Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Peters: ko vainot pēc 21 gada?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
izvardzinataa tauta
i
Mes jus ienistam Peter!!!!!!!!!!!!! Tadus ka jus un jusu delinus, kas gatavi par naudu, laizit deveja pecpusi! Un melot tautai!
Kauns
K
parnem dzils kauns par tadiem ka Peters. Cilveks ar divpuseju morali. Sez pie siles ar tadiem pat kulturelliem kaa I. Kalnins, R. Pauls, kas visus sos gadus ir bijusi tuksas vietas. Kauns par visu Petera gimeni. Rauseju un demagogu! Peters ir ka otrs Vilis Lacis,kas par partikusu dzivi gatavs savu tautu nodot un vainot. Bet vienigie vainigie ir tadi kaa vins.
cony to Peter
c
Nesaprotu,no kaa juus tik ljauni un bezatbildiigi spriezhat,ka muusu sabiedriiba ir moraliski degradeejusi.Es gluzhi preteejaas domaas,ka sabiedriiba ir kljuvusi gudra,piekopj veseliigu dziives veidu,daudz un dazhaadu t.s.radoshaas darbiibas grupu,attiistiijusies ljoti labdariibas -paliidziibas kustiiba.Piem: Nordeo-Riigas maratonaa 3000 daliibnieku vairaak kaa ieprieksh,Iecavas novada jaunieshi atklaaji savu 1 iisfilmu un fotograafiju festivaalu utt. Varbuut juusu kreejuma-eliite ir degradeejusi,bet nekad muusu sabiedriiba Jums jaatvainojas un jaanem savus aplamos vaardus atpakalj sev.
gruzis
g
Arii senjors Peters organizeejot saietu grib stiprinaat LPP/LC nedroshaas iespeejas kandideet partijai un Shleseram Rigas domee. To kauceeju plenuma atceres saietu tad vajadzeeja organizeet,kad valsti un tautu laupiija Godmanja,shkeeles,kalviisha koalicijas valdiibas nevis shodien,kad valdiiba sameeraa sekmiigi darbojaas ieprieksh sagrautaas ekonomikas un finansu sisteemas glaabshanaa.Ja,jau Peters saka,ka tas 88.gada plenums ir paceelis demokraatijas gaismas lukturi,tad tai t,s. intelegentu elitei vajadzeeja to augsti paceltu godam tureet,nevis to lukturi izmest aiz pirmaa stuura un pashiem kljuut par valsts izlaupiitaaju liidzdaliibniekiem vai pasiiviem veerotaajiem un atbalstiitaajiem.Un tagad bljaus= KERIET zaglji,vainiigs PVNs,beerniem,izgliitiibai par maz naudas utt. Nozheelojami,Peter.Man kauns.
Sidra
S
Lēts populisms... Eh, nebija slikts dzejnieks.
komponists
k
Sevi,sevi vainot,Peter, un citus komunistus un krievu podlaižas.
Skaistule
S
Peteram. Droši vien, ka vispirms IR jāizvērtē katram, kurš iet uz vēlēšanām. Mūsu vaina, ka baigi lēti uzķeramies uz reklāmām. Bet liela vaina jāuzņemas tiem politiķiem un tuvu stāvošajiem, kas iedibināja bandītu pārvaldītu valsti. Jūs esat viens no viņiem ar visu dēliņu - tuvu stāvošajiem. Nav svarīgi kādos skaistos vārdos Jūs runātu. Daļa vainas jāuzņemas Jums.
zvirbulēns
z
Obligāti pievienosies, a kur šī paliks :)))
Šampēteris
Š
Ir nostaigāta puse no tuksnesī pavadāmiem gadiem. Dēmoss sevi apliecinājis gandrīz visos iespējamos veidos. Jācer, nākošajos 20 tam pievienosies arī Krātija.
Nastasja Fiļipovna
N
Ko vainot jau vienmēr atradīsies. Man gribētos, lai es saprotu, ko darīt un kas ir tas, kā dēļ dzīvot. Tagad nākotnē redzama kartīšu sistēma un sociāli nemieri. Bet ko darīt?! Vai no manis tiek gaidīts vēl kaut kas, nevis tikai tas, ka kārtīgi strādāju no rīta līdz vakaram? kā teica tā uzņēmēja? Parādiet man zvaigzni, trepes es pati atradīšu! Man arī vajag to zvaigzni!!!
Senais
S
Man vēl tikai viena piebilde, ko savā pirmajā komentārā nepieminēju, bet vajadzēja, jo runa par vainīgajiem. Tieši jūs, kungi, jūs, kas pateicoties savai sadarbībai, lasiet kolaboracionismam (es nemudinu sodīt, bet ņemt vērā) ieguvāt vairāk iespējas izglītoties, kamēr ierindas ļaudis mērķtiecīgi degradēja, lai vieglāk pārvaldīt. Kad sapratāt, ka PSRS noteikti beidzot finišē, sabrūk, jūs vairumu sakūdījāt, noturējāties relatīvā vadībā (neiebildāt vis, kad vadībā, muļķu atbalstīts, nonāca LPSR KP CK ideologs, par ko kliegt gribējās tiem, kas saprata), bet, kad viss bija noticis, kad pakaļas bija palikušas ierastajā komfortā, pametāt tautu, lai tagad mēklētu kādu citu vainīgo. Protams, ka tas ir cilvēcisko vājību sindroms, tāpēc tādus jāpažēlo. Un Jāni Peteru īpaši, jo viņam ir kaut kas būtiski pozitīvs. Iespējams, ka dzejnieka dvēsele.
rauda
r
inteliģentajam Dripen ar to zivju siteeju nav sakara...
Niks
N
Petera kungs! Jūs izaudzinājāt tādu jauno paaudzi, kā Krišjānis. Inteleliģents Dripe izaudzināja jaunos dripēnus - līdzīgu piemēru ir ui,cik daudz! Tas liecina tikai par dubultmorāles standartiem mūsu "radošās inteliģemces" vidū, vēl trakāk - tas liecina par nācijas degradāciju....ko nu darīsim????
Lelle
L
Savāksies oranžo trekni sabarotie "inteliģenti" pavāvuļos un izklīdīs, lai turpinātu slaukt to govi, ko sauc pat Latviju un kā rāda TB reklāmā. Tikai tas izslaukums iet mazumā, jo daudzi uzņēmēji ir aptvēruši, ka šitai rijīgajai mafijai vairs nedrīkst maksāt ne santīmu, bet jāstrādā tikai un tikai savā labā. Visus šos gadus mazie un vid. uzņēmēji ir nepartraukti tikuši aplaupīti visādos veidos un naudiņas attīstībai nav palicis...daudzi uzņēmēji jau izputinati, citi norakušies pagrīdē. Nu tagad tā mafiozā banda varēs grauzt tukšo sili...a tauta brauc projām...
Lelle
L
Sevi, čekistiņ! Savu dēliņu arī...mīkstieši...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas