Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pētījums: Bērnus uzticētu Marijai Naumovai, bet pa nedrošajiem rajoniem – kopā ar Šleseru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ome
o
Tikai ne Marijai Naumovai!!!
replika
r
Tauta... Latvijas tauta?... tautas balss... Nu nevajag jau uzreiz domāt, ka aptaujā piedalījās tikai latvieši. Par Šleseru balsojošo cilvju skaits visai precīzi atbilst par "saskaņas" cerntru nobalsojušajiem.
Человек
Ч
Идиотский опрос. А зачем вообще доверять своих детей чужим людям, или разгуливать по небезопасным районам? Я своих детей не доверяю ни Марии Наумовой, ни другим незнакомым теткам. И я по таким районам не гуляю ни со Шлесерсом, ни без Шлесерса.
Voice
V
Ainārs Šlesers. Vadātājs.
TV klizma
T
kas tam šleseram ir - mūžīga sāpju izteiksme sejā? apakšbikses spiež, vai?
Viesulis
V
Zinu, kādēļ Atslēdznieks, Viņš tam bērnam tādas pasakas būs paspējis sabāzt ausīs un vēl sadzirdījis ar dažadiem enerģijas dzērieniem, ka tam viss būs pilnīgi pie kājas - būtu jaunais Terminators!
anoniimais
a
Visstulbaakie ir jautaajumi. Nost "slaveniibu" kultu!
Ieva
I
Uztaisīt nav liela māksla, īpaši tēviņam. Bet sava loģika ir, jo kurš noticēs, ka bērni ir Šlesera, kurš sīčus aiz Šlesera nepamanīs....
Auklis
A
Šleseram pašam trīs bērni.
mja
m
šlesers - bērnu aukle :) labs ..
semnieks
s
Vai tik Ainārs pats nav pasūtījis šo aptauju SKDS ? Sanāk tāda kā spalvu uzprišināšana. Veicot aptauju var jau ļoti uzvedinoši pajautāt. Gads pirms vēlēšanām, ne vienreiz vien būs visādas savdabīgas aptaujas gan SKDS, gan Latvijas Fakti. Šo aptauju Aināram droši vien būs ieteicis reklāmas guru Stendzenieks.
beta
b
Ja bērns vienkārši japieskata, tad jaizvelas sirsnīgākais un labestīgākais. Ja jāizved cauri bandišu rajonam, tad vislabāk izvēleties pašu bandišu..., ja viņam var par to samaksāt... Visa logika!
daarta
d
Man gan patika aptaujas ideja:) Un arī es izvēlētos Sipenieci. Mums būtu jautri..:))))) it īpaši, kad ceļā satiktu Šleseru, Kalvīti u.c. politiķus-draiskuļus.
Parastais
P
Vai aptaujā bija arī tādi jautājumi kā - kam jūs bez aizdomām uzticētu savu pirmo grūti pelnīto miljonu? - kura no sievietēm labāk nomazgās apkakājušus zidaini? - kurš no pretendentiem ir vis nesavtīgākais?
alias
a
Ja cilvēks kādam ir ar mieru uzticēt savu bērnu, tas tiešām ir šim cilvēkam izcili augsts novērtējums. Ja cilvēks gatavs iet cauri geto ar kādu cilvēku, tas arī ir ļoti augsts novērtējums. Starp citu, tas liecina par to, ka cilvēki uzticas spēkam un tiecas pēc gaišā un labā. Faktiski jau tās ir labas tendences.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas