kā no grimstošā Titānika, bērnus mātes vairs nedzemdē, jo pabalsti atņemti un izbarot nevar, kur nu vēl izskolot... Toties arvien vairāk Rīgas ielās parādās šauraču un krāsaino...
Ivars Graudums
I
Latvieteem vienkaarshi jaapriecaajas par katru beernu kuru taas gaida un ja nav viira, tad visiem tuviem radiem taadas sievietes jaatbalsta. Ar nabadziibu nedriikst aizbildinaaties, ja nav beernu. Domaaju, ka Ulmanja laikos bija veel vairaak truuciigu cilveeku. Pie tam patiesiem nabagiem kaa piemeeram palestiinieshiem beernu nekad netruukst. Taadeelj vinji arii neizmirs.
traductrice
t
Nu un kādus secinājumus var izdarīt no šīs statistikas? Kā var teikt, ka CSP analizēja? tā jau tikai saskaitīja un salīdzināja pret citiem periodiem..
Terorists
T
Latvijas politiskās elites prioritātes. 1)mazāk pensionāru, labāk budžetam. 2)Mazāk bērnu,labāk budžetam. 3)Mazāk jaunlaulāto,mazāk bērnu,alimentu un kreņķu budžetam. Tā kā vis notiek pēc scenārija kas ir labvēlīgs birokrātiem un budžetam-MAZĀK IZDEVUMU UN PAŠIEM VAIRĀK.
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa (2008. gads): "Iepriekšējā gada (2007.) laikā Latvijas iedzīvotāju skaits samazinājies tikai par 10.400 un 2008.gada sākumā Latvijā dzīvoja 2 miljoni 271 tūkstotis cilvēku, bet iedzīvotāju skaita samazinājuma temps 2007.gadā ir bijis salīdzinoši neliels - 0,46%", liecinot Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) funkcionāru apkopotie "demogrāfiskās statistikas" dati. Savukārt, tikai 3 gadu laikā un tikai uz Īriju vien no Latvijas *oficiāli* skaitās emigrējuši ~ 28.000 iedzīvotāju, bet saskaņā ar medijos publiskoto informāciju - jau līdz 2007. gada nogalei šo valsti politekonomisku iemeslu dēļ jau bija pametuši ne mazāk kā 250.000 tās iedzīvotāju..._ ------------------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 7.05.2008., Nr.6. "Nav tālu laiks, kad šajā "valstī", Vairs paliks tikai 'siles' balsti, Bars 'funkcīšu' un pārsimts 'menti' ~ Pie tā tiek "strādāts", konsekventi!..." Gan 'pensīši' šeit "noliek ķelli", Gan - pamet Muļķu Zemes elli, Tie, kuriem 'jākaujas ar badu' ~ Dilst "genofonds", ar katru gadu... Bet statistika - skaita "vaukšķus" ~ Gan emigrantu daudzos 'taukšķus', Gan tos, kas... citos 'medīblaukos': "Tas "valstij" netraucē 'grimt taukos'!..." Var 'siles branža' berzēt rokas: "Pa pirmo!!! 'Atkritīs' mums mokas, Dēļ 'reņģēdājiem' prātus šķobīt! (Tāpat - neko tur 'neizlobīt'...)" ... Lai "treknu punktu pieliktu" ~ Kāds 'biedrs', viebjot šņukuru, Rukšķ tekstu (kaut kur dzirdētu): "Nav cilvēku - nav problēmu!..." ================ oriģinālversija = "O.M.© blogā": u.c.
Lelle
L
Visi mirēji, dzemdētāji un precētgribētāji ir emigrējuši. Vienotība rullē!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas