Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pieaug automašīnu spoguļu zādzības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ulmis
U
Tāpēc,ka policisti saņem dividendes no zagto mantu tirgotājiem,lai tiem liktu mieru. Tas ir tas pats,kad uz kafejnīcu atnāk san. un vet. dienests iedodot viņiem 20ls un pusdienas viss sakārtojas nemaz neko nepārbaudot. Tāpat visus tos kantorus Gaujas,Vagonu,Sporta utt. ielā apbraukā policisti un savāc nodevas. Nesaprotu kāpēc iekšlietu ministrija nevarētu beidzot elementāri rīkoties uztaisot neatkarīgas pārbaudes,es domāju zādzību skaitu samazināt vismaz par 50%.
konsultants
k
Mana gadijuma Balta atteicas izmaksat, jo taja pasa vakara nebiju aizgajis uz policiju. tagad gatavojos cinai un tiesu darbiem, bet no Baltas atteiksos. Jasmejas - kadi policijas resursi ir vajadzigi, lai parbauditu tos desmitus interneta sludinajumu sniedzejus, kuriem peksni ir paradijusies da jebkura modela spoguli?!
leedija
l
Vai Tavs apdrošinātājs nav BTA?.. man ir ļoti līdzīgs stāsts (var teikt identisks).. esmu jau izvesta un nelaimīga.Aģitēju pret BTA !!!
Valdis
V
Man arī jau trīs reizes tos nofenderēja. Zinu cilvēkus kas ražo auto spoguļus paši šeit Latvijā autospogulis.lv. Pats pie viņiem esmu taisījis. Vismaz ir sajūta, ka neesmu nopircis savus "bijušos", bet esmu uztaisījis tos no jauna.
vecene
v
Tieši tā, kā saka ex. Shēma saprotama, jo tikko ar to saskāros. Manam MB nozaga spoguļus - man KASKO un es servisā piesaku spoguļu nomaiņu - apdrošinātājs servisam neatļauj likt jaunus, bet LIETOTUS - serviss pērk lietotus no piegādātāja - kurš iet un nozog spoguļus TAVAM MB. Un nebeidzamais stāsts turpinās...
Gatis
G
"Pieaug automašīnu spoguļu zādzības." Kārtējais laikraksta "Diena" stilistikas paraugs! Laikam jau normālu žurnālistu tur tiešām vairs nav.
ex
e
apdrošinātāji ir vainīgi, jo uz kasko nepērk jaunus, bet lietotus spoguļus un baro shēmu, no kuras pašiem jācieš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas