Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pētījums: Rīga ir viena no ekonomiski neveiksmīgākajām pasaules metropolēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
StirnaGun
S
Šāds pētījums ar sav ietekmi uz investoru lēmumiem un pilsētas reputāciju pārvelk treknu strīpu visiem virspusējiem propagandas pasākumiem.
StirnaGun
S
Citāts no pētījuma: "Dublin, Madrid, and the three Baltic capitals (Riga, Tallinn, and Vilnius), along with Las Vegas and Riverside (California) in the United States, moved from the top 30 spots pre-recession to the bottom 30 spots during the recession. These regions exhibited significant asset bubbles in the 2000s, as evidenced by the fall in home prices in their respective nations in recent years"
Fakts
F
Pētījums ir stulbs un tendenciozs.
Njā...
N
pakausis 00:09 . nekas.. sabuuveesim sociaalismu.. savaaksim zem pashvaldiibas privaatus uznjeemumus, saakot ar mikrinju firmaam.. izniicinaasim briivo konkurenci kas spiezh uz leju cenas.. uzskruuveesim taas taadas kaa mums vajag.. un tad jau Riiga pacelsies.. ja? ------------------------------------------------------- --------- Ko tu tur runā par brīvo konkurenci un cenām?! Par konkurences brīvību nezinu, bet ka kāds cenas spiestu uz leju - to gan neredzu. Tās jau nu visā Latvijā tikai aug un aug. Un vari "atbrīvot konkurenci" cik gribi - cenas tikai un vienīgi aug...
finnsu vegs
f
Nevar būt,ka Mēris Ušakovs ar savu neizdarību velk Rīgu uz leju neatlaidīgi.
:)
:
WOW - mēs esam krutāki par Lasvegasu, Dubaju un Barsu!!!
Reinis
R
CIETI!
Guntis
G
arhitektuuras zinjaa Riiga ir viena no ieverojamaakajaam pasaules pilseetaam. muzeji, veesture. Motormuzejs - ne viens vien aarzemnieks sarunaa izteicies, ka to nu gan brauks apskatiities. un uzzinaajis to vinjsh esot no sho muzeju apmekleejusha drauga, bet draugam to pateicis kaads latvietis. aarzemnieki ir gatavi atbraukt vien Motormuzeja deelj, citu neko nezinot. un cik ir taadu celjotaaju, kuri par Riigu nezina vispaar neko! Miljoni! tuuristu skaits Riiga pieaug vieniigi proporcionaali aizbraukusho latvieshu skaitam. aizbraukushie pastaasta, uzaicina ciemos. Vieniigais ar ko Ainaars sheit var palepoties - vot manas valdiishanas laikaa tik un tik latvieshu pameta Riigu, Latviju, vot vinji atveda tik un tik tuuristus. tur vinja statistika var buut pareiza. bet reaalie Riigas vadiibas pasaakumi? Live Riga? kaut kaadi reklaamas klipi ar Airbaltic ziimoliem? Neprofesionaalisma, nemaakuliibas un nolaidiibas kalngals. cik tuuristu nekad neveeleesies atbraukt uz shejieni tikai taapeec, ka vinjam ir bijushas kaadas nepatiikamas atminjas par Airbaltic lidojumu, un te vinjsh redz Airbaltic Riigas klipaa. nospljausies un aizbrauks uz Tallinu. ar taadiem darbiem Riiga nekad nebuus tuuristu pilna, bet tuurisms - viena no galvenajaam lielas pilseetas ''razhoshanaam''. Riigas seja, reklaama ir jaaveido cilveekiem, kas miil sho pilseetu, nevis redz tikai ekonomiskus labumus savai varzai.
baizevei
b
Var pateikties Latvijas briesmigajai korupcijai un nesakartotajiem(un nelogjiskajiem) nodokljiem par sho novertejumu.
I.Gr.
I
Lai netaisnie, izbljautie laasti kriit atpakalj uz pashu riidzinieku!
ikss
i
Vai tiešām visam var ticēt? Kāpēc, kad tā viss šķiet ne pārāk patīkami, atrodas tik daudzi, kas kaisa sev pelnus uz galvas un priecājas: ak, cik mēs esam netīri.
pakausis
p
nekas.. sabuuveesim sociaalismu.. savaaksim zem pashvaldiibas privaatus uznjeemumus, saakot ar mikrinju firmaam.. izniicinaasim briivo konkurenci kas spiezh uz leju cenas.. uzskruuveesim taas taadas kaa mums vajag.. un tad jau Riiga pacelsies.. ja? figu! taa ir kad socikji ir pie teikshanas, tad nekaadas kustiibas uz augshu neredzeet... un tie muusu "labeejie" jau nav nekaadi "labeejie", taadi pashi sociaalisti un zem sevis rauseeji!
tautiete
t
Cik zel laiks ir pagajis,bet ap dusu sudigaka.juska.
Nibyru>ridzinieks 19:09 .
N
Nav ko lasīt visādas muļķības, īstenībā ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis ("Vienotība"), tiekoties ar Īrijas vēstnieku Eidanu Kirvanu, apliecinājis Latvijas gatavību dalīties pieredzē par ekonomikas stabilizācijas pasākumiem. Tā ir īstā taisnība(25/11/2010 //www.delfi.lv/archive/article.php?id=35379086).
borcinsh
b
"...kamer kremļa urlas vadis rigu nekas labaks nav gaidams..." ---- ...laikam Tu "domaji" par visadiem - pseudo-ulmaniem, gorbunoviem, lembergiem un citiem sarkaniem latvieshiem-parazitiem ??? ... iilgi, "strelnieks",esi gulejs , un nokavejs uz vissmaz - 18 gadiem !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas