Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Piebalgs: nevēlos būt premjers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
saule
s
Piebalgs nekad nav maaciijies Viestura 3 vidusskolaa, taa kaa tas, ko tu tur raksti ir tiiraakaas samazgas
Aile
A
Reti kursh ietu par premjeru. Visiem bail. Ja nu vieniigi Shkjeele taads drosmiigaaks!
anglosaxis
a
Tev nespīd, jo esot atrasts viens vēl labāks par Tevi - Čavess. Viņu drīz viņa valstī nometīšot, un nu esot piekritis nākt uz Latviju...
Kovaarnis
K
Piebalgs? - atvainojiet, ar sho kamjaunieshu tuupli gadiijaas maaciities vienaa skolaa - Valmieras Viestura 3. vidusskolaa. Lielaaku d-i-rsaa liideeju un miikstmiesi visaa skolaa atrast nevareejaa, paarspeeja pat visus triis tizlos Kjestereenus! Vai tieshaam muusu Latvija ir tik nabadziiga ar cilveeku resuirsiem?!!!
vērīgais žūpa
v
Viņam makarons uz auss uzkarināts!!! Tātad mūsējais.
jautājums
j
Nu, ņemot vērā nodarītā posta apmēru un ilglaicīgās sekas, Jums var pilnīgi piekrist. Ja mums vispār izdosies to izlabot
genis
g
A.Piebalgam atskiriba no loti,loti, visticamak, psihiski slima, Godmana ir paskritika, pasciena un sevis novertesans speja. Jo A.Piebalgs loti labi zina, ka vins ir LC biedris un ka vins nekad so darbu nevaretu veikt pienacigi, godigi, jo vinam vienkarsi nav piemerotu speju, talanta, rakstura, saprasanas, kvalifikacijas ka vadit un veidot valsti. Par to liels paldies A.Piebalgam, jo LC/lPP sektanti/korumpanti, meli un TB banditi jau loti gribetu saja amata iestumt savejo, kurs ir bezrakstura, politkiem paklausigs un iecietigs kads ir Piebalgs, lai tad tie zagli, meli, korumpanti kuri valda par Latvijas valsti varetu ar vinu manipulet un jat uz vina muguras, ka tas notiek ar Zatleri. A.Piebalgs jau pabija Izglitibas, Finansu ministra amata un visu salaida skibi, sakroploja sistemau ta, ka vel nevar tikt skaidriba.
tikai sudraba
t
tikai sudraba
Olvins Šoflers
O
Esmu gatavs kaut vai tūlīt ! Mana programma: 1) Visu padomju un aģentūru likvidēšana bez jebkādu kompensāciju izmaksāšanas atlaistajiem. 2) Attiekšanās no SVF kredīta, Parex maksātnespējas izsludināšana un kriminālprocesa uzsākšana. 3)Sociālās programmas ieviešana-pārtikas taloni trūcīgajiem, komunālo maksājumu segšana bezdarbniekiem un trūcīgajiem, kuriem komunālie maksājumi pārsniedz 50% no mājsaimniecības ienākumiem. 4) Skolu autobusu ieviešana un bezmaksu pusdienu nodrošināšana visiem 1-9 klašu skolniekiem 5) ES direktīvu ignorēšana un vietējo ražotāju aizsardzība uzliekot ievedmuitu ievestajai pārtikai 6) Valsts investīcijas ceļu un tiltu būvē un remontā, darbos iesaistīt bezdarbniekus, atbrīvotos ieslodzītos obligātā kārtā, nepiekrišanas gadījumā sods. 7) Peļņas ierobežošana monopoliem un karteļiem, pārkāpumu gadījumā nacionalizācija un patiesā labuma guvēju tiesāšana 8) Visu t.s. skaļo krimināllietu forsēta izskatīšana tiesās, vainīgo sodīšana un pilnīga mantas konfiskācija 9) Privatizācijas procesa pārskatīšana, nelikumīgi privatizētās vai denacionalizētās mantas nacioanlizēšana, vainīgo smaga sodīšana Sākumam pietiks...:))))
Mols
M
varbut Ingrida Udre butu ar mieru? ; -)
nesaprotu
n
A kadel Odita Krenberga no NP sacija, ka Piebalgam piedavats gan no pils, gan partijam? Kurs tad te ir samelojies?
šuriks
š
Negrib, bet nāksies....:)))) Spīdzināsim un piekritīs kā mazais zaķītis...:)))
zvirbulēns
z
Jā, nu .. Latvijas izglītības sistēmu Piebalgs nogrāva fundamentāli. Matemātiku, ķīmiju, fiziku, bioloģiju likvidēja kā šķiru Humanists. Nevarēja skatīties kā bērni mokās... Sekas gan nevarēsim izstrēbt vēl tuvākos 15 gadus. Ja ne ilgāk... Bail pat padomāt ko ar visu Latviju izdarīs ----------------- Es nezinu otru, kurš Latvijai ir nodarījis tik lielu ļaunumu, bet Latvijas kapračus es zinu teju visus.
d3o
d
kas ir Ingrīda??? (B vai Ū vai vēl kāda)
d3o
d
Logišna! kurš tad ies uz pazeminājumu ?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Feiferis pārsteigts par Brigmaņa vēlmi viņu redzēt premjera krēslā

Blūma nav uzrunāta valdības vadītāja amatam, kandidēt nepiekristu 

Vīķes - Freibergas dienaskārtībā nav valdības vadīšana

 

 


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas