Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pieci svarīgākie notikumi 20 gados

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
Švaki nu gan mums tie eksperti. Izņēmums who cares 03.05.2010 12:50 Gods gaudot Latvijai, kuram dotu augstāko vērtējumu. Uz who cares aicinājumu nekavējās atsaukties X 05.05.2010 13:57 :))
X
X
1. Neatkarīgas valsts atjaunošana ------------------------------------------------ Aha, vel "barikāžu cīņas" piesauciet klāt ! - Totāla dzeršana un brāļošanās ap ugunskuriem... Nu un kur viņa ir tā "neatkarība' ? Neatkarība NO KĀ ? Latvija ir atkarīga no visiem - no ES direktīvām, no SVF naudas, no NATO norādēm kur kārtējo lielgabalgaļu sūtīt, kaimiņvalstu energonesējiem... Kur ir tā valsts neatkarība ? 2. Latvijas pievienošanās Eiropas Savienībai ---------------------------------------------------------- ---- Dižs sasniegums ! No vienas savienības tikko tikuši vaļā, tā otrā tūlīt iekšā ! Un kāds no tā labums ? bez vīzām izceļot uz Eiropas lielvalstīm, lai tur par nožēlojamiem grašiem vergotu zemeņu, sēņu vai tomātu plantācijās ? 3. Vienošanās par Krievijas karaspēka izvešanu no Latvijas 4. Latvijas iestāšanās NATO ----------------------------------------- Un kāds Latvijai no tā labums ? Nosūtīt savus "bāleliņus" īstenot ASV agresīvo politiku Irākā un Afganistānā ? Un vēl maksāt nenormālu NATO dalības maksu ! 5. Ekonomiskā krīze --------------------------- Svarīgs notikums, tiešām - ir ar ko lepoties ! darba valstī nav, jaunieši (t.sk. speciālisti) brauc projām, palikušajiem nekādu dižo perspektīvu nav, lauksaimniecība un rūpniecība kā nozares ir "veiksmīgi" likvidētas, - atliek tikai badā nosprāgt. Valstij vispār ir kaut kāds ekonomiskās attīstības plāns ? No kurienes ņemt naudu, lai SVF parādus atdotu, ko ? Tā nav tikai ekonomiskā krīze - Latvija ir totāli izlaupīta un apzagta, šet komfortabli dzīvot un justies var tikai pie pārvaldes stūres un naudas siles esošā tā saucamā "elite" - deputāti, birokrāti un oligarhi. Tā ir arī politiska un morāla krīze ! Vieni un tie paši aptaukojušies mūļi sēž valdībā un nekautrējas sevi uzskatīt par augstāk stāvošiem pār tautu, nekautrējas apzagt pensionārus, bērnus, jaunās māmiņas, invalīdus... Kāds ir šo 20 gadu rezultāts ? - MĒSLU BEDRE...
:))
:
Māra Štromberga zelta medaļu 2008. gada olimpiskajās spēlēs akcentē Valdis Zatlers un Dainis Kalns. A pro zoloto Vihrova uzhe ne vspominajut potomu chto on russkij ?
:))
:
6) G24 7) Sagriezto kugju lieta 8) Lattelecom monopole 9) Gaismas pils un Dienvidu tilts 10) ????
ērce
ē
Tu trāpīji naglai uz galvas.
Juhans
J
1) Banka Baltija, Parex un Latvijas bankas ''nopelni' šajos jautājumos. 2) Nekustamo īpašumu krahs. 3) 2009.g. 13.01. 4) Zvērudārza prezidents; 5) Vislatvijas digitalizācijas lietas 'norakšana'. 6) ????
7
7
Karmiskā bruģa pacelšana.
TO,
T
KĀ patiesībā dzīvo tauta, cik pieticīgi, cik piezemēti, bez mazākām iespējām baudīt tos labumus, kas bija liegti okupācijas režīmā un liegti tagad, jo jādomā par viselementārākajām izdzīvošanas problēmām. Tagad jau izglītība un medicīna VAIRS nav prioritātes. Faktiski tos 5 brīnišķīgos un pozitīvos punktus, mūsu "varenie" ir padarījuši par izredzēto ekskluzīvām prioritātēm, aizmirstot simtus tūkstošus to, kam ViŅI TO LIEGUŠI. DIEMŽĒL....Un tas, ka galveno punktu skaitā viss tas nav pieminēts, kārtējo reizi parāda, kā vara ir atsvešinājusies no tautas. Starpā ir bezdibenis...
Vientulais vilks
V
Ja KEHRIS UN OSIS ir ekonomikas profesori ,tad es esmu Abesinijas keizars.
Sviestins
S
Ka ar hokejau...LV uzvara par SE?
Sise
S
Ja, godīgi - ššššausmīgi neinteresanti!!!! Un t.s. eksperti, vieni un tie paši, ko viņi lai jaunu pasaka? Kāpēc nevarētu būt skaistākie notikumi? Saviļņojošākie? Kultūrā nozīmīgākie? Cilvēki jau dzīvo savu dzīvi, un politika ir tikai pēc tam. Kad mēs vienreiz nomainīsim savu domāšanu un sāksim dzīvot, uzgavilējot dzīvei?! Laikam jau neprotam vairs domāt citādi, kā tikai politikas datumus pieņemt kā galvenos. Tad nu līdz modernai nācijai mums vēl tāls ceļš ejams.
Vispacietīgākā tauta
V
Vispacietīgākā tauta pret valsts izsaimniekotājiem.
qw
q
Rīgas Dinamo sensacionālā uzvara pār Spartaku.
kā jau vienmēr...
k
...viss svarīgākais un aktuālākais (lasi) nepatīkamākais -netiek pieminēts ! No kā tad baidamies,cien.dāmas un augsti g-mie k-gi ?
interesanti, ka..
i
2007. gada Lietussargu revolūcija, ko par ļoti nozīmīgu notikumu atzinusi Anna Žīgure, Dainis Īvāns un Sarmīte Ēlerte. un pēc tam Ekonomiskā krīze 2008. gada nogalē. Saistīti notikumi, jo pie varas esošie 2007. g. bija pa mīkstu, lai atteiktu šantāžai... Tagad jūtamas sekas tam

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas