Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Piekasīšanās?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Jābūt absolūti bez analītiskas komponentes, lai nesaprastu, ka štrunta Ls 14 algas pielikums izraisīs vētru
Pārliecība
P
kāpēc publiskot - viņš jau savu algu negrābj no nodokļu maksātāju naudas.
kobra
k
Šādai valdības rīcībai ir tikai viens skaidrojums > tieši šajā tautai smagajā laikā valdība ir KĀRTĒJO reizi tautai prasti uzčurājusi !!!
ērce
ē
Zander, a cik Jūs saņemat par savu skribelēšanu un muldēšanu??? mazāk par minimālo algu LV vai vairāk kā valsts pārvaldē??? publiskojiet, lūdzu, savu algas cipariņu, pirms filozofējat par cietiem.
ilmars
i
cienijamie dienas lasitaji ,salidziniet ierakstus zemesgramatu akta un nodoklu pazinojuma unJus saksiet saprast ka esat DUBULTAS GRAMATVEDIBAS VEDEJS jo musu 100 galvas ir tadas mulkibas sabailsojusas nekustama ipasuma kadastra likuma [PSRS laika normas]ar ZZS vadita VZD sagatavotam likumu normam kuras vel joprojam Latvijas radio slave galvenais autors un vertetajs TM parlametarai sekretarei K KORNAI to ar dokumentiem pieradiju SOLIJA LABOT bet beidzas pienemsanaslaiks un nepateica KURA GADA
Cuckis
C
Piekrītu - runa ir par morāli. Stāsts jau nav par ienākumu samazinājumu, ar kuru nemitīgi draud pemsionāriem, bet par nepaaugstināšanu. Dombrovskim vispār klibo komunikācijas ar sabiedrību. Švaki runasvīri viņam ir gadījušies.
No Zviedrijas
N
Mani vienmer (ari tad kad vel dzivoju Latviju) vienmer ir mulsinajis fakts, ka ir iespejams valsts limeni par minimalo algu noteikt summu, par kuru reali nav iespejams izdzivot. Kamer visi nesapratis, ka VISIEM IR JAVAR izdzivot par algu, kas ir sanemta par godigu darbu, tikmer nekas nemainisies. Setniekiem, apkopejam, tramvaja vaditajiem, skolotajiem, arstiem, masinam utt. Visiem! Kad Latvijas valsti tiks ieverots sis princips, tad ari situacija sabiedriba un ekonomika saks normalizeties. Pateretaji kurina ekonomiku, bet lai butu ko teret, ir janopelna. Visiem ir javar sevi uzturet ar godigu darbu!
Rungaimis
R
Investīciju baņķieris Ģirts Rungainis kritizē valdības ieceri palielināt nodokļus, vienlaikus nepietiekami samazinot izdevumus valsts pārvaldē, jo, viņaprāt, tā aizvien lieki noēd 200 – 300 miljonus latu. Ieguldījumu brokeru sabiedrības "Prudentia" partneris Rungainis intervijā Latvijas Radio pauda, ka šobrīd valdība plāno celt nodokļus, jo valsts pārvaldes aparāts pretojas izdevumu samazināšanai. "Tāpēc lielākai sabiedrības daļai ir jācieš, jo ierēdņi negrib sev samazināt algas, štata vietas un citus labumus. Pa lielam viņi samazina, bet samazina mazāk, nekā vajadzētu. [..] Valsts aparāts turpina noēst 200 – 300 miljonus latu pilnīgi lieki," klāstīja Rungainis. Viņš norādīja, ka šobrīd "nodokļi nav nepieciešams ļaunums, to mums rada valsts pārvalde, ko mums izveidojušās valdošās partijas pēdējo desmit piecpadsmit gadu laikā".
Mantrausis
M
Nez kālab šķiet, ka pie mums darbs valsts pārvaldē atšķirībā no citām valstīm ir nevis funktieris, doma un misija, bet "haļava". Māris runā pareizi, bet tostarp nesteidz akcentēt acīmredzamo - mūsu valsts pārvalde, kas faktiski pēc Satversmes pieder mums - jo mēs to uzturam, nevis šī pārvalde uztur mūs - dara visu, lai ņemtu, rītu, zagtu, vilktu utt. nosaucot to visu par Likumu, un par to neatskaitītos nevienam. Faktiski - augonis. To pārgriezt nav spēka nevienam. Rēta sadzīs, miesa paliks, bet strutas turpat vien ir.... [Izgājušo nedēļu perfekts Zandera komentārs: Kurš sacījis, ka Vienotība kaut ko vēlas mainīt...]
nn
n
"Piemēram, ja premjers vispirms būtu mēģinājis savlaicīgi un saprotami sabiedrībai izskaidrot sava biroja darbinieku pienākumu apjomu un nozīmi, daļa no sašutušajiem ziņu par algu paaugstināšanu varbūt uztvertu mierīgāk." jaskaidro butu ne jau premjeram, bet vina pasa komandai --- un ne jau vienigi algas palielinajums, bet itin viss, ko valdiba dara vai nedara... fakts, ka sabiedriba ir nepietiekosi informeta, viens pats paraada, ka ministru prezidenta birojs nestrada pietiekosi labi.. un ja taa, tad kaads tur algas pielikums !?
turpinu
t
Kāpēc Ceļu policijas BMW vajag lietos diskus, kāpēc Latvijas Bankas Statistikas pārvaldei jāatrodas telpās Pils laukumā pretī prezidenta pilij, par cik var izīrēt vēstniecībām utt. ??? Tas tikai vienu vakaru izejot cauri Vecrīgai acīs iekrita !!!! Uz katra soļa ir tāds nesaimnieciskums ... un rokas tik tiešām nolaižas... Tautas skaitīšanas informatīvās lapeles, kas tika izmētātas pastkastēs !!!! Vai nevarēja drukāt uz parasta 80 gr. papīra ????? Nē - vajadzēja uz 2 reizes biezāka - tāpat izlasījām un izmetām.
bbb
b
tā ir . iemācās 10 teikumus un ar tiem manipulē . dombrovska runas neko diži neatšķiras no šlesera runātā 2-3 gadus atpakaļ . tāda pati diršana. par lembergu var daudz ko domāt , bet ja viņš atver muti ,tad arī runā .
Ministry of Truth
M
Ierēdņiem ārkārtīgi patīk abstrakti, nemateriāli lietvārdi: konsolidācija, optimizācija u.c. Ne vella neviens nesaprot, toties paši runātāji var izlikties par gudrākiem. Simtajā lietojuma reizē publikai sāk šķist, ka tas cilvēks saprot, par ko runā. Bet vai tā tiešām ir? Sokrāts teicis domu, ka cilvēks, kurš neprot dot definīciju, patiesībā neko par attiecīgo lietu nezina. Tātad viņš tikai pieņem vai nojauš kaut ko. Toties "jostu savilkšana" gan ir nepārprotami vārdi. Un šādu vienprātību no valdības puses neredz. Viņiem ir piemirsies, ka viņi ir tikai pilnvarotie pārstāvji, kas iecelti uz laiku. Tad, kad politiķis runā par partijas politiku, viņam šī nianse piemirstas.
dakša
d
Pabriks tikai rāda vispārējo tendenci , vara visas tas izpausmēs jūtas tik varena un izredzēta , k tai vienalg ko domā tauta , protams ,ka demokrātiskā valstī tās būtu viņa karjeras beigas , bet mafija jau var atļauties visu , tieši tādeļ mes neredzam neviena valdības locekla un saeimas nosodījumu šādiem izteicieniem. Sen jau skaidrs ,ka vini neesam mēs , tadēļ ir pienācis laiks rīkoties.24. martā ejam ielās.
Demisiju!
D
Sen cenšos "necepties" par to, ko dara valdība, jo neko labu no viņiem negaidu, bet vakardienas Pabrika teiciens, ka "par 100 latiem strādā tikai muļķi", lika aizrauties elpai. Cilvēks, kurš praktiski visus šos daudzos gadus ir bijis politikā un tātad līdzvainīgs situācijā, kurā neskaitāmi darbu zaudējušie ir spiesti vergot par 100 latiem, atļaujas pateikt ko tādu! Viņam būtu jādemisionē šodien!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas