Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Pieaudzis 16.marta pasākumu aizliegumu atbalstītāju skaits

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
Visa Latvija atzīmēja Legionāru piemiņas dienu! -------------------------------- Ja tu ar "visa Latvija" domāji VL klaunus, tad tev ir taisnība. Pārējā Latvija garlaikoti paskatījās TV to pasākumu un tas bija viss.
Valdis
V
Pilnīgas muļķības!!! Tiesi otrādāk! Visa Latvija atzīmēja Legionāru piemiņas dienu!
pakausis
p
44% nepatīk ideja par dzīvošanu brīvā valstī.. super! un vēl brīnamies, kāpēc tauta neiet ielās... hehz.. auni!
Politpesimists
P
Ja latvieši būtu gudrāki, tad uz šo absurdo pasākumu neietu BEZ AIZLIEGUMA. Problēma pazustu pati no sevis.
urciks
u
Hm...pasakiet kādi rezultāti nepieciešami un es izvēlēšos aptaujas dalībniekus....:))) Pavisam tika aptaujāti 20 cilvēki...:))) Ak jā...un kurš gan apmaksāja pētījumu? Par to klusējam....Varbūt nemaz tāds pētījums nav bijis?
:D
:
Šodien internetā pētu , Dzeltens žogs sāk aizstāt sētu , Patīk tradīcija jaunā , Labo atdalīt no ļaunā ! Nākamgad jau plāno rāte, Jāstiepj sārta dzeloņdrāte. Toties maijā viss būs vaļā, Vodka , kāposts, aukstā gaļa , Bradāta tiks neļķu kaudze, Dancos okupantu draudze .
pamela
p
Tās ir pretīgas melu pupu mizas,JO pēc tā kā krievi okupēja Rīgu un pārejā 5-ā kolonna brēc pēc okupantu val . un NEZ KAPĒC nīstas valsts pilsonības ar katru gadu latviešu pie Brīvības pieminekļa būs 16.martā arvien vairāk.Situācija ir kā 1945.gadā tikai bez tankiem,bet ar neiedomājamiem MELIEM un liekulību.Krieviem nav kur likties,jo mātuška ir gruvešos,arī kā 1945.gadā150 km.aiz Maskavas ir 18.gs.! ar visu naftu un gāzi ko noēd Krievijas Punduri un Abramoviči,nopērkot pa jahtai,britu futbolkomandai utt. Sāku skatīties Krievijas CENZĒTO! TV un redzu,kas notiek Krievijā .Viens slēdziens Krievija NAV dzīvotāja.Ticu,ka tas ir Dieva /ne jau tas,kas sēž uz mākoņa/ sods tai Ļaunuma impērijai!
Oskars
O
Es KOMUNISTU laikos šo DIENU ATZĪMĒJU - PIEMINĒJU , tad Latvijā stāvēja TANKI - RAĶETES un turpmāk arī VIENMĒR to PIEMINĒŠU , kaut manā Latvijā turpina VALDĪT KOMUNISTI ....!!!!!!
replika
r
44% - aptuveni atbilst iepludināto kolonistu un okupantu skaitam Latvijā. Nekas dīvains - okupants nekad neatzīs, ka viņš ir okupants, bet vienmēr atradīs iemeslu, kāpēc viņš atrodas svešā zemē.
Zenta
Z
Ļaudis, kas darbina šo propagandas mašīnu? Ēķa TV? Latvijas valdība? Lēts triks, kam trūkst jebkāda seguma. Cik cilvēku kopumā tika aptaujāti? Kā parasti - izlases 1000?
Jānis
J
Paldies Dievam, ka 1945.g. 9. maijā beidzās karš, vai vienkāršie kareivji bija noteicēji par kara gaitu, kur sūtīja tur bija jāiet citādi tāpat lode pierē. Katrs dzīvais priecājās, ka karš ir beidzies un palicis dzīvs.
Jonis
J
Kārtējo reizi melus pasniedz, kā polittehnoloģisku brīnumu.
zzz
z
"Bet 9.maiju svinēt gatavi kopā ar 8.martu? Ripojam atpakaļ padumjajā savienībā." Nez vai Mielavs šogad arī dziedās romances padomju veterāniem Karātavu laukumā pie Pārdaugavas staba?
zzz
z
Taisnība. Vēlēšanu rezultāti daudziem bija pārsteigums. Pie varas esošie rāmie onkuļi jau bija izlēmuši, ka latviešu brīvības gars, ka 1991. gadā atjaunoja šo valsti, ir izplēnējis, ka patriotisms mūsdienās ir politiski nekorekts un to veiksmīgi var aizstāt ar piķa taisīšanu ar Krieviju. Izrādījās, ka nekā!
zzz
z
Atbalstu aizliegumu ar obligātu nosacījumu, ka tiek aizliegts arī 9. maijas dzerstiņš. "Viens likums viena taisnība visiem".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas