Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pētersone: esmu šobrīd politikas lappusi aizvērusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spiegel
s
Pētersonei labi piestāv viņas partijas radītais Latvijas tēls.
Venta
V
K.Pētersone vēl nav sasniegusi pensionēšanās vecumu. Tā ka nevajag! Cita lieta - vai nepieciešams tāds Latvijas institūts apstākļos, kad Latvijai vēl jāsagrābsta 50 miljoni "konsolidācijai" (un vispār - vai tāds jelkad ir bijis un būs vajadzīgs!!!) un vai K.Pētersonei, labai angļu filoloģei, neatrastos darbs savā specialitātē? Tad viņa no politikas būtu aizgājusi ar godu. Tagad - iekārtojusies (iekārtota?) amatā, kam nav nekādas jēgas.
Kompromāts
K
Pastāstiet, Karina, Pietiek zagt portālam, kā jūs nelegāli ar meliem un viltu saviem paziņām un tuvajiem tos namus atsavinājāt. Ļoti interesanti būs Latvijas publikai uzzināt, kādu cilvēku vadošā amatā ir iestūmuši. Nabaga Latvijas tēls! Jo tālāk, jo trakāk! Kur paliek solījumi par godīgu amatu sadali un profesionālo ētiku?
Apžēliņ
A
Apžēliņ kāds kauna traips Latvijas sejā. Vecās nomenklatūras glumā laipotāja. Kā Kristovskis kaut ko tādu varēja pieļaut???
Rezisors
R
Karina, Jums jādodas prom no Latvijas skatuves. Jūs tāpat neviens nemīlēs un necienīs. Pārāk daudz Jums uz pieres rakstīts, ka neesat tas cilveks, kam tauta var uzticēties. Tas, ka vecie draugi Jūs iebīdīja amatā, kur esat vienīgi peška, vēl nenozīmē, ka attaisnojat savu lomu. Jums nav neviena no kvalifikācijām vai īpašībām, kas vajadzīga šodien Latvijas Institūta vadītajam. Jūs esat pilnīga pagātne. Cerams, ka 5 gadus neizvilksiet. Nāks jauni laiku un jauni aktieri, kam ir arī smadzenes un godaprāts. Jūs zināt, ka godīgi so amatu neieguvāt.
mja
m
Tik vienkārši!:)
toliks
t
Karina ir kauna traips savam tevam. Liekule un siltas vietas tikotaja. "Politike", kurai nekad nav bijis savas stajas, tikai piekrisana un izdabasana. Kaa tevi vel zeme tur.
100. pants
1
Noskatieties 100. pantu. Tā stulbā liekuļošana, to pretīgo roku staipīšana pa priekšu. Pirksti kā kovārnim, acis pargrieztas kā trakai govij.... Un tāds lišķigs kroplīgs monstrs tagad veidos Latvijas tēlu. Trūkst vēl fīrera ūsas. Bet tās jau noteikti paslepus kaut kā nodzen.
Nulle
N
Kultūras zemākais punkts. Kundze īstenībā ir pilnīgi nekulturāla. Kā tad vērtēšanas komisija to nesaprata. Viņai tak tikai angļu valodas učenes izglītība. Un mēs zinām cik maz prāta tam vajag.
Nu ziniet
N
Pētersone ir pretīga krāpniece, kas izkrāpusi uz sodienu cilvekiem jau vairākus namīpašumus. Un tādi kropļi tagad rūpēsies par Latvijas tēlu.
Vecis
V
Nu, cerams, ka šī bāba vairs nelīdīs atpakaļ politikā, no kuras neko nesaprot.
palicējs
p
Atceros , ka 9. Saeimas laikā viņa Vienotību nosauca par kraukļa baru , vēl imitējot kraukļus no tribīnes ,, krā,krā,, te tev nu bija kraukļu bars.
Mad cow..
M
Mad cow disease is an illness. She's got it!!! Look in those eyes!!! This infection causes brain to waste away and become spongy. An infected cow would act "mad," which sometimes means mentally ill.
mille
m
...viss jums notiek pēc vajadzības, cienītā, nemēģiniet mums aizmālēt acis...
Traģiski
T
Noskatoties 100. pantu, slikti palika. Šitais intelektuālais tupums ar Altzheimera pazīmēm un liekulība. Kādēļ Latvijai 5 gadi tagad šitas būs jācieš? Tas ir anti-tēls mūsu valstij! Vai tiešām normālu sakarīgu cilvēku nevarēja tajā amatā pieņemt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas