Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pētījums: Saeimas vēlēšanu barjeru pārvarētu septiņas partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Izabella
I
Es arī par Visu Latvijai!!Cilvēki balsosim par viņiem!
Rihards
R
Par VISU LATVIJAI!
Agnese
A
Pilnīgi piekrītu. Es balsošu un man daudzi pazīstamie, ieskaitot ģimeni, draugus , kolēģus :)
Feja
F
Paldies dievam, VL tiek pāri barjerai! Citādāk jau domāju, vai vispār vērts iet balsot par kādu no vecajiem vēžiem.
Saimnieks
S
Piebildīšu tik, ka TB/LNNK pašiem savās rindās vajadzētu veikt pašattīrīšanos (vislabāk publiski), tad rezultāti būs vēl labāki.
Saimnieks
S
VL+TB/LNNK sanāk ļoti smuks rezultāts - tā tam jābūt! Nešaubos, ka tā arī būs, līdz šim par VL baidījās balsot, jo uzskatīja, ka nesavāks 5% un izsviedīs balsi vējā, bet kopā ar TB/LNNK iekļūšana ir garantēta un tad arī tie, kas citādi atbalstīja VL, bet baidoties pazaudēt balsi balsoja par tādām krāpnieku bandām kā JL vai PS, tagad droši varēs atdot pēc savas sirdsapziņas. Labs solis no jūsu abu partiju puses, ka tagad esat spējuši vienoties! Lai veiksmes vēlēšanās jums VL un TB/LNNK!
Karīna
K
Super! VL 10 vietas! Tā turpināt, es par Visu Latvijai, visa mana ģimene, draugi balsos par VL!
Andra
A
Bū VL tika daudz un nevajag viņus saukāt par homiķiem, vienotība nav labāka!
Ašais
A
elerte ir lielisks demagogs!!!
Jukums
J
Ļoti labi, paldies par informāciju. Acīmredzot, būs jāpaskatās biežāk un japievērš vairāk uzmanības VL.
"Visu Latvijai!"
&
Starpcitu vainojot šos reitingus melīgumā un pārējos slavējot kristāltīrā patiesumā - atšķiriet "Vienotības" avīzītes 11. lpp. Un uzprasiet Loskutovam, kāpēc ir ielaistas netīšas drukas kļūdas par sliktu VL un TB, bet par labu LPP un TP? Vai VL un TB ir lielāks ienaidnieks par TP/LPP/SC trejsavienību?
"Visu Latvijai!"
&
Nosauc kaut 5 VL kandidātus ---------------------------------------- Nu varētu nosaukt 5, 10, 15, ar vienu tu runā, bet vai tas tiešām ir galvenais? Vai tas ir tas galvenais kritērijs - reklāma, lai cilvēks daudz paveiktu? Ļauj man tevu uzdot jautājumu. Kas ir Latvijas labākais pavārs? Visi kā viens parasti saka - Rītiņš, Sirmais ... Bet es Jums pavaicāšu - vai tiešām viņi ir labākie? Varbūt viņi nemaz netaisa visgaršīgākos ēdienus - varbūt vienkārši reklāma ir laba? Veiksmīgu vakaru. Esmu ļoti aizņemts, bet labprāt atbildēšu/uzklausīšu - tieši tāpēc mēs esam šeit, lai pārstāvētu Jūsu intereses. Ar cieņu "Visu Latvijai" Baldones nodaļas vadītājs Mārtiņš Krusts [email protected]
"Visu Latvijai!"
&
Pēc kopējā kongresa būs zināma kopējā programma, pagaidām varu teikt tikai par vislatviešiem. Klaja nepatiesība, ka nav zināmas mūsu nostādnes, atšķirībā no "Vienotības", kur uzdodot konkrētu jautājumu par nodokļu politiku saņemu divas atbildes - izteiktu par no SCP un nepārprotamu nē no JL, šeit tās ir zināmas jau gadiem, un ja pamatnostādnes salīdzina ar citiem ir vistuvākās LSDSP. Tikai daudz augstākā līmenī Nodokļu politika. (Tevi ļoti interesēja) "Visu Latvijai!" vienmēr ir iestājusies par taisnīgu nodokļu sadali, viens no iemesliem kāpēc savulaik pievienojos tieši šai partijai (Ar nelielu loģiku var izsecināt kāpēc vienīgā, kas iestājas par taisnīgu sadali, nevis oligarhiem). Par reālu darbību - pirmais balsts tai ir progresīvā nodokļu sistēma - manuprāt, ar sākuma likmi ne zemāku par 800 latiem. Tā arī ienestu valstij papildus 25 miljonus latu. Manuprāt, laba doma ir bezbērnu nodoklis, bet ar saprātīgām likmēm un atbalstam jaunajiem vecākiem jābūt vienai no prioritātēm. Protams, pats pirmais solis ir birokrātiskā burbuļa un uzspūsto štatu paplūkāšana un cīņa pret korupciju. Kam labi noderētu jau manis piedāvātie grozījumi - piedāvāju daudz labākus atlīdzības likuma grozījumus par Lagzdiņa piedāvātajiem. Katrā ziņā bez cīņas pret Oligarhijas patvaļu viss būs vējā. Par cīņu pret Oligarhiem pēc Īrijas 80 gadu piemēra ir aprakstījis Jānis Ratkēvičš (VL). Turpmāk informāciju lasi partiju mājaslapās, tur ir vairāk nekā tev liekas. Un jā nevienā partijā tu neatradīsi tik daudz inteliģentus un priekšzīmīgus jauniešus, kas droši stāv pretī daudz pieredzējušākiem bukiem, kā pie mums - nākotne pieder "Visu Latvijai!". Spried pats, arī man pašam ir tikai 22 gadi. Ar cieņu "Visu Latvijai" Baldones nodaļas vadītājs Mārtiņš Krusts [email protected]
LLU students
L
Te gandrīz visi ir par "Visu Latvijai!" Ja reiz pieļaujat, ka šī aptauja nav patiesa, padomājiet, ka arī pārējās GFK var būt nepatiesi. Šai es uzticos vairāk kā gfk, jo pa dzīvi neesmu sastapis nevienu AŠ2 atbalstītāju un 2 vienotības biedrus, bet Visu Latvijai ir visur!
Kristaps
K
Es balsošu par VL! un domāju, ka reitingi būs vēl labāki! Lai izdodas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas