Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 8. oktobris
Aina, Anete

Piecas iestādes FM nav iesniegušas finansējuma pieprasījumu jaunām politikas iniciatīvām

Līdz šīs darba dienas beigām finansējuma pieprasījumi jaunām politikas iniciatīvām Finanšu ministrijā (FM) saņemti no 23 iestādēm, bet piecas iestādes šādus pieprasījumus nav iesniegušas.

Desmit iestādes savus finansējuma pieprasījumus iesniegušas šodien, aģentūru LETA informēja FM Komunikācijas departamenta direktors Aleksis Jarockis.

Savukārt FM nav saņemti pieprasījumi par finansējumu jaunām politikas iniciatīvām no Valsts prezidenta kancelejas, Saeimas, Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas, Centrālā zemes komisijas un Aizsardzības ministrijas (AM).

AM aģentūru LETA jau informēja, ka ministrijai ar likumu noteikts regulārs budžeta līdzekļu pieaugums, tādējādi tā neiesniegs finansējuma pieprasījumu jaunām politikas iniciatīvām, bet realizēs projektus ar budžeta bāzē apstiprinātajiem finanšu resursiem.

Patlaban FM speciālisti apkopo iestāžu sniegto informāciju par iesniegtajām vajadzībām un par kopējo pieprasīto līdzekļu apjomu informēs vēlāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija ir sekundārais mērķis šajā operācijā

Par riskiem, ko rada Latvijas ieraušana FDD orķestrētajos krievu opozīcijas karos, par sarkanajiem karodziņiem, kas neizlēca, un par to, kā neitralizēt neērto situāciju ar Hodorkovsk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas